Mökkiranta

Mökkilaina

Hae mökkilainaa verkossa ja allekirjoita sopimukset sähköisesti

Turvallista ja helppoa lainojen hoitoa koko laina-ajan

 

Emme piilottele korkoja tai kuluja

 

Laina kerryttää OP-bonuksia

 

Kesämökkilaina tai muun vapaa-ajan asunnon rahoitus

Mökkeily on osa perinteistä suomalaista kesänviettoa ja mökkikausi alkaakin monella jo aikaisin keväällä, vaikka mökkeillä voikin ympäri vuoden. Mökillä on aikaa rauhoittua poissa kaupungin vilinästä, nauttia Suomen kesästä ja luonnosta sekä päästä uimaan ja saunomaan. Lisäksi moni kaupunkilainen saattaa haaveilla maalle muutosta ja rauhasta luonnon keskeltä. Oma kesämökki onkin monen suomalaisen haave ja helppo tapa saada enemmän luontoa ja maaseudun rauhaa hektistä elämää tasapainottamaan.

Hae laina kesämökkiin verkossa

Mökkilainaa eli loma-asuntolainaa haetaan verkossa: oman kesämökin ostoa varten sinun tulee hakea asuntolainaa ja valita lainan käyttötarkoitukseksi vapaa-ajan asunto. Hakemuksen täyttämisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja laina mitoitetaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Voit vertailla lainasummia asuntolainalaskurilla.

Jos olet vasta rakennuttamassa tai peruskorjaamassa mökkiä, hae rakennustyöhön erillistä rakennuslainaa. Kevyempään mökin pintaremonttiin voit hakea remonttilainaa. Jos olet epävarma, mitä lainaa sinun tulisi hakea, olethan meihin yhteydessä, jotta voimme keskustella tilanteestasi.

Etsitkö vielä omaa mökkiä?

OP Kodilta löydät laajan valikoiman kesäasuntoja ympäri Suomen. OP Kodin välittäjä auttaa sinua oman kesämökin löytämisessä - myös sellaisten mökkien, jotka ei ole vielä tulleet myyntiin. Ota yhteyttä välittäjään ja sovi esittely – paikan päällä tai etäesittelynä. Kesämökkikaupankin voi hoitaa myös digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Katso OP Kodin myytävät loma-asunnot

Mökkilainasta saat OP-bonuksia

Omistaja-asiakkaanamme saat lainoistasi OP-bonuksia. Niillä kuitataan esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutuslaskuja. Bonuksia voi käyttää mm. palvelumaksujen tai mökkivakuutuksen vakuutusmaksujen kuittaukseen. Lisäksi omistaja-asiakkaana saat kaikki omistaja-asiakkaan edut sekä alennusta pankki- ja vakuutuspalveluista.