Osakkeet ja osakesijoittaminen

Pörssikurssit tänään – seuraa pörssikursseja ympäri maailman

 

Pörssikurssit heilahtelevat talouden syklien ja yllättävien muuttujien takia. Seuraamalla pörssin kehitystä, voit reagoida paremmin pörssikurssien muutoksiin. Pörssikurssit tänään -osiosta löydät vaihdetuimmat osakkeet, päivän nousijat ja laskijat, pörssin uutiset ja käyt kauppaa reaaliajassa. Katso pörssiyhtiöiden päivän osakekurssi ja mitä eri pörsseissä tapahtuu juuri nyt.

Katso pörssikurssit nyt 

Osakesijoittaminen onnistuu, kun käytössäsi on parhaat palvelut, tuotteet ja välineet. Saat meiltä kattavat, laadukkaat ja aina edulliset osakesijoittamisen palvelut. Saat käyttöösi välineet markkinoiden ja pörssikurssien seurantaan sekä toimeksiantojen tekemiseen. Käytämme huippuälykästä Smart Order Routing (SOR) -teknologiaa, joka mahdollistaa tavoitella aina parasta hintaa osakekaupoille.

Osakkeisiin kannattaa sijoittaa pitkäksi aikaa ja osakeostot on hyvä hajauttaa ainakin ajallisesti, toimialoittain ja maantieteellisesti. Tutustu kiinnostaviin pörssiyhtiöihin huolellisesti. Tietoa löydät esimerkiksi yhtiöiden sivuilta, talousmedioista ja osakeanalyyseista. Pääset hyödyntämään kotimaisia ja ulkomaisia osakeanalyyseja, kun olet avannut säästäjän tai sijoittajan palvelupaketin. Joko sinulla on oma sijoitussuunnitelma?

Osakesijoittamisen palvelut tarjoaa Osuuspankki. Muistathan, että sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan.