Hae kesätyötä OP:n piikkiin – kesätyö tarjolla 25 paikalliselle nuorelle!

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa pankin toimialueella oleva yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan kahdeksi viikoksi, ja OP Ylä-Pirkanmaa lahjoittaa nuoren kahden viikon palkan yhdistykselle. Nuorten haku on alkanut, ja nuoret pääsevät hakemaan kesätyötä yhdistyksiltä.

Yleishyödyllinen yhdistys palkkaa nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, somereportteriksi, kunnossapitoon tai apulaisohjaajaksi kesäleirille. OP lahjoittaa yhdistykselle 400 euroa, joka on nuoren palkka. Yhdistys puolestaan hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista.

- Olemme iloisia, että saimme suuren määrän yhdistyksiä alueeltamme mukaan kampanjaan työllistämään paikallisia nuoria. Monet nuorten normaalit toiminnot ovat keskeytyneet, ja meille on tärkeää, että voimme tukea turvallista kesätyöllistymistä alueellamme vaikean vuodenkin keskellä. Kesätyökokemukset opettavat monelle oman talouden hallintaa ja työelämätaitoja, kertoo Ylä-Pirkanmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Leena Selkee.

Kampanjan avulla OP Ylä-Pirkanmaa haluaa myös tukea oman toimialueen yhdistysten toimintaa nuorten tukemisen ohella. 10 000 euron tukisumma jaetaan 10 yhdistyksen kesken, ja sillä työllistetään Kihniön, Ruoveden ja Virtain alueella yhteensä 25 nuorta monipuolisiin kesätyötehtäviin.

Osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat kesällä 2021 kesätyöpaikkoja 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kesäduuni OP:n piikkiin on osa OP Ylä-Pirkanmaan vastuullisuusohjelmaa, jonka kautta pankki kantaa paikallista yhteiskuntavastuuta sekä edistää nuorten työllistymistä ja taloustaitoja.

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan yhdistysten tarjoamaa kesätyötä 15.3. –18.4.2021. Haussa olevat kesätyöpaikat ja hakuohjeet löytyvät tältä sivustolta: https://www.op.fi/web/op-yla-pirkanmaa/kesaduuni.

Lue lisää OP:n vastuullisuusohjelmasta: https://www.op.fi/op-ryhma/vastuullisuus/vastuullisuusohjelma