Försäkringar för skönhetsvårdsbranschen


Som företagare i skönhetsvårdsbranschen kan din vardag vara mycket hektisk och ditt företags tjänster mångsidiga. I skönhetsvårdsbranschen behöver du vanligen flera försäkringar för att trygga affärsrörelsen och dig själv som företagare, och ibland kan det kännas svårt att välja de rätta företagsförsäkringarna vid sidan av det egna arbetet. Pohjola Försäkring hjälper dig att välja de viktigaste försäkringarna för företagare som skydd för just din företagsverksamhet, så att du kan koncentrera dig bekymmersfritt på att hålla igång din företagsrörelse. 

Hos oss kan du försäkra dig som företagare heltäckande i händelse av sjukdom och olycksfall samt de arbetsredskap och produkter som du använder i ditt arbete. I skönhetsvårdsbranschen är det viktigt att förbereda sig också på överraskande skador med en avbrottsförsäkring och ansvarsförsäkring för verksamhet.  

Våra experter skräddarsyr en försäkringshelhet som passar just ditt företags behov. På den här sidan hittar du ytterligare information om försäkringar för skönhetsvårdsbranschen.
 


Är du en ny företagare i skönhetsvårdsbranschen eller vill du veta mer om försäkringarna för din bransch?
 

I artikeln nedan hittar du mer information om försäkringar för och risker i skönhetsvårdsbranschen samt mångsidiga exempel på skadesituationer. Läs också om vilka försäkringar som är obligatoriska för företaget!
 


Läs om försäkringar för skönhetsvårdsbranschen
 

Vi har här samlat försäkringar som är lämpliga för företag i skönhetsvårdsbranschen.  Du kan ta del av dem i lugn och ro och lämna en kontaktbegäran! Vi vet vilka försäkringar som tryggar vardagen för företagare i skönhetsvårdsbranschen och gör ditt arbete mer bekymmerslöst – låt våra sakkunniga experter hjälpa dig!
 

Mies on palaverissa ja hymyilee tietäen, että hänellä on turvanaan uuden yrittäjän vakuutuspaketti eli Yritysykkönen.
Företagsettan
Försäkringspaket för att skydda företagets lösegendom och verksamhet. Företagsettan ersätter också kostnader till följd av skador då något plötsligt går sönder.
Nainen selaa tietokonetta hymyillen, sillä hänellä on työtapaturmavakuutus turvanaan.
Arbetsolycksfallsförsäkring
Med Pohjola Arbetsolycksfalls- och yrkessjukdomsförsäkring får du skydd mot olycksfall som inträffar i arbetet eller på arbetsresan och mot yrkessjukdomar i arbetet.
Nainen istuu kahvilan terassilla huolettomasti Terveysturva turvanaan.
Hälsoskydd
Med sjukkostnadsförsäkringen säkerställer du en högklassig vård och smidig vårdkedja för din personal samt gör sjukfrånvaron kortare.
Nainen hymyilee ulkona, kun potilasvakuutus on turvana.
Patientförsäkring
Skyddar vidpersonskador som förorsakats patienten i samband med behandling.
Nainen selaa kannettavalla tietokoneellaan tietoja tilanteista, joissa vastuuvakuutus on hyödyksi.
Ansvarsförsäkring
Med ansvarsförsäkring för verksamhet skyddar du företaget om det blir skadeståndsskyldigt.
Nainen hymyilee, koska yel-vakuutus turvaa eläkkeen.
Lagstadgad pensionsförsäkring för företagare, dvs. FöPL
FöPL-försäkring för företagare utgör grunden för din utkomst när du går i pension eller behöver socialskydd.


Begär offert så får du premien för försäkringar för skönhetsvårdsbranschen
 

Våra experter hjälper dig att hitta de lämpligaste försäkringarna för ditt företag i skönhetsvårdsbranschen. Begär offert så får du premien för de företagsförsäkringar som du behöver!