Korkoa korolle -laskuri

Korkoa korolle -laskuri on säästölaskuri, jonka avulla voit arvioida parasta sijoituskohdetta säästöillesi. Paljonko voisit säästää kuukaudessa? Paljonko tavoittelet tuottoa? Kokeile korkoa korolle -laskuria ja katso, millaisia vaihtoehtoja kaltaisesi säästäjät suosivat.

Kerro rahastolaskurille kuukaudessa säästettävä summa, alkusijoitus, säästöaika ja paljonko tuottoa tavoittelet. Rahastolaskuri kertoo sinulle, mihin rahastoihin kaltaisesi säästävät. Kokeile sijoituslaskuria ja aloita säästäminen jo tänään.

Miten valitsen parhaan rahaston?

Mieti millainen säästäjä olet ja mikä on säästötavoitteesi. Kuinka kauan haluat säästää, millaista tuottoa tavoittelet ja paljonko riskiä voit ottaa? Rahastolaskurin avulla voit selvittää sinun säästötavoitteisiisi parhaat rahastot.

Paljonko rahaa säästöön kuukaudessa?

Valitse säästettävä summa sinun kukkarollesi sopivaksi. Ideaali säästösumma voi olla 5-10 % nettotuloista. Alkuun pääset jo 10 eurolla kuussa, mutta suuremmalla säästösummalla kerrytät varallisuuttasi vielä nopeammin. Voit koska tahansa muuttaa säästettävää summaa tai laittaa säästämisen tauolle.

Jos sinulla on mahdollisuus säästää ja haluat kuukausisäästöille tuottoa, aloita kuukausisäästäminen rahastoon.

Paljonko tuottoa tavoittelen?

Rahastosäästämisessä riski ja tuotto kulkevat käsi kädessä. Mitä enemmän haluat tuottoa, sitä enemmän sinun on otettava riskiä.