Virtuaaliset hippo-hiihdot 2021

Tervetuloa mukaan virtuaalisiin Hippo-hiihtoihin 27.2.-10.3. välisenä aikana!

Jouduimme yhdessä yhteistyökumppanimme Vaasan Hiihtäjien kanssa toteamaan, että tänä talvena emme pysty turvallisella tavalla järjestämään perinteisiä Hippo-hiihtoja.

Haluamme kuitenkin kannustaa toimialueemme lapsia liikkumaan ja siksi järjestämme virtuaaliset Hippo-hiihdot hiihtolomaviikon aikana. Olemme yhdessä Vaasan Hiihtäjien valmentajien kanssa nauhoittaneet muutamia harjoitteita, joiden avulla haluamme haastaa kaikkia Hippo-hiihtäjiä. Jokainen lapsi voi hiihtää turvallisesti valitsemallaan ladulla oman perheensä kanssa. Hiihtoihin osallistumista ei ole sidottu tiettyyn ajankohtaan, joten lapsi voi osallistua tapahtumaan myös omaan tahtiin. Suorittamalla harjoituksia ja täyttämällä hiihtopassia, joka tulee lähettää täytettynä meille, on mahdollisuus voittaa Hippo-mitali!

Toimi näin:
1. Lataa hiihtopassi alla olevan linkin kautta
2. Katso Vaasan Hiihtäjien harjoitteet Hippo-hiihtojen Facebook-tapahtumasivulta, linkki alla
3. Valitse ja suorita vähintään 4 erilaista harjoitusta ja hiihdä lisäksi joku passissa löytyvistä matkoista, täytä suoritetut tehtävät hiihtopassiin. Lisäksi saatte mielellään kuvata (kuva tai video) myös itse hiihtosuoritusta.
4. Huoltaja lähettää kuvan täytetystä passista (ja hiihdosta) yksityisviestinä Vaasan Osuuspankille Facebookissa tai Instagramissa, tai vaihtoehtoisesti postaa kuvan viirtuaali-hippohiihtojen tapahtumasivulle Facebookiin.
5. Huoltaja siirtyy täyttämään hiihtäjän tietoja tämän ilmoittatumissivun kautta 10.3.2021 mennessä. (linkki aukeaa ke. 3.3. kun kaikki harjoitusvideot on julkaistu.)
6. Hiihtäjä voi alkaa odottamaan mitaliaan saapuvaksi postiin!

Julkaisemme kuvia pienistä hiihtäjistä (kuvansa julkaisemiseen luvan antaneet) pankin some-sivuilla; www.facebook.com/VABVOP ja IG: @opvaasavasa, www.instagram.com/opvaasavasa, käythän seuraamassa meidän some-kanavia!

Voit myös halutessasi julkaista suorituksen omaan julkiseen Instagram-profiliin tägäämällä @opvaasavasa ja käyttämällä hashtagina #virtuaalisethippohiihdot

Valmentajien ensimmäiset harjoitusvideot julkaistaan viikonloppuna Facebook-tapahtumassa, joten kannattaa seurata meidän kanaviamme!

Epäselvässä tilanteessa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen vaasan@op.fi, aiheeksi Hippo-hiihdot.

Kiitos osallistumisesta!

 

Linkki Facebook-tapahtumaan: www.facebook.com/events/122198436488033/

Linkki hiihtäjän tietojen ilmoittamissivulle: https://www.lyyti.in/Virtuaaliset_Hippohiihdot_4729