Yli 160 eteläsavolaista koululaista saa repun Reppu joka selkään -keräyksen kautta

Moni koulutiensä aloittava ja kouluun palaava saa lähipäivinä itselleen uuden koulurepun. OP Suur-Savo keräsi reppuja yhteistyössä Hope Mikkelin, Pieksämäen Pelastakaa Lapset ry:n ja MLL Savonlinnan yhdistyksen kanssa. Reppuja kerättiin heinäkuun ajan, ja ne lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koululaisille. OP Suur-Savossa reppuja kerättiin yhteensä 163 kappaletta: Mikkelissä 67, Savonlinnassa 63 ja Pieksämäellä 33. Lisäksi keräykseen tuotiin kymmeniä penaaleja ja muita koulutarvikkeita.

Koronapandemia on tiukentanut vähävaraisten lapsiperheiden tilannetta entisestään ja monille lapsiperheille kaikki apu on tärkeää. Jo viidettä kertaa järjestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saa aloittaa koulutiensä samalta viivalta muiden kanssa. OP Suur-Savo toimitti reput yhteistyökumppaneilleen, jotka lajittelevat ja jakavat lahjoitukset suoraan niitä tarvitseville.

Lämmin kiitos kaikille keräykseen osallistuneille! 

HOPE ry:n ja OP Ryhmän ideoima keräys alkoi vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia. Vuonna 2021 reppuja jaettiin 3266 lapselle eri puolilla Suomea.