Kiinteä korkojakso kuva

Kiinteä korkojakso

Kiinteät hoitokulut lainaasi
1

Kiinteä korko osaksi laina-aikaa

Voit ottaa jopa 10 vuoden kiinteän korkojakson asuntolainallesi.

2

Kiinteät korkokulut

Tiedät etukäteen korkokulusi pidemmältä ajalta.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat pankkipalveluistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Varmista asuntolainasi hoitokulut kiinteäkorkoisen jakson ajaksi

Korot ovat pysyneet historiallisen alhaisella tasolla jo vuosia, mutta on vaikea ennustaa kuinka korot kehittyvät tulevaisuudessa. Suojaudu korkojen nousulta useiksi vuosiksi ottamalla asuntolainallesi kiinteäkorkoinen jakso. Voit ottaa alle 10 vuoden kiinteän korkojakson niin uuteen kuin vanhaankin asuntolainaasi.

Halutessasi voit jakaa lainan kahteen osaan – toisesta maksat kiinteää ja toisesta vaihtuvaa korkoa. Näin hyödyt kiinteän korkojakson tuomasta turvasta ja voit samalla vapaasti lyhentää tai maksaa pois vaihtuvakorkoisen lainasi.
Kiinteästä korkojaksosta ei aiheudu ylimääräisiä kuluja, kun lainaan ei tehdä muutoksia. Jos kuitenkin haluat esimerkiksi maksaa kiinteäkorkoisen lainan ennenaikaisesti pois, otathan yhteyttä pankkiisi. Lainan ennenaikainen takaisinmaksu saattaa aiheuttaa kustannuksia, mikäli korkotaso on alentunut.

Nyt, korkojen ollessa matalalla tasolla, on edullinen hetki suojata asuntolainasi koronnousulta pidemmäksi ajaksi!
Kiinteä korkojakso

Kenelle Kiinteä korkojakso sopii?

Kiinteä korkojakso sopii sinulle, mikäli haluat varmistaa lainasi hoitokulujen pysyvän samana sinulle sopivan ajan. Kiinteä korkojakso on saatavilla niin uusiin kuin vanhoihinkin asuntolainoihin.

Jos haluat sopia nykyiseen asuntolainaasi kiinteän korkojakson, ota yhteyttä osuuspankkiisi op.fi:ssä tai soita OP 0100 0500 (pvm/mpm) puhelinpalveluun ja varaa aika verkkoneuvotteluun tai konttoriin.

Korkosuojauksen yhteydessä kannattaa turvata asuntolaina myös työttömyyden, työkyvyttömyyden ja pidemmän sairausloman varalta. Mitoita lainasi kuukausierä niin, että pystyt myös säästämään lainanmaksun ohella.
Ota samalla kotivakuutus uuteen kotiisi – kätevästi saman katon alta!

Omistaja-asiakkaan edut

  • Omistaja-asiakkaana saat käyttötilin, OP-verkkopalvelun sekä OP-Visa-kortin 45 % edullisemmin. Hinta on omistaja-asiakkaalle 3,95 €/kk. Hinta normaalisti 5,45 €/kk. Kun olet alle 26-vuotias, saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta.
  • Omistaja-asiakkaana saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi:

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista ja
  • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Korkokaton myöntää osuuspankki.