OP Tampereen toimitusjohtajaksi Jani Vilpponen

OP Tampereen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu varatuomari, EMBA Jani Vilpponen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun alussa. OP Tampereen pitkäaikainen toimitusjohtaja, kauppaneuvos Mikko Rosenlund jää eläkkeelle. Uuden toimitusjohtajan valinnan teki OP Tampereen hallintoneuvosto kokouksessaan 10.6.2019.

Vilpponen on toiminut OP Tampereen varatoimitusjohtajana vuodesta 2011 alkaen. Tätä ennen hän työskenteli eri johtotehtävissä Meritassa ja Nordeassa vuodesta 1997 alkaen.

- Jani Vilpposen johdolla OP Tampere suuntautuu vahvasti tulevaisuuteen. Hänen näkemyksensä OP Tampereen tulevaisuudesta on vaikuttava. Uskon, että uusi toimitusjohtajamme löytää yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa parhaat mahdolliset tavat vastata asiakkaidemme tarpeisiin myös tulevaisuudessa, kertoo OP Tampereen hallituksen puheenjohtaja Markku Sotarauta.

Väistyvä toimitusjohtaja Mikko Rosenlund on toiminut tehtävässään vuodesta 2010 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut OP Tampereen johtotehtävissä vuodesta 1988 lähtien. Hänellä on lukuisia luottamustehtäviä OP Ryhmässä ja sen ulkopuolella. Rosenlundille myönnettiin tänä vuonna OP Ryhmän korkein mahdollinen ansiomerkki, Gebhard-mitali, ansiokkaasta elämäntyöstä osuustoiminnan edistämiseksi.

- Mikko Rosenlund on tehnyt upeaa työtä OP Tampereen toimitusjohtajana; saamme asiakkailta hyvää palautetta, henkilökunta voi hyvin ja pankin tulos on vuodesta toiseen vahva. Rosenlund jättää pankin hienossa kunnossa seuraajalleen. Lämpimät kiitokset Rosenlundille hienosta OP-urasta, sanoo OP Tampereen hallituksen puheenjohtaja Markku Sotarauta.

Lisätiedot:

OP Tampereen hallituksen puheenjohtaja Markku Sotarauta, p. 040 523 3517
OP Tampereen hallintoneuvoston puheenjohtaja Janne Ruohonen, p. 040 542 2682

 

OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Sen asiakasliiketoiminta on noin 8,5 miljardia euroa, ja se palvelee asiakkaitaan noin 300 ammattilaisen voimin. OP Tampereen toimialueeseen kuuluvat Tampere, Lempäälä, Vesilahti, Akaan Viiala, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö sekä Karkku.