OP Tampere avaa uuden konttorin Lempäälän Ideaparkiin

Toukokuun lopussa OP Tampereen konttoriverkostoa päivitetään ja Lempäälän konttori muuttaa uusiin tiloihin Ideaparkiin. Samassa yhteydessä Hervannan konttori sulkee ovensa.

Uudella Ideaparkin konttorilla pankki siirtyy lähemmäksi asiakasta: Ideaparkin tilastojen mukaan lempääläläisistä lähes 90 % asioi jo Ideaparkissa. Ideaparkista onkin muodostunut yksi Suomen johtavista kauppakeskuksista ja merkittävä kohtaamispaikka. Alueella on myös vahvat kehittämissuunnitelmat niin palveluiden kuin asuinrakentamisenkin suhteen ja esimerkiksi asuntomessut järjestetään Ideaparkin naapurissa vuonna 2026.   

– Uusi konttori Lempäälän Ideaparkissa vie meidät lähemmäksi asiakkaita ja heidän arkeaan. Hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva Ideapark mahdollistaa pankkiasioiden hoitamisen arjen askareiden, kuten kaupassakäynnin tai harrastusten ohessa, kertoo projektista vastaava liiketoimintajohtaja Kirsi Välimäki

Ideaparkissa palvelut ajanvarauksella – kassapalveluita tarjotaan kuitenkin edelleen laajasti ympäri Pirkanmaan 

Lempäälän ja Hervannan konttorit ovat toimineet vuokratiloissa ja niiden tekninen käyttöikä lähestyy loppuaan. Uusi Ideaparkin konttori suunnitellaan nykyisiin tarpeisiin sopivaksi ja siellä asiakkaitamme palvelee yli 20 asiantuntijaamme. Konttorissa ei ole kassapalveluita ja se palvelee ajanvarauksella. Hervannan konttori on toiminut ajanvarauksella, eikä siellä ole kassapalveluita. 

Asiakkaat ovat siirtyneet suurelta osin sähköisiin kanaviin ja konttoreissa asioi yhä harvempi. Neuvotteluista suurin osa käydään sähköisissä kanavissa, kuten Teamsissa, ja laskujen ja arjen ostoksien hoitamista varten on sujuvampia, helpompia sekä edullisempia tapoja kuin konttoriasiointi. Lisäksi käteisen käyttö on vähentynyt merkittävästi viimeisen kahden vuoden aikana.  

–  Asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään asiakkaalle sopivimmat ja helpoimmat tavat hoitaa pankkiasioita. Pankkiasioitaan voi edelleen hoitaa myös ilman tietokonetta tai älypuhelinta ja asiakas voi halutessaan varata ajan henkilökohtaiseen digiopastukseen, kertoo Välimäki.   

OP Tampere tarjoaa toimialueellaan kassapalveluita edelleen hyvin laajasti viidessä eri konttorissa. Tampereen keskustassa kassapalvelut ovat avoinna jokainen arkipäivä ja muissa sivukonttoreissamme yhtenä päivänä viikossa.  

Lempäälän keskustan konttori palvelee normaaliin tapaan toukokuun loppuun asti ja sen kassapalvelut ovat avoinna tiistaisin klo 10–15. Muut OP Tampereen kassapalvelut ovat avoinna seuraavasti:  

  • Hämeenkatu 12:ssa maanantaista perjantaihin klo 10–16.30   
  • Nokialla maanantaisin klo 10–15  
  • Hämeenkyrössä keskiviikkoisin klo 10–13  
  • Ylöjärvellä torstaisin klo 10–15 ja  
  • Kurussa perjantaisin klo 10–13. 
 
Lisätiedot:  
henkilöasiakaspankkiliiketoiminnan johtaja Kirsi Välimäki, OP Tampere, puh. 010 254 6160 
 
OP Tampere on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtava pankki. Olemme täyden palvelun pankki, ja tarjoamme ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Perustehtävämme on luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. Arvopohjamme muodostavat vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen. OP Koti Pirkanmaa on OP Tampereen tytäryhtiö. Palvelemme asiakkaitamme noin 300 asiantuntijan voimin. Asiakasliiketoimintamme on noin 10 miljardia euroa.