Määräaikainen tuottotili

Vakaata tuottoa kertatalletukselle

Määräaikaiselle tuottotilille on vaivatonta ja helppoa laittaa rahaa talteen. Saat tallettamasi summan käyttöösi talletusajan päätyttyä korkoineen. Voit tallettaa tilille 500 - 100 000 euroa. Jos haluat tallettaa suuremman summan, varaathan ajan omaan pankkiisi.

  • Talleta haluamasi summa 1–12 kuukauden ajaksi.
  • Talletus tehdään kertatalletuksena.
  • Talletuskorko sovitaan, kun tili avataan. Koronmaksun yhteydessä korosta peritään lähdevero.​

Määräaikaisella tuottotilillä olevat varat kerryttävät OP-bonuksia. Lue lisää "Omistaja-asiakkaan edut ja OP-bonukset pankkipalveluista" -osiosta!

Verkossa avatun määräaikaisen tuottotilin korko on kiinteä ja korko pysyy samana koko talletusajan. Tililtä ei voi tehdä nostoja talletusaikana.

Pääoma ja talletuskorko kuuluvat talletussuojan piiriin laissa säädettyyn rajaan asti. OP Ryhmään kuuluvia pankkeja pidetään talletussuojan näkökulmasta yhtenä pankkina.

Tilillä on talletussuojalain mukainen turva. Talletussuojakorvaus on enintään 100 000 euroa tallettajan yhdessä talletuspankissa olevista talletuksista. OP Ryhmään kuuluvia pankkeja pidetään talletussuojan näkökulmasta yhtenä pankkina.

Talletussuoja turvaa tallettajan tilillä olevia varoja, jos talletuspankki ajautuu maksukyvyttömäksi. Jos talletuspankki on asetettu konkurssiin tai sillä on pysyviä maksuvaikeuksia, Rahoitusvakausvirasto maksaa pankin tallettajille korvaukset talletussuojarahaston varoista.

Osuuspankin omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia kerryttävät:

  • Säästämisen tileillä olevat rahat

  • Asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina

  • Rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset

  • Maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Tilin myöntää osuuspankki.