HOPE ry:n ja OP:n koulureppukeräys tuotti upean tuloksen – 3000 koululaista sai itselleen uuden repun

Moni koululainen sai itselleen uuden koulurepun. HOPE ry ja OP keräsivät yhteistyössä heinäkuun ajan reppuja, jotka lahjoitettiin vähävaraisten perheiden koulutietä aloittaville lapsille. Keräys sai liikkeelle tuhannet ympäri Suomen – OP Tampereessa reppuja saatiin kasaan 187.

Ensimmäinen koulureppu jättää usein pitkäaikaisen muistijäljen. Jo kolmatta kertaa järjestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistettiin, että mahdollisimman moni lapsi saisi kokea saman myös tänä vuonna. HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tervetullutta, eikä vähiten jännittävän koulutien alkaessa. Uudet koulureput selässään ekaluokkalaiset pääsivät aloittamaan koulutiensä samalta viivalta. 

OP toimitti reput elokuun alussa HOPE ry:lle, joka lajitteli ja jakoi lahjoitukset suoraan koulutietään aloittaville lapsille. Keräyksen tuloksena kerättiin heinäkuussa yhteensä 3000 reppua eri puolilla Suomea sekä lukematon määrä penaaleja ja muita kouluvälineitä. OP Tampereessa reppuja kerättiin yhteensä 187.

– Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia ja osa vastuullisuuttamme. On ollut ilo huomata se into, jolla asiakkaamme ja henkilökuntamme ovat lähteneet mukaan keräykseen. Iso kiitos vielä kaikille lahjoittajille, sanoo OP Tampereen toimitusjohtaja Mikko Rosenlund.

Reppukeräys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia. Vuonna 2018 keräys laajeni 52 paikkakunnalle ja reppuja kerättiin jo 2500 lapselle. Tänä vuonna reppuja kerättiin 3000 lähes 70 paikkakunnalla. 

OP Tampere on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Olemme täyden palvelun pankki, ja tarjoamme ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta.  Perustehtävämme on luoda vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. Arvopohjamme muodostavat vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen.
 
Hope ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

 
Lisätietoja: OP Tampere, viestintäharjoittelija Nita Aaltonen, p. 010 254 6385, s-posti nita.aaltonen@op.fi