Pivo

Pivo

Kätevin tapa jakaa yhteisiä kuluja
Ajankohtaista

Pivo poistuu käytöstä 4.9.2024

Voit kirjautua Pivoon ja tarkastella tietojasi sovelluksessa normaalisti sen sulkeutumiseen saakka. Pivon opiskelijakortti on käytössä normaalisti Pivon sulkeutumiseen asti.

Tee maksut, hyväksy sinulle tulleet maksupyynnöt ja avoimet kulut ryhmissä viimeistään 3.9.2024. Suosittelemme myös, että otat ylös tiedot mahdollisista avoimista maksupyynnöistä ja kuluista ryhmissä, jotta niiden tiedot eivät katoa. Jos sinulla ei ole Pivossa avoimia kuluja tai opiskelijakorttia, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Voit käyttää maksamiseen jatkossa OP-mobiilin Siirto-maksua.

Tutustu Siirto-maksuun

Jatkossa voit seurata kulutustasi OP-mobiilin Talouden tasapaino -ominaisuuden avulla.

Tutustu Talouden tasapainoon

Lue lisää Sulje

Raha siirtyy tililtä toiselle reaaliajassa

Kun lähetät rahaa Pivolla, raha on perillä saman tien – myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kotimainen ja turvallinen mobiilimaksusovellus

Pivo on OP Ryhmän kehittämä mobiilimaksusovellus, jolle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Yli miljoona käyttäjää

Pivoon on rekisteröitynyt jo yli 1,2 miljoonaa suomalaista, ja joka kuukausi sadat tuhannet ihmiset käyttävät Pivoa maksamiseen.

Mikä on Pivo?

Pivo on monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, jolla maksat kätevästi ja turvallisesti kaikissa arjen tilanteissa. Siirrä rahaa helposti vaikkapa ystävälle tai puolisolle ja maksa verkkokaupoissa ja sovelluksissa. Pivolla maksaminen onnistuu ilman tilinumeroita, pankkitunnuksia, korttinumeroita tai muuta säätöä. Riittää, että olet syöttänyt tietosi kerran Pivoon.

Kätevää mobiilimaksamista kaikissa arjen tilanteissa

  • Lähetä ja pyydä rahaa toiselta henkilöltä helposti pelkän puhelinnumeron perusteella. Tilinumeroita ei tarvitse tietää, ja raha liikkuu tililtä toiselle reaaliajassa. Pivoa voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat, joten voit siirtää rahaa myös henkilöille, jotka ovat eri pankin asiakkaita kuin sinä.
  • Maksa ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa ja sovelluksissa helposti ja turvallisesti. Valitse maksutavaksi Pivo tai Siirto, ja hyväksy maksu Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä. 
Pivon tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää.