Nuoret sängyllä läppäreillä

Nuori, varaudu muutoksiin

Mitä nuoren tulisi tietää omista pankkipalveluista? Mitkä asiat mahdollisesti auttavat unelmien toteuttamisessa, helpottavat oman kodin hankintaa ja arjen talousasioiden hoitamista?

25-vuotiaana sinulla on vielä vuosi aikaa nauttia pankin tarjoamista nuorisoeduista ja osittain maksuttomista pankkipalveluista. Kun täytät 26 vuotta, pankkipalveluidesi hinnoittelu muuttuu. Tarkista täältä oman osuuspankkisi hinnoittelu. Omistaja-asiakkaana varmistat itsellesi jatkossakin parhaat mahdolliset palvelut ja kilpailukykyisen hinnan. 

Omistaja-asiakas hyötyy eduista

Omistaja-asiakkaana saat alennuksia pankkipalveluista ja vakuutuksista sekä laajasti yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja. Suurin osa pankki- sekä vakuutusasioinnista kerryttää omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia. Esimerkkeinä lainat, kuten asuntolaina, ASP-laina, opintolaina ja säästöt ja sijoitukset. Kertyneitä bonuksia käytät kätevästi pankki- ja vakuutusmaksujen maksamiseen.

Säästäminen kannattaa aina

Sen minkä nuorena siirtää säästöön, on valmiina silloin, kun tulevaisuuden suuret hankinnat ja haaveiden toteuttaminen ovat ajankohtaisia. Rahan säästäminen kannattaa aina, ja sinulla on jo ehkä mahdollisuus laittaa kuukausituloistasi osa säästöön. Kun siirrät tuloistasi automaattisesti esimerkiksi rahastoon, kertyy varoja kuin huomaamatta. Pienikin säästetty summa kuukaudessa kerryttää vuosien saatossa mukavan vararahaston. Oletko laskenut, paljonko voisit siirtää tuloistasi joka kuukausi säästöön tai testannut rahastolaskuria?

Omistaja-asiakkaana saat rahastoedun, jolloin ostat, myyt ja vaihdat suurinta osaa rahastoistamme ilman kuluja. Lisäksi säästöt kerryttävät OP-bonuksia.