Lainalaskurit

Haaveiletko asunnosta, autosta, remontista tai opiskelusta? Lainalaskureilla voit hahmotella tarpeisiisi sopivaa lainaa ja sen ominaisuuksia sekä testata korkojen vaikutusta lainan kuukausierään. Saat heti suuntaa antavan laskelman lainan kustannuksista eri laina-ajoilla.

Mihin tarvitset lainaa?

 

Tiesithän, että osuuspankin omistaja-asiakkaana sinulle kertyy rahanarvoisia OP-bonuksia asuntolainasta, opintolainasta ja vakuudellisesta pankkilainasta? Omistaja-asiakkaana saat OP-bonuksia 40 % enemmän kuin normaalisti vuonna 2024.

Lue lisää

Kun olet laskenut sopivan lainan lainalaskurilla, voit tehdä lainahakemuksen verkossa. Lainan sopimusten allekirjoitus käy vaivattomasti vaikka kotoa käsin, sillä lainaneuvottelu ja allekirjoitukset voidaan hoitaa alusta loppuun verkossa. Sähköinen allekirjoitus tehdään OP:n tunnuksilla.

Tutustu vaihtoehtoihin ja hae lainaa

Opintolainalaskuri: Lainalaskurin arvioima opintolainahyvityksen määrä on suuntaa antava. Varmistathan lopullisen lainahyvityksen määrän Kelasta.

Lue lisää opintolainasta

Asuntolainalaskuri: Kun käytät asuntolainalaskuria ja suunnittelet asuntolainan hakemista, tutustu myös seuraaviin asuntolainaa koskeviin sisältöihin.

Lue vinkit asuntolainalaskurin käyttöön

Tutustu asuntolainaan