Turvaa taloutesi muutoksilta

Oma elämä ja maailma sen ympärillä voi muuttua hyvinkin yllättäen. Se mikä oli normaalia aiemmin, voi hetkessä olla jotain aivan muuta. Lainanottajana sinun kannattaa miettiä, millaisiin riskeihin voit jo etukäteen varautua. Miten oma taloutesi kestää, jos korot nousevat esimerkiksi edes 1 %:iin tai jopa 3 %:iin? Entä, jos odottamaton vastoinkäyminen osuu omalle kohdalle?

Korkokatto auttaa ennakoimaan lainanhoitokulut

Korkokatolla voit määrittää lainasi viitekorolle ylärajan jopa 14 vuodeksi. Näin turvaat talouttasi korkojen nousun varalta.  Asuntolainan lisäksi voit suojata Korkokatolla myös kulutusluoton.

Testaa lainalaskurillamiten korkojen nousu vaikuttaisi lainasi kuukausierään.

Turvaa lainanmaksusi vastoinkäymisten varalta

Pitkän laina-ajan kuluessa elämä voi muuttua odottamatta ja eteen tulla tilanteita, joissa tulot tippuvat radikaalistikin ja lainan maksaminen vaikeutuu. Lainan takaisinmaksuturvalla voit varautua mm. työttömyyteen, työkyvyttömyyteen tai vakavaan sairauteen. Jos esimerkiksi joudut pitkittyvälle sairauslomalle töistä, sinusta tulee työtön tai puolisosi menehtyy, vakuutus auttaa lainan takaisinmaksussa. Vakuutuksen turvin voit maksaa jopa koko lainan pois. Näin voit turvata sinun ja perheesi taloutta monien riskitilanteiden varalta.

 

Korkokaton myöntää osuuspankki. 

Turvan työkyvyttömyyden ja työttömyyden tai vakavan sairauden varalta myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Turvan tapaturmaisen pysyvän haitan sekä kuoleman varalta myöntää OP-Henkivakuutus Oy. AXA hoitaa kaiken takaisinmaksuturvan vakuutus- ja korvauspalveluun liittyvän asiakaspalvelun Pohjola Vakuutus Oy:n ja OP-Henkivakuutus Oy:n puolesta ja valtuuttamana.