Kiinteä korkojakso

Kiinteät hoitokulut lainaasi

Kiinteä korko osaksi laina-aikaa

Voit ottaa jopa 10 vuoden kiinteän korkojakson asuntolainallesi.

Kiinteät korkokulut

Tiedät etukäteen korkokulusi pidemmältä ajalta.

Varmista asuntolainasi hoitokulut kiinteäkorkoisen jakson ajaksi

Suojaudu korkojen nousulta useiksi vuosiksi ottamalla asuntolainallesi kiinteäkorkoinen jakso. Voit ottaa alle 10 vuoden kiinteän korkojakson niin uuteen kuin vanhaankin asuntolainaasi.

Halutessasi voit jakaa lainan kahteen osaan – toisesta maksat kiinteää ja toisesta vaihtuvaa korkoa. Näin hyödyt kiinteän korkojakson tuomasta turvasta ja voit samalla vapaasti lyhentää tai maksaa pois vaihtuvakorkoisen lainasi.
Kiinteästä korkojaksosta ei aiheudu ylimääräisiä kuluja, kun lainaan ei tehdä muutoksia. Jos kuitenkin haluat esimerkiksi maksaa kiinteäkorkoisen lainan ennenaikaisesti pois, otathan yhteyttä pankkiisi. Lainan ennenaikainen takaisinmaksu saattaa aiheuttaa kustannuksia, mikäli korkotaso on alentunut.

Kiinteän korkojakson avulla ennakoit asuntolainasi kuluja vuosiksi eteenpäin. Vaikka yleinen korkotaso muuttuisi, sinun lainasi korko pysyy samana.
Kiinteä korkojakso

Kenelle Kiinteä korkojakso sopii?

Kiinteä korkojakso sopii sinulle, mikäli haluat varmistaa lainasi hoitokulujen pysyvän samana sinulle sopivan ajan. Kiinteä korkojakso on saatavilla niin uusiin kuin vanhoihinkin asuntolainoihin.

Jos haluat sopia nykyiseen asuntolainaasi kiinteän korkojakson, ota yhteyttä osuuspankkiisi op.fi:ssä tai asiakaspalveluumme.

Kiinteän korkojakson myöntää osuuspankki.

Korkosuojauksen yhteydessä kannattaa turvata asuntolaina myös työttömyyden, työkyvyttömyyden ja pidemmän sairausloman varalta. Mitoita lainasi kuukausierä niin, että pystyt myös säästämään lainanmaksun ohella.
Ota samalla kotivakuutus uuteen kotiisi – kätevästi saman katon alta!

Osuuspankin omistaja-asiakkaan edut

  • Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat monipuoliset päivittäisasioinnin palvelut edullisemmin. 
  • Omistaja-asiakkaana saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi lainoista ja vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.