OP Tampere ottaa käyttöön ajanvarauksen kassapalveluun

OP Tampere siirtyy vain ajanvarauksella toimivaan kassapalveluun Lempäälän, Ylöjärven, Nokian ja Hämeenkyrön toimipisteissä 1.10.2021 alkaen. Tampereella Hämeenkatu 12:ssa voi jatkossakin asioida kassapalvelussa ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin kello 10–16.30.

Kassapalveluilla tarkoitetaan esimerkiksi käteisen nostoja ja talletuksia, tilisiirtoja, laskunmaksuja sekä maksukortteihin, verkkopalveluun ja tunnuksiin liittyviä asioita. Lokakuun alusta oma palveluaika Lempäälän, Ylöjärven, Nokian ja Hämeenkyrön toimipisteisiin tulee varata ennakkoon numerosta 010 254 6200. Ajanvarauspuhelin palvelee maanantaista perjantaihin kello 9–12.

- Muutoksella pyritään tehokkaampaan ja sujuvampaan asiakaspalveluun, kun asiakkaan asiaa käsitellään alustavasti jo puhelimessa. Asiakas välttyy jonottamiselta ja turhilta pankissa käynneiltä, saa oman palveluajan oikealle asiantuntijalle ja tarvittaessa sopivammat pankkipalvelut käyttöönsä. Toimintatapaa on jo käytetty hyvällä menestyksellä Nokialla, perustelee muutosta liiketoimintajohtaja Jani Eenola OP Tampereesta.

Entistä useammin asia hoituu puhelimessa tai verkossa

Useimpia pankkiasioita voi hoitaa verkkopalvelussa ja puhelimitse asiakkaan aikaa ja vaivaa säästäen. Asiakkaat käyttävätkin pankin kassapalveluita aiempaa vähemmän perinteisin käteispalveluihin: Käteisen käyttö ja perinteisten käteisnostojen ja -talletusten tarve ovat hiipuneet. Tarpeen tullen käteisen nostamiseen sekä laskujen maksuun on tarjolla konttoriasioinnin sijasta muita, helpompia tapoja – jotka eivät kuitenkaan vaadi digi- ja verkko-osaamista. Maksukortti mahdollistaa maksamisen ja käteisen nostamisen, tilitapahtumia voi seurata OP Tiliviesti -tekstiviestipalvelun avulla ja laskut saa maksuun myös suoramaksulla ja maksukuorilla, jotka jätetään Postin keltaisiin laatikoihin. Lisäksi R-kioskilla voi maksaa laskuja, joista löytyy viitetiedot sisältävä viivakoodi.  

- Opastamme mielellämme eri ikäisiä ja erilaisia pankkiasioita hoitavia asiakkaitamme niin verkkopalveluidemme käyttämiseen kuin omien päivittäisten pankkiasioiden sujuvampaan järjestelyyn, rohkaisee Eenola.  

OP Tampereen toimipisteet palvelevat 1.10.2021 alkaen:

Hämeenkatu 12    Ajanvarauksella ma-pe 8–20. Kassapalvelut ma-pe 10–16.30
Hämeenkyrön toimipiste Ajanvarauksella ma-pe klo 8–20. Kassapalvelut ajanvarauksella.
Lempäälän toimipiste Ajanvarauksella ma-pe klo 8–20. Kassapalvelut ajanvarauksella.
Nokian toimipiste Ajanvarauksella ma-pe klo 8–20. Kassapalvelut ajanvarauksella.
Ylöjärven toimipiste   Ajanvarauksella ma-pe klo 8–20. Kassapalvelut ajanvarauksella.
Hervannan toimipiste   Ajanvarauksella ma-pe klo 8–20. Ei kassapalveluita.

       

Kassapalveluiden ajanvaraus ei koske OP Tampereen kanssa 1.9.2021 yhdistyvää OP Kurua, vaan tuleva Kurun toimipiste palvelee jatkossakin arkisin kello 10.00–16.00 ja tarjoaa kassapalvelua ilman ajanvarausta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10.00–12.00.

Lisätiedot:

Jani Eenola, liiketoimintajohtaja, OP Tampere, puh. 050 306 6761

* Puhelun hinta kiinteän verkon lankaliittymistä ja kotimaisista matkapuhelinliittymistä 0,0835 €/puhelu + 0,167 €/min (hinta sisältää ALV:n).