OP Koti asunnot ja kiinteistönvälitys

Asiantuntijasi asuntokaupassa

Myymässä tai ostamassa asuntoa? OP Koti on apunasi. Ammattitaitoiset välittäjät ja kattava myyntiverkosto takaavat, että asunnon myyjät ja ostajat löytävät sujuvasti toisensa. Lisäksi OP Koti tarjoaa isännöinnin palveluja taloyhtiöille.

Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä

OP Koti on valittu jo 12 kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi kiinteistönvälittäjäksi (Taloustutkimus: Suomi tänään 2023). OP Kodin kiinteistönvälityksen ja isännöinnin palveluissa saat nauttia myös vuosikymmenten kokemuksesta, paikallisen asuntomarkkinan tuntemuksesta, nykyaikaisista digitaalista palveluista sekä tietenkin laadukkaasta asiakaspalvelusta.

Luota paikalliseen osaamiseen

OP Kodin asiantuntijat ovat asuntomarkkinoiden osaajia myös sinun paikkakunnallasi. Myyntiverkostomme kattaa koko Suomen: yli 100 paikallista toimistoa, yli 500 välittäjää, yli 200 isännöinnin ammattilaista ja op-koti.fi, jossa vierailee kuukausittain yli 250 000 kävijää.

Kun asunnon myynti on ajankohtaista, jätä huoletta asuntosi meidän myytäväksemme. Voit olla suoraan yhteydessä välittäjiimme saadaksesi asunnostasi tarkan hinta-arvion. Voit myös laskea asuntosi arvon etukäteen hinta-arviolaskurilla, jonka arvio perustuu jo toteutuneisiin kauppoihin.

Asunnonvaihto digitaalisesti

OP Kodin tarjoamien erilaisten palvelujen myötä asunnonvaihdon voi hoitaa halutessaan lähes täysin digitaalisesti. Tarjoamme myös mahdollisuuden digitaaliseen asuntokauppaan. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä hyväksyvät kauppakirjan pankkitunnuksilla. Näin kauppa voidaan hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Kun kaupan ehdoista on sovittu, OP Kodin kiinteistönvälittäjä hoitaa yhteistyössä ostajan ja myyjän pankkien kanssa kaiken allekirjoituksia vaille valmiiksi. Ostajan ja myyjän tarvitsee vain allekirjoittaa sähköisesti kaupat – niin helppoa se on. Samassa yhteydessä hoituu myös kauppahinnan maksu sekä muut maksut, kuten varainsiirtoveron maksaminen. Digitaalinen kauppa on paitsi helppo, myös turvallinen, sillä kaikista toimista jää digitaalinen jalanjälki.

Asunto myymättä?

Ota välittäjämme avuksi alusta asti. Autamme myös uuden kodin löytämisessä.

Laske hinta-arvio

Kokeile hinta-arviolaskuriamme. Saat alustavan arvion asuntosi velattomasta hinnasta.

 

Asunnot välittää OP Koti kautta maan.