Nainen ja mies juttelevat

Asunnot

Ota askel kohti unelmaasi

OPsta saat asiantuntevaa palvelua kaikissa asuntokauppoihin tai vuokra-asumiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Jos olet vaihtamassa asuntoa, ole yhteydessä OP-Kiinteistökeskukseen ja kutsu välittäjämme käymään jo siinä vaiheessa, kun vasta haaveilet uudesta kodista. Autamme sinua suunnittelemaan sopivan aikataulun asuntosi myynnille ja uuden ostamiselle. Jos sinulle on kertynyt OP-bonuksia, niitä käytetään automaattisesti välityspalkkion maksamiseen.

Jos tahdot myydä asuntosi itse, ilman välittäjää, on OP-Kiinteistökeskuksen tarjoama Asunnon myyntiapu -palvelu tukenasi. Asunnon myyntiavusta saat opastusta turvallisiin asuntokauppoihin aina hinnanmäärityksestä kaupantekoon asti.

Jos etsit vuokra-asuntoa, meiltä löydät itsellesi sopivan vuokrakodin. Se voi olla yksi OPn omistamista 4 000 vuokrakodista tai OP-Kiinteistökeskuksen välittämä vuokra-asunto.

Autamme sinua löytämään unelmiesi asunnon. Tutustu myynnissä oleviin kohteisiin osoitteessa op-koti.fi.

Voit myös ladata älypuhelimeesi maksuttoman mobiilisovelluksen. Löydät sen AppStoresta hakusanalla "opkk". Sovellus toimii iPhone-, iPad- ja iPod touch -merkkisillä päätelaitteilla. Sovellus näyttää sinua lähellä olevat kohteet. Voit rajata aluetta liikuttamalla karttaa tai syöttämällä alueen hakukenttään. Asunnon ominaisuuksia voit rajata hakurajauksen avulla. Sovellus kertoo myös tulevat esittelyajat sekä välittäjän yhteystiedot.

Asunnon myynnissä on tärkeää, että löydät välittäjän, jonka kanssa kemiat kohtaavat. Hänet kannattaa kutsua kylään jo alkumetreillä. Näin saat ammattilaisen näkemyksen asuntosi arvosta.

Pitkä kokemus, vankka ammattitaito ja paikallisten asuntomarkkinoiden laaja tuntemus takaavat, että asunnon hinta on luotettavasti arvioitu. Kun hinta-arvio tehdään oikein, pysyt aikataulussa ja uuden kodin rahoitussuunnitelmat ovat kestävällä pohjalla.

Meillä on laaja asiakaskunta, joten tiedämme, kenelle myyntiin tulevasta asunnostasi kannattaa vinkata.

Myisinkö sittenkin asuntoni itse?

Kun haluat myydä asuntosi itse, ota myynnin tueksi OP-Kiinteistökeskuksen tarjoama Asunnon myyntiapu -palvelu.

Asunnon myyntiapu on luottoapurisi silloin, kun haluat myydä asuntosi itse, ilman välittäjää. Palvelu opastaa sinut turvallisiin asuntokauppoihin vaihe vaiheelta ja kertoo ymmärrettävästi, mitä omatoimisessa asunnon myynnissä pitää ottaa huomioon. Hintoja tarkkailevan laskurin avulla määrität asuntosi nykyisen myyntihinnan vaikkapa suoraan kotisohvalta.

OP vuokranantajana

Etsitkö uutta vuokra-asuntoa?  OP sijoittaa myös kiinteistöihin ja asuntoihin. Meillä on yli 4 000 tasokasta vuokra-asuntoa hyvien liikenneyhteyksien varrella kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea. Asuntokantamme on pääasiassa uutta tai uudehkoa.

Asuntoja on tarjolla kaikille aina citysinkuista vähän isompiin perheisiin. Vuokralaisenamme sinulla on myös mahdollisuus joustavasti muuttaa asunnosta toiseen elämäntilanteesi muuttuessa.

Pääkaupunkiseudun lisäksi asunnot sijaitsevat esimerkiksi seuraavilla paikkakunnilla: Tampere, Turku, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Vaasa, Seinäjoki, Lahti, Hämeenlinna, Lappeenranta ja Rovaniemi

OP on ostanut ja ostaa markkinoilta vuokra-asuntoja sekä rakennuttaa niitä itse. Vuokranantajana on kohteesta riippuen OPn vakuutus- ja eläkeyhteisöt tai OPn hallinnoimat kiinteistöpääomarahastot.

OPn omistamien asuinhuoneistojen vuokrauksesta huolehtii Newsec Asset Management Oy:n Asuntopalvelut.

Puh. +358 10 389 6000 arkisin klo 8:30–16:00
(Puhelujen hinnat kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh+7,02snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh+17,17snt/min)

OP Kiinteistökeskuksen välittämät vuokra-asunnot

Me OP Kiinteistökeskuksessa välitämme myös vuokra-asuntoja. Autamme vuokralaisia ja vuokranantajia löytämään toisensa ja tekemään mahdollisimman hyvän ja turvallisen vuokrasopimuksen. Tutustu vuokrattavina oleviin kohteisiin osoitteessa op-koti.fi.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista ja
  • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Omistaja-asiakkaan edut

  • Omistaja-asiakkaana saat käyttötilillesi parempaa korkoa: 0,10 % (normaalisti 0,00 %).
  • Omistaja-asiakkaana saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.
  • Omistaja-asiakkaana saat opintolainan ilman toimitusmaksua, kun teet lainahakemuksen op.fi-palvelussa.