OP Asunnot

Asunnot

Myymässä tai ostamassa asuntoa? OP Koti on apunasi. Ammattitaitoiset välittäjämme ja kattava myyntiverkostomme takaavat, että asunnon myyjät ja ostajat löytävät sujuvasti toisensa.

Ivalon retkeilymaastot. Tampereen seudun golfkentät. Turun viihtyisimmät puistot. Helsingin trendikkäimmät kaupunginosat. OP Koti tuntee Suomen – kaupungit, asuinalueet, asunnot ja asumisen.

Luota paikalliseen osaamiseen

OP Kodin välittäjät ovat asuntomarkkinoiden asiantuntijoita myös sinun paikkakunnallasi. Myyntiverkostomme kattaa koko Suomen: 170 paikallista toimistoa, 500 välittäjää ja op-koti.fi, jossa vierailee kuukausittain satoja tuhansia kävijöitä. Tiesitkö, että OP Koti on valittu luotettavimmaksi kiinteistönvälittäjäksi useana vuonna peräkkäin? (Suomi Tänään -tutkimus 2017, Taloustutkimus Oy)

Kun asunnon myynti on ajankohtaista, jätä huoletta asuntosi meidän myytäväksemme. Voit olla suoraan yhteydessä välittäjiimme saadaksesi asunnostasi tarkan hinta-arvion. Voit myös laskea asuntosi arvon etukäteen hinta-arviolaskurilla, jonka arvio perustuu jo toteutuneisiin kauppoihin.

Tarjoamme myös mahdollisuuden digitaaliseen asuntokauppaan eli kaupan voi hoitaa pankkitunnusten avulla vaikka kotisohvalta tai työmatkalta.

Asunto myymättä?

Ota välittäjämme avuksi alusta asti. Autamme myös uuden kodin löytämisessä.

Laske hinta-arvio

Kokeile hinta-arviolaskuriamme. Saat alustavan arvion asuntosi velattomasta hinnasta.

 

Asunnot välittää OP Koti kautta maan.