Asunnot

Myymässä tai ostamassa asuntoa? OP Koti on apunasi. Ammattitaitoiset välittäjämme ja kattava myyntiverkostomme takaavat, että asunnon myyjät ja ostajat löytävät sujuvasti toisensa.

Ivalon retkeilymaastot. Tampereen seudun golfkentät. Turun viihtyisimmät puistot. Helsingin trendikkäimmät kaupunginosat. OP Koti tuntee Suomen – kaupungit, asuinalueet, asunnot ja asumisen.

Luota paikalliseen osaamiseen

OP Kodin välittäjät ovat asuntomarkkinoiden asiantuntijoita myös sinun paikkakunnallasi. Myyntiverkostomme kattaa koko Suomen: 170 paikallista toimistoa, 500 välittäjää ja op-koti.fi, jossa vierailee kuukausittain satoja tuhansia kävijöitä. Tiesitkö, että OP Koti on valittu luotettavimmaksi kiinteistönvälittäjäksi useana vuonna peräkkäin? (Suomi Tänään -tutkimus 2020, Taloustutkimus Oy)

Kun asunnon myynti on ajankohtaista, jätä huoletta asuntosi meidän myytäväksemme. Voit olla suoraan yhteydessä välittäjiimme saadaksesi asunnostasi tarkan hinta-arvion. Voit myös laskea asuntosi arvon etukäteen hinta-arviolaskurilla, jonka arvio perustuu jo toteutuneisiin kauppoihin.

Digitaalinen asuntokauppa (DIAS)

Tarjoamme myös mahdollisuuden digitaaliseen asuntokauppaan. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä hyväksyvät kauppakirjan pankkitunnuksilla. Näin kauppa voidaan hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta – vaikkapa lomamatkalta tai kotisohvalta. Digitaalinen kauppa on paitsi helppo, myös turvallinen, sillä kaikista toimista jää digitaalinen jalanjälki.

Kun kaupan ehdoista on sovittu, OP Kodin välittäjä hoitaa yhteistyössä ostajan ja myyjän pankkien kanssa kaiken allekirjoituksia vaille valmiiksi järjestelmään. Ostajan ja myyjän tarvitsee vain allekirjoittaa sähköisesti kaupat – niin helppoa se on. Samassa yhteydessä hoituu myös kauppahinnan maksu sekä muut maksut, kuten varainsiirtoveron maksaminen.

Asunto myymättä?

Ota välittäjämme avuksi alusta asti. Autamme myös uuden kodin löytämisessä.

Laske hinta-arvio

Kokeile hinta-arviolaskuriamme. Saat alustavan arvion asuntosi velattomasta hinnasta.

 

Asunnot välittää OP Koti kautta maan.