Nainen makoilee vuoteessa ja käyttää tapahtumavirtaa älypuhelimellaan

Tapahtumavirta

Tilitapahtumat helposti yhdessä paikassa.

Tapahtumavirta on OP-verkkopalvelussa toimiva maksuton palvelu tilitapahtumien, maksujen ja e-laskujen tarkasteluun sekä seurantaan. Rahankäytön hahmottaminen ja oman talouden suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa.

  • Tilitapahtumat, maksut ja e-laskut löytyvät yhdestä näkymästä vaivattomasti ja tapahtumien tarkastelu onnistuu Tapahtumavirtaa selaamalla.
  • Toimintaa edellyttävät maksut ja e-laskut näkyvät Tapahtumavirrassa korostettuina.
  • Oman rahankäytön suunnittelu käy leikiten, kun tulevat maksut ja e-laskut näkyvät Tapahtumavirrassa etukäteen.
  • Tilitapahtumat ovat maksutta tarkasteltavissa aiempaa pidemmältä aikaväliltä.

Talouden hallinta helpottuu ja pysyt ajan tasalla menoistasi, kun käytät Tapahtumavirtaa päivittäisessä pankkiasioinnissasi. Tapahtumavirrassa on nyt myös haku, jolla voit etsiä helposti tilitapahtumiasi. Lisäksi Tapahtumavirtaa kehitetään koko ajan, jotta voit aiempaa helpommin seurata rahankäyttöäsi.

Saat Tapahtumavirran käyttöösi automaattisesti, kun kirjaudut OP-verkkopalveluusi. Löydät Tapahtumavirran Tilit-osion alta.

Voit käyttää Tapahtumavirtaa haluamallasi laitteella, sillä se mukautuu käyttöösi niin älypuhelimella, tabletilla kuin pöytäkoneellakin.
 

Miksi Tapahtumavirta korvasi Tilitapahtumat?

Tapahtumavirrassa on Tilitapahtumia laajemmin saatavilla tietoja. Pysyt ajan tasalla omista tuloista ja menoista. Lisäksi Tapahtumavirtaa kehitetään koko ajan, jotta voit aiempaa helpommin seurata rahankäyttöäsi.

Milloin Tilitapahtumat on poistettu op.fi:stä?

Tilitapahtumat on poistettu 11.6.2019 ja Tapahtumavirta on nyt tilitapahtumia esittävä kokonaisuus op.fi:ssä.

Miten löydän tärkeimmät toiminnot Tapahtumavirrasta?

Löydät tärkeimmät toiminnot Tapahtumavirran yläkulman Näytä-valikosta (kolmen pisteen takaa). Valikosta pääset muun muassa selaamaan ja tulostamaan tiliotteita.

Mistä voin saada opastusta Tapahtumavirtaan liittyen?

Tapahtumavirtaan liittyen opastamme kaikissa kanavissa, chatilla, puhelimitse, verkkoviestillä tai konttorilla.