pivo breku

Pivo

Pivo on monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, jolla maksat näppärästi kaverille, verkkokaupoissa ja kaupan kassalla ilman tilinumeroita, pankkitunnuksia, korttinumeroita tai muuta säätöä. Riittää, että olet syöttänyt tietosi kerran Pivoon.

Lisäksi Pivosta löytyy satoja etuja ja alennuksia, kumppaniemme käteviä palveluita ja voit seurata sillä kulutustasi.

Maksa kaverille, verkossa ja kaupan kassalla

 • Lähetä ja pyydä rahaa pelkän puhelinnumeron perusteella – tilinumeroita ei tarvitse muistaa. Minkä tahansa pankin asiakkaat voivat käyttää Pivoa rahan lähettämiseen tai vastaanottamiseen.
 • Maksa ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa helposti, nopeasti ja turvallisesti. Klikkaa ostokset ostoskoriin ja valitse maksutavaksi Pivo. Hyväksy maksu oman puhelimesi Pivolla ilman avainlukujen ja luottokortin tietojen näppäilyä.
 • Voit myös hakea Pivon maksuaikaa ja maksaa verkko-ostoksiasi myöhemmin. Pivon maksuaika on 1000 € luotto, jonka myöntää Arvato Finance, PL 414, 00101 Helsinki
 • Liitä olemassa oleva korttisi Pivoon ja maksa ostoksia kaupan kassalla puhelinta vilauttamalla. Pivon lähimaksussa ei ole matalaa kertaostosrajaa, joten isommatkin ostokset onnistuvat. Pivon lähimaksu on saatavilla Android-puhelimiin.

Hyödynnä edut ja alennukset ja käytä käteviä palveluita

 • Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat Pivon CityShoppari 2020 -edut maksutta käyttöösi koko vuodeksi (norm. 9,90 €).
 • Käytä kumppaniemme arkea helpottavia palveluita: tilaa Kotipizzan tuotteita, osta paikallisliikenteen bussilippuja jo useassa kaupungissa tai varaa pöytä TableOnlinen palvelulla.
 • Ota opiskelijakorttisi käyttöön Pivossa! Pivon opiskelijakortilla opiskelija saa Kelan ateriatuen, VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset matkat sekä kaikki muutkin opiskelijaedut.

  Tarkista onko Pivon opiskelijakortti saatavilla sinun opiskelijajärjestösi jäsenille.​

Tiedä rahatilanteesi ja seuraa kulutustasi

 • Tarkista OP:n tiliesi ja korttiesi saldot helposti ja nopeasti.
 • Seuraa kulutustasi ja näe mihin rahasi kuluvat helposti ymmärrettävien kategorioiden avulla.

Useaan kertaan palkittu Pivo on asiakkaidemme suosikki, ja suuri osa käyttää Pivoa päivittäin.

Lataa ilmainen Pivo

Pivo on ilmainen sovellus ja voit ladata sen älypuhelimeesi sovelluskaupastasi.

Näin otat Pivon käyttöön:

 1. Lataa Pivo älypuhelimeesi sovelluskaupasta. Pivo on saatavilla iPhoneille ja Android-puhelimille.
 2. Ota Pivo käyttöön omalla puhelinnumerollasi ja valitse itsellesi pääsykoodi. Voit myös aktivoida sormenjälki- tai kasvotunnistuksen ja kirjautua jatkossa sillä.
 3. Tunnistaudu Pivoon verkkopankkitunnuksillasi.