OP Tampere lahjoittaa 50 000 euroa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tueksi

OP Tampere lahjoittaa yhteensä 50 000 euroa toimialueensa yhdistyksille, järjestöille ja seuroille tukeakseen paikallisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta tarvitsee euroja – nyt enemmän kuin koskaan. OP Tampere haluaa tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa näinä taloudellisesti haastavina aikoina, ja lahjoittaa yhteensä 50 000 euroa toimialueensa järjestöille, seuroille ja yhdistyksille, jotka tarjoavat harrastustoimintaa paikallisille lapsille ja nuorille.

– Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on yksi tärkeimmistä vastuullisuustehtävistämme. Yhdessä yli kaikkien aikojen -asiakaslupauksemme mukaisesti meille on tärkeää auttaa ja tukea pirkanmaalaisten hyvinvointia ja koko seudun elinvoimaisuutta näinä haastavina aikoina, kuvailee OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen.

Hyvä työ -lisälahjoitukset ovat OP Tampereen toimialueen yhdistysten, järjestöjen ja seurojen haettavissa 14.12.2022–8.1.2023. Lisätiedot ja hakulomake löytyvät osoitteesta op.fi/tampere/hyvatyo. Hakemuksessa tulee eritellä, mihin tuki käytetään ja millä keinoin se kohdistetaan juuri vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Hyvä työ -lahjoitukset osana vastuullisuustyötä

Hyvä työ -lahjoitus on perinteinen osa OP Tampereen yhteiskuntavastuullista työtä. Syksyn aikana OP Tampere jakoi 20 000 eurolla Hyvä työ -lahjoituksia toimialueensa yhdistyksille, järjestöille ja seuroille, jotka omalla pyyteettömällä toiminnallaan ilahduttavat ja tukevat pirkanmaalaista elämää. Lahjoituksia myönnettiin aina mielenterveystyöstä luonnonhoitoprojekteihin ja pelastuskoiratoimintaan asti.

Perinteisestä Hyvä työ -lahjoituksesta poiketen, 50 000 euron lisälahjoitus on kohdistettu tukemaan suoraan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen äänestettiin myös yhdeksi pankin tärkeimmäksi tulevaisuuden vastuullisuustyöksi syksyn Kaikkien aikojen tekoja -kyselyssä. Kysely oli suunnattu omistaja-asiakkaille ja se järjestettiin OP Mediassa 19.9.–9.10.2022. 

OP Tampereen vastuullisuustyötä ohjaa vuotuinen vastuullisuusohjelma ja Hyvä työ -lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. 

Lisätiedot:

Tarja Sara, johtaja, viestintä ja ihmiset, puh. 010 254 6213