OP Lasku

Verkkokaupan maksutapa kaikkien pankkien henkilöasiakkaille.

Saat ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa

Pitkän maksuajan ansiosta voit päättää ennen maksamista, pidätkö tilaamasi tuotteen.

Voit halutessasi maksaa erissä

Halutessasi voit siirtyä helposti ja mutkattomasti kuukausittaiseen erämaksuun. Silloin voit lyhentää laskua omaan tahtiisi.

Pysyt helposti kärryillä tilanteestasi

Saat laskut kätevästi sähköpostiisi ja muistutukset tekstiviestillä. Löydät luottosi tiedot ja laskut myös verkkopalvelusta.

Helpompaa maksamista OP Laskulla

OP Lasku on maksutapa arjen erityisiin hankintoihin verkossa. Se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille. 

Näin otat OP Laskun käyttöön verkkokaupan kassalla

  

1. Valitse OP Lasku maksutavaksi verkkokaupan kassalla. 2. Saat ostoksiin liittyvän luottopäätöksen saman tien. 3. Päätät myöhemmin, maksatko ostokset kerralla vai erissä. 1. Valitse OP Lasku maksutavaksi verkkokaupan kassalla. 2. Saat ostoksiin liittyvän luottopäätöksen saman tien. 3. Päätät myöhemmin, maksatko ostokset kerralla vai erissä.
Voit käyttää OP Laskua, jos olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Missä voin maksaa OP Laskulla?

OP Lasku on käytettävissä sellaisissa verkkokaupoissa, joiden verkkomaksuja hoitaa Paytrail Oyj tai Visma Payments Oy ja jotka ovat ottaneet OP Laskun maksutapoihinsa. Tällä hetkellä OP Lasku on saatavilla lähes 20 000 verkkokaupassa. Kasvatamme OP Laskua maksutapana käyttävien verkkokauppojen määrää jatkuvasti.

OP Laskulla voi tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia.

Lisätietoa OP Laskusta
 

Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Kokonaisarvion tekemiseksi pyydämme sinua ilmoittamaan tulo- ja velanhoitomenosi OP Laskun käyttöönoton yhteydessä. Lisäksi tarkastamme luottotietosi luottotietorekisteristä. Tämä helpottaa arkesi hallintaa ja auttaa pitämään taloutesi tasapainossa. Saat ostoksillesi pitkän 45 päivän korottoman maksuajan. Voit maksaa ostokset vaikka seuraavasta palkasta tai kun olet päättänyt, pidätkö tilaamasi tuotteen. Emme veloita yllättäviä piilokuluja.

Erissä maksaessasi kokonaiskorko on 19,50 % (1/2024)*.

*OP Lasku on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle on 26,4 %, kun luoton korko on korkolain 12 §:n mukainen viitekorko + 15,00 % (19,50 % 1/24) ja tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1 390,14 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan 27,78 euron minimilyhennysmaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Olet oikeutettu reklamoimaan OP Laskulla maksetuista ostoista, jos et ole saanut maksamaasi palvelua tai tuotetta, koska myyjänä toimiva yritys on syyllistynyt sopimusrikkomukseen.

Esimerkkejä sopimusrikkomuksista:

  • Et ole saanut maksamaasi tuotetta tai palvelua.
  • Tapahtuma on veloitettu kahteen kertaan.
  • Tuote tai palvelu ei ole sopimuksen mukainen.