OP Koti Pirkanmaa lahjoittaa jokaisesta toteutuneesta asuntokaupasta 20 euroa Lastenklinikoiden Kummeille

OP Koti Pirkanmaa tukee tänä vuonna lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Suomessa lahjoittamalla jokaisesta toteutuneesta asuntokaupasta 20 euroa Lastenklinikoiden Kummeille. Yhteistyön ideana on ollut vaihtaa perinteinen asuntokaupan yhteydessä annettava kauppalahja aineettomaan lahjaan, joka tekee hyvää.
 
Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia
 
– Meille vastuullisuus ja ihmisläheisyys ovat tärkeitä arvoja. Lastenklinikoiden Kummien kanssa tehtävällä yhteistyöllä tuemme lasten ja nuorten hyvinvointia ja laadukasta hoitoa. Asiakkaamme ovat olleet ilahtuneita kuullessaan tästä lahjoituskohteesta. He ovat kokeneet lahjoituksen menevän juuri oikeaan osoitteeseen, sanoo OP Koti Pirkanmaan toimitusjohtaja Antti Toivanen.
 
Yhteistyö OP Koti Pirkanmaan ja Lastenklinikoiden kummien kanssa alkoi vuoden 2023 elokuussa. OP Koti Pirkanmaan syksyn asuntokauppojen ja aineettomien kauppalahjojen myötä lahjoitussummaksi saatiin yhteensä 6 280 euroa ja se kohdistetaan Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.
 
Kummien tukikohteissa, viidessä yliopistollisessa lastensairaalassa, voi olla tarpeen niin vaatiessa hoidettavana kuka tahansa lapsi tai nuori Suomessa. Kummituen piiriin kuuluu vuosittain myös noin kymmenen tärkeää lastentautien tutkimushanketta sekä lasten ja nuorten mielenterveyden edistäminen. Lastenklinikoiden Kummit on tehnyt laajan tukiverkostonsa avulla jo 30 vuotta töitä lasten terveyden hyväksi Suomessa.
 
– Lasten terveyden tukeminen on yhteinen asiamme, ja meillä kaikilla on mahdollisuutemme sen edistämisessä. Kummit kiittää OP Koti Pirkanmaata lämpimästi vaikuttavasta yhteistyöstä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen, toteaa Lastenklinikoiden Kummien kumppanuuspäällikkö Katariina Schmidt.
 
– Monet tärkeät huipputason hoitolaitehankinnat sekä kehityshankkeet lastensairaaloissa voidaan mahdollistaa tukiverkoston avulla. Laadukas lastentautien tutkimus on hyvän hoidon perusta, ja Kummien kautta tuettujen tutkimusten piirissä on selvitetty mm. lasten syöpäsairauksia, diabetesta, keskosuutta ja sydänsairauksia. Tätä kaikkea mahdollistamme yhdessä tärkeiden tukijoidemme sekä parhaiden asiantuntijoiden kanssa, Schmidt jatkaa.
 
Lisätiedot medialle: 
OP Koti Pirkanmaa, toimitusjohtaja Antti Toivanen, p. 050 317 5777 
 
OP Koti Pirkanmaa toimii Tampereen sekä ympäryskuntien Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven, Lempäälän ja Kangasalan alueilla. Sen liiketoimintoja ovat asuntojen välitys ja vuokraus, toimitilojen välitys, vuokraus sekä arviointi. OP Koti on edelleen selvästi Suomen mieluisin valinta kiinteistönvälittäjäksi (Taloustutkimuksen Suomi tänään 2/2023 -tutkimus).