Ehdota vuoden 2023 Taitaja-stipendin saajaa viimeistään 6.8.2023

Kuka saa tänä vuonna 10 000 euron Taitaja-stipendin? Ehdota suosikkiasi ja osallistu arvontaan!

Pohjolan Osuuspankin Taitaja-stipendi jaetaan vuosittain. Sen tarkoitus on huomioida ja palkita Oulun seudun monipuolista huippuosaamista.

Stipendin saaja on Oulun seudulta oleva tieteen, kulttuurin tai urheilun saralla työskentelevä yksityinen henkilö tai yhteisö, joka on tehnyt työllään ja osaamisellaan kotiseutuaan myönteisellä tavalla tutuksi. Stipendillä on jo pitkät perinteet; se on jaettu yhtäjaksoisesti vuodesta 2000 alkaen. Stipendin arvo on tänä vuonna 10 000 euroa. Viime vuonna stipendin sai Oulun yliopiston langattoman tietoliikenteen professori Mehdi Bennis.

Ehdota vuoden 2023 Taitaja-stipendin saajaa alla olevasta linkistä viimeistään 6.8.2023. Ehdotuksensa ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kaksi 100 euron arvoista Lapland Hotels -lahjakorttia. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja toimitamme lahjakortit elokuun aikana.

Myönnämme vuosittain myös Pohjois-Suomen elinkeinoelämän yhden merkittävimmistä tunnustuspalkinnoista, 10 000 euron suuruisen Helmi-palkinnon. Palkinto voidaan jakaa enintään kolmen tahon kesken. Vuonna 2023 Helmi-palkinnon sai Arktiset maahanmuuttajat ry ja yhteisötaiteilija Sinikka Kyllönen.