Suur-Savon Osuuspankki uudistaa Mikkelin konttorin

Suur-Savon Osuuspankin Mikkelin konttorissa Porrassalmenkadulla alkaa toimitilaremontti. Pankki on remontoinut aiemmin tänä vuonna uudet tilat päivittäisten raha-asioiden hoitoon, ja nyt remontti jatkuu muissa tiloissa. Remontti käynnistyy lokakuun alussa ja kestää noin vuoden. Konttori toimii normaalisti koko remontin ajan. Työt etenevät vaiheittain siten, että siitä on mahdollisimman vähän haittaa toiminnalle.

Finanssiala ja asiakaskäyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti. Moni asiakas hoitaa laskujen maksamisen lisäksi nykyisin myös suurimman osan muista pankki- ja vakuutustarpeistaan verkossa. Asiakas voi esimerkiksi ostaa ja myydä rahastoja, ostaa uuden autovakuutuksen tai käynnistää asuntolainahankkeen sähköisessä kanavassa.

Suur-Savon Osuuspankin hallintojohtaja Tero Pulkkinen kertoo, että: ”Remontin valmistuttua konttorin etuosassa opastetaan ja neuvotaan asiakkaita mm. sähköisten kanavien käytössä, hoidetaan lyhytkestoisia asiakasneuvotteluja sekä esitellään OP:n uusimpia palveluja. Etuosassa sijaitsee myös OP Kodin päivystyspiste. Yhtenä tärkeänä tavoitteenamme on rakentaa aiempaa rauhallisemmat ja toimivammat neuvottelutilat, jotka soveltuvat sekä konttorissa tapahtuviin asiakaskohtaamisiin että jatkuvasti yleistyviin verkko- ja puhelinneuvotteluihin. Remontin yhteydessä peruskorjataan henkilökunnan sosiaalitilat, ja kiinteistöyhtiö korjaa rakennuksen julkisivua.”

”Vaikka suuri osa asiakasneuvotteluista käydäänkin puhelimen ja sähköisten kanavien välityksellä, haluamme varmistaa, että silloin kun asiakas saapuu henkilökohtaiseen neuvotteluun konttoriin, tarjoamme laadukkaan osaamisen mahdollisimman toimivissa tiloissa. Asiakkaan kohtaaminen ja erinomainen asiakaskokemus kaikissa kanavissa on toimintamme lähtökohta”, Pulkkinen jatkaa.

Mikkelin konttorissa työskentelee lähes 100 pankki-, vakuutus- ja kiinteistönvälitysammattilaista, ja se onkin yksi OP Ryhmän suurimmista konttoreista. Mikkelin konttorista käsin hoidetaan noin 50 000 asiakkaan pankki- ja vakuutusasioita. Konttori on täyden palvelun konttori, josta asiakas saa rahoituksen, varainhoidon, vakuuttamisen ja lakiasioiden asiantuntijapalveluja sekä yritys-, maa- ja metsätalousasiakkaiden palvelut. Myös OP Kodin kiinteistönvälittäjät löytyvät Mikkelin konttorista. Kassapalveluiden yhteydessä on TalletusOtto-automaatti, joka mahdollistaa peruspalvelujen (otto, saldo ja tapahtumat) lisäksi seteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille.

Mikkelin konttoriremontin pääsuunnittelijana on Arkkitehtitoimisto Heikki Kirjalainen Oy, ja rakennuttamisesta ja valvonnasta vastaa Suomen Controlteam Oy. Hankkeen pääurakoitsija on Rakennusliike V. Mättölä Oy, LVI-urakoitsijana toimii JP Yhtiöt Oy ja sähköurakoitsijana VM-Sähkö Oy. Rakennusautomaatiosta vastaa Fidelix Oy.

Lisätiedot:
hallintojohtaja Tero Pulkkinen p. 010 3021 310, tero.pulkkinen(a)op.fi