OP Uusimaan Itäkeskuksen kassapalvelupiste lakkautetaan 1.6.

OP Uusimaan Itäkeskuksen kassapalvelupiste lakkautetaan vähäisen asiakaskysynnän vuoksi. Itäkeskuksen kauppakeskuksessa sijaitsevan OP Uusimaan Itiksen konttorin palvelut jatkuvat normaalisti.

OP Uusimaan Itäkeskuksen kassapalvelupisteessä on ollut saatavilla ainoastaan seuraavat palvelut: rahan nosto ja tallettaminen sekä laskujen maksu. Asiakaskäyttäytymisen muutoksen myötä valtaosa kassapalveluihin liittyvästä asioinnista hoituu verkossa tai itsepalveluna automaatilla. Tämä on näkynyt palvelupisteen asiakasmäärien laskuna. 

Itäkeskuksen kauppakeskuksessa toimii jatkossakin OP Uusimaan Itiksen konttori, joka palvelee laajemmin pankki- ja vakuutusasioissa. Itiksen konttorin palvelut jatkuvat normaalisti. 

Lähimmät OP Uusimaan kassapalvelupisteet jatkossa ovat: 

- Mikonkadun toimipiste: Mikonkatu 13, Helsinki
- Tikkurilan toimipiste: Kielotie 11, Vantaa

Itäkeskuksessa on myös kaksi Talletusautomaattia, jotka ovat asiakkaidemme käytettävissä. 

Opastamme uusien palveluiden käytössä

Tänä päivänä sähköisten pankkipalvelujen käyttö on yleistä ja käteisen käyttö on merkittävästi vähentynyt. Opastamme mielellämme jokaista asiakastamme uusien palveluiden käytössä. Itiksen konttorilla opastamme asiakkaitamme digi- ja muiden pankkipalveluiden käyttöön konttorin aukioloaikoina.

Laskujen maksaminen hoituu helpoiten suoramaksuna, e-laskuna tai OP-mobiilipalvelun kautta.  Pankin maksupalveluun tarkoitetut laskut voi jättää postin kuljetettavaksi maksupalvelukuorissa, joita on saatavilla OP Uusimaan konttoreissa. Rahaa voi osuuspankin pankkikortilla nostaa Otto-automaateilta ja K-kauppojen kassoilta.