Tule kesätöihin OP Suur-Savoon!

Haemme tulevalle kesälle kesätyöntekijöitä ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan konttoreihimme.

Kesätyöntekijät ovat tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelevät meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä kassapalveluissamme.

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, jos olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta opintoja kaupalliselta tai muulta soveltuvalta alalta.

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Lue lisää ja hae meille 29.1.2023 mennessä täällä.