OP Koti ja asuntorahoitus olohuone

Asuntoa vaihtamassa?

Uusi koti tarkoittaa usein isoa muutosta arjessa: asuinympäristö ja jopa elämäntilanne voivat olla uusia. Kodin vaihtamisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaivalloista. OP on apunasi jokaisessa vaiheessa aina vanhan kodin myymisestä uuden rahoittamiseen.

Anna OP Kodin huolehtia nykyisen asuntosi myynnistä

Kun asunnon vaihtaminen on ajankohtaista, voit olla yhteydessä OP Kodin välittäjään helposti sinulle sopivalla tavalla. Pyytämällä välittäjämme arviokäynnille saat asunnostasi tarkan hinta-arvion sekä tarpeittesi mukaisesti laaditun suunnitelman sujuvaan kodin vaihtoon. Halutessasi voit laskea itse alustavan arvion asunnostasi näppärällä hinta-arviolaskurilla op-koti.fi:ssä.

Jätä asuntosi myynti huoletta välittäjämme käsiin ja keskity itse olennaiseen – uuden kodin etsintään, muuttoon ja lopulta kodiksi asettumiseen. Välittäjämme hoitaa puolestasi kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat ja on sinuun säännöllisesti yhteydessä haluamallasi tavalla.

Tarjoamme myös mahdollisuuden digitaaliseen asuntokauppaan eli kaupan voi hoitaa pankkitunnusten avulla vaikka kotisohvalta tai työmatkalta.

Asunto myymättä?

Ota välittäjämme avuksi alusta asti. Autamme myös uuden kodin löytämisessä.

Ota yhteyttä

Saat laskurin avulla suuntaa-antavan arvion nykyisen kotisi myyntihinnasta.

Tutustu laskuriin


Kysy rahoitus uuteen kotiin osuuspankista

Jos tarvitset uuden kodin ostamiseen lainaa ja pohdit, mikä olisi järkevin tapa järjestää rahoitus, voit aloittaa pyytämällä lainatarjouksen op.fi:ssä. Tarjous ei sido sinua ottamaan lainaa osuuspankista. Sen avulla pääset edistämään kodin hankintaa omassa aikataulussasi ja voit tehdä ostotarjouksen heti sopivan kodin löydyttyä. Jos sinulla on OP:n verkkopalvelutunnukset, pääset laskemaan uudessa lainapalvelussamme jo ennen hakemuksen lähettämistä, paljonko voisit saada asuntolainaa.

Kun olet löytänyt unelmiesi kodin, voit vielä täsmentää lainatarjouksella olevaa lainasummaa ja hyväksyä tarjouksen – näppärimmin puhelimessa tai verkossa. Sen jälkeen asuntokaupat voidaan tehdä sähköisesti tai sopia pankkiin sopivana ajankohtana.

Tarvitsetko asuntolainaa?

Voit tehdä lainahakemuksen verkossa ja allekirjoittaa sopimukset sähköisesti.

Tutustu

Lainalaskurilla testaat helposti sopivaa laina-aikaa ja kuukausierää.

Testaa lainalaskuria


Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat etuja

Tehtävämme on tuottaa hyötyä osuuspankin omistaja-asiakkaille. Sen vuoksi saat parhaat etumme ja alennuksemme juuri omistaja-asiakkaana – kuten OP-bonuksia asuntolainastasi ja muusta asioinnistasi. OP-bonuksista voi hyötyä tuntuvasti, koska niitä käytetään esimerkiksi pankin palvelumaksuihin ja OP Kodin välityspalkkioihin.

Lue lisää

Asuntolainan myöntää osuuspankki. Asunnot välittää OP Koti kautta maan.