Pivo

Pivo on monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, jolla maksat näppärästi kaverille, verkkokaupoissa ja kaupan kassalla. Maksaminen hoituu ilman tilinumeroita, pankkitunnuksia, korttinumeroita tai muuta säätöä. Riittää, että olet syöttänyt tietosi kerran Pivoon.

Lisäksi Pivosta löytyy satoja etuja ja alennuksia sekä kumppaniemme käteviä palveluita.

Maksa kaverille, verkossa ja kaupan kassalla

  • Lähetä ja pyydä rahaa pelkän puhelinnumeron perusteella – tilinumeroita ei tarvitse muistaa. Minkä tahansa pankin asiakkaat voivat käyttää Pivoa rahan lähettämiseen tai vastaanottamiseen.
  • Maksa ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa helposti, nopeasti ja turvallisesti. Klikkaa ostokset ostoskoriin ja valitse maksutavaksi Pivo. Hyväksy maksu oman puhelimesi Pivolla ilman avainlukujen ja luottokortin tietojen näppäilyä.
  • Liitä olemassa oleva korttisi Pivoon ja maksa ostoksia kaupan kassalla puhelinta vilauttamalla. Pivon lähimaksussa ei ole matalaa kertaostosrajaa, joten isommatkin ostokset onnistuvat. Pivon lähimaksu on saatavilla Android-puhelimiin.

Hyödynnä edut ja alennukset ja käytä käteviä palveluita

  • Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat Pivon CityShoppari 2021 -edut maksutta käyttöösi koko vuodeksi (norm. 9,90 €).
  • Käytä kumppaniemme arkea helpottavia palveluita: osta paikallisliikenteen bussilippuja jo useassa kaupungissa tai varaa pöytä TableOnlinen palvelulla.
  • Lahjoita hyväntekeväisyyteen Pivolla. Lahjoitus menee kokonaisuudessaan valitsemallesi järjestölle.
  • Ota opiskelijakorttisi käyttöön Pivossa! Pivon opiskelijakortilla opiskelija saa Kelan ateriatuen, VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset matkat sekä kaikki muutkin opiskelijaedut.

Lataa ilmainen Pivo

Pivo on ilmainen sovellus ja voit ladata sen älypuhelimeesi sovelluskaupastasi.

Näin otat Pivon käyttöön:

  1. Lataa Pivo älypuhelimeesi sovelluskaupasta. Pivo on saatavilla iPhoneille ja Android-puhelimille.
  2. Ota Pivo käyttöön omalla puhelinnumerollasi ja valitse itsellesi pääsykoodi. Voit myös aktivoida sormenjälki- tai kasvotunnistuksen ja kirjautua jatkossa sillä.
  3. Tunnistaudu Pivoon verkkopankkitunnuksillasi.