Ulf Nylund, Ossi Lehtihuhta

Vaasan Osuuspankki mukana One Day Contract -kampanjassa

Osallistumme tänäkin vuonna One Day Contract -kampanjaan, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata lähietäisyydeltä henkilöitä, jotka ovat johtavassa asemassa työelämässä. Kampanjan järjestää Nuori yrittäjyys, Kauppakamari ja Nuorkauppakamari läheisessä yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

Tänään pankin tj:lla on ollut vierellään Ossi Lehtihuhta, joka opiskelee Vaasan Yliopistossa. Ossi on päivän aikana muun muassa ehtinyt osallistumaan johtoryhmän kokoukseen ja on erittäin tyytyväinen päiväänsä meillä.

- Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta, oli mahtava tilaisuus päästä mukaan johtoryhmän kokoukseen näkemään ja kuulemaan miten päätöksiä tehdään, kertoo Lehtihuhta ja jatkaa
- Koulu voisi kannustaa useimpia käyttämään tilaisuus hyväkseen, olisi kaikille hyödyksi päästä näkemään miltä työpäivä voi näyttää valmistumisen jälkeen.

Ulf Nylundilla on nyt kolmatta kertaa opiskelija vierellään tämän kampanjan merkeissä, myös hänen mielestänsä tämä on erittäin hieno kampanja, johon hän osallistuu oikein mielellään.

- Tuemme nuorten taloustaitoja monella tavalla ja tämä on oivallinen tapa antaa nuorille opiskelijoille vilauksen meidän arkeemme, sanoo Nylund.

- Ossi on päivän aikana saanut seurata kaikkia niitä kokouksia ja keskusteluita, jotka sisältyvät minun arkeeni. Toivon että mahdollisimman moni hyödyntäisi mahdollisuuden vierailla jossain paikallisessa yrityksessä luodakseen kuvan siitä, miltä meidän arkemme todellisuudessa näyttävät, Nylund kertoo.