Mies kantaa tyttöä reppuselässä talon pihassa. Molemmat hymyilevät.

Rahoita energiaremontti fiksusti

Ryhdy tuumasta toimeen ja tee kotiisi tai mökillesi energiaremontti saman tien. Voit maksaa suurenkin remontin erissä.

Löydä rahoitus maalämpöön, ilmalämpöpumppuun tai aurinkopaneeleihin

Olit sitten suunnittelemassa aurinkopaneelien hankkimista, ilmalämpöpumppua tai maalämmön hankkimista, voit hyödyntää OP:n rahoitusvaihtoehtoja ja tehdä energiaa säästävät muutokset kotiisi tai mökillesi saman tien.

Panostukset kiinteistön energiatehokkuuteen ovat investointi. Ne kasvattavat asuntosi tai mökkisi jälleenmyyntiarvoa. Samalla lisäät asuinmukavuutta ja pienennät energiakulujasi. Remontin kuluja saa siis takaisin myös pienempien lämmityskulujen muodossa.

Maalämpö osamaksulla? Koko energiaremonttia ei ole pakko maksaa kerralla pois. Tarjoamme joustavasti erilaisia rahoitusratkaisuja kaiken kokoisiin remontteihin.

Muista, että energiaremonttiin liittyviä töitä voi vähentää kotitalousvähennyksessä. Lisäksi valtio on aloittanut energiaremonttien tukemisen vuodesta 2020 lähtien. Voit saada osan remontin kuluista energia-avustuksena takaisin.

Aurinkopaneelien hankinta – vertaile hintaa

Aurinkopaneelien hinnat voivat vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin. Aurinkopaneelien hankinnan ja asennuksen voi maksaa kokonaan tai osittain rahoituksella. Tarjoamme kumppaneidemme kautta osamaksurahoitusta aurinkopaneeleihin. Yli 10 000 euron rahoitukseen suosittelemme vakuudellista lainaa tai kumppanimme kautta hankittua osamaksurahoitusta.

Katso itsellesi sopivin lainavaihtoehto

Remontin yhteydessä aurinkopaneelien rinnalle voi myös hankkia akkujärjestelmän, jonka ansiosta aurinkosähköstä voi hyötyä myös silloin, kun aurinko ei paista.

Aurinkopaneelien asennustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lisäksi valtiolta on saanut vuodesta 2020 lähtien tukea remontteihin, jotka tekevät rakennuksesta energiatehokkaamman. Energiaremontista voi saada suuren osan tukina takaisin.

Aurinkopaneelien hinnan saat kysymällä tarjouksen yhteistyökumppaneiltamme. Katso aurinkopaneelien yhteistyökumppanimme

Maalämpö rahoituksella

Lämmitysjärjestelmän vaihtaminen maalämpöön voi tuoda isot säästöt lämmityskustannuksiin. Voit hakea rahoitusta maalämpöjärjestelmän hankkimiseen suoraan kumppaniemme kautta. Tarkasta maalämpörahoituksen yhteistyökumppanimme

Voit myös hakea remonttilainaa pankista maalämpöjärjestelmän hankkimiseen. Katso itsellesi sopivin lainavaihtoehto

Ilmalämpöpumpun ostaminen

Ilmalämpöpumpun hankinnan voi rahoittaa kätevästi monella eri tavalla. Voit ostaa ilmalämpöpumpun kuukausierissä osamaksulla, jonka OP myöntää yhteistyökumppaneiden kautta. Tarkasta ilmalämpöpumppujen yhteistyökumppanimme

Muista, että voi hyödyntää myös luottokorttia tai esimerkiksi OP:n Joustoluottoa pienemmissä, muutaman tuhannen euron hankinnoissa, kuten ilmalämpöpumpun hankinnassa. Laske sopivin lainavaihtoehto

Hyödynnä energiaremontissa valtion tuki

Valtio tarjoaa energia-avustusta niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin tehtyihin energiaremontteihin vuodesta 2020 lähtien. Tukea voi saada, kun remontti pienentää rakennuksen energiankulutusta. Tuen määrä voi olla enimmillään 4 000 tai 6 000 euroa remontin kuluista, toteutuneen energiatehokkuuden parannuksen mukaan.

Energia-avustusta varten tarvitset energiatodistuslaskelmat. Enemmän tietoa valtion energia-avustuksista saat yhteistyökumppaneiltamme. Lämmitysjärjestelmän uudistuksen lisäksi energiasäästöjä on mahdollista saavuttaa myös ikkunaremontilla ja muilla toimenpiteillä.

Lue lisää energia-avustuksen hakemisesta

OP rahoitusta tarjoavat mm.: EcoPower, Elfin, Fixel, Freebo, GreenEnergy Finland, Helen, Kotisol, Lämpöpartio, Solar Age, Solarvoima, Suomen Aurinkotekniikka, Sähkö-Satek, Talos, Jäspi, Kodikaslämpö, Lämpöpartio, Lämpöykkönen, Scanoffice, Suomen Vesitekniikka, Thermia, K-Rauta, Lakkapää, Smartia.