OP-Visa Gold

OP-Visa Gold on enemmän kuin pankki- ja luottokortti. Gold tuo enemmän turvaa ostoksillesi ja sen kanssa matkustat huoletta, sitten kun sen aika taas on.
KAMPANJA

Asuntolaina-asiakkaille OP-Visa Gold 6 kk ilman kuukausimaksua

Saat kätevillä lisäpalveluilla varustetun OP-Visa Gold -kortin kuudeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua, jos sinulla on OP:n asuntolaina ja olet uusi OP-Visa Gold -asiakas.

Saat edun, kun haet korttia verkossa.

Lue lisää Sulje

Ominaisuudet

 • Matkusta huolettomasti

  OP-Visa Goldiin kuuluu esimerkiksi matkavakuutus sinulle ja koko perheellesi. Vakuutus on voimassa sekä kotimaassa että ulkomailla, ja kattaa myös matkatavarat ja matkan peruuntumisen.

 • Lisäturvaa ostoksillesi

  Goldilla maksaessa ostoksesi ovat turvattuja. Saat ostoksillesi vakuutuksen, ostitpa sitten netistä tai kivijalasta.

Edut matkoille

Matkavakuutus

Korttiin kuuluva matkavakuutus korvaa jos sinulle, perheellesi tai matkatavaroillesi tapahtuu jotain tai matka peruuntuu. Vakuutus on voimassa kotimaassa ja ulkomailla.

Vuokra-autovakuutus

Kolarin tai vahingon sattuessa vakuutus korvaa vuokra-auton omavastuun 1 000 € asti kotimaassa ja ulkomailla. Saat siis vuokra-auton ilman vuokraamon kalliita lisävakuutuksia.

Matkahätäpalvelu 24/7

Matkahätäpalvelu on apunasi matkan aikana vuorokauden ympäri. Jos kortillesi sattuu jotain, hätäkäteispalvelusta saat käteistä, jonka turvin voit jatkaa lomailua.

LoungeKey

LoungeKey avaa pääsyn lentokenttien lounge-tiloihin edullisella hinnalla. Voit siis unohtaa täpötäydet lähtöaulat, sillä loungessa saat omaa rauhaa ja yksityisyyttä.

Gold on luotettava kumppani matkalle matkustatpa sitten kerran vuodessa tai useammin.

Turvaa ostoksille

Ostoturva vakuuttaa luotolla maksamasi ostokset

Esimerkiksi matkojen, lentojen ja verkko-ostosten tekemiseen kannattaa käyttää kortin luotto-ominaisuutta. Luotolla ostamasi tuote tai palvelu on vakuutettu kuluttajasuojalain mukaisella luottokorttiyhtiön Ostoturvalla. Sen ansioista voit saada rahasi takaisin, jos tilattu tuote on virheellinen, katoaa kuljetuksen aikana tai myyjä ajautuu konkurssiin.

Voit halutessasi maksaa pois koko velan heti ensimmäisenä eräpäivänä. Näin et maksa yhtään ylimääräisiä kuluja tai korkoa luoton käytöstä, mutta saat turvan ostoksillesi.

Omistaja-asiakkaana saat ostoksillesi myös Tuoteturvan puoleksi vuodeksi

Kun olet omistaja-asiakas, korttiisi kuuluu myös Tuoteturvavakuutus. Vakuutus on voimassa puoli vuotta sekä pankki- että luotto-ominaisuudella ostetuille tuotteille. Tuoteturvan ansiosta saat rahasi takaisin, jos kortilla ostamasi tuote esimerkiksi rikkoutuu tai varastetaan puolen vuoden sisällä ostohetkestä.

Omavastuu on vain 75 euroa, riippumatta tuotteen hinnasta. Yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 euroa. Et siis tarvitse erillistä vakuutusta esimerkiksi uudelle puhelimellesi, jos maksat sen Goldilla.

 

Goldin edut uudistuvat 1.11.2021 alkaen - uusia ja laajempia etuja 

Uudistuvaan korttiin on pakattu entistäkin paremmat lisäpalvelut ja hinta pysyy ennallaan. 

Uudet edut pitävät sisällään esimerkiksi entistä kattavamman matkavakuutuksen, kaksi ilmaista lounge-käyntiä ja Lipputurvan. Uudet edut ovat käytössä Gold-asiakkailla 1.11.2021 alkaen.

Lue lisää Goldin uudistuvista eduista

 

Gold lyhyesti

 • Debit- ja credit-ominaisuudet - maksa pankkitililtä tai luotolla. Alle 50 euron ostokset maksat kätevästi lähimaksulla.
 • Luottoraja 2 000- 20 000 euroa, oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan.
 • Luotolla maksaessasi saat keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Vähennä korttien määrää lompakossasi. Yhdistä OP-Visa-korttiisi K-Plussa.
 • Yhdistä korttisi Pivoon tai Apple Payhin, niin maksat kätevästi älylaitteella missä oletkin.
 • OP-Visa Gold -kortin oma asiakaspalvelu 0100 0510 palvelee sinua vuorokauden ympäri.

OP-Visa Gold -kortin hinta


Asuntolaina-asiakkaan etuhinta - 6 kuukautta ilman kuukausimaksua

OP:n asuntolaina-asiakkaan kuuden kuukauden edun aikana sinulta ei veloiteta Gold-paketin tai päivittäispalveluiden hintaa.

Tilinhoitomaksu 3,50 euroa kuukaudessa veloitetaan silloin, kun kortilla on korollista velkaa. Jos siis maksat koko korttiluoton pois korottoman maksuajan aikana, ei tilinhoitomaksua peritä. 

Hintaetu on voimassa, kun teet Gold-korttisopimuksen viimeistään 31.12.2021.

Mitä tapahtuu kuukausimaksuttoman jakson jälkeen?

Kuuden kuukauden maksuttoman jakson jälkeen OP-Visa Gold -korttisi on edelleen normaalisti voimassa ja maksat siitä normaalin hinnaston mukaisen kuukausimaksun. Jos olet omistaja-asiakas ja sinulle on kertynyt OP-bonuksia, veloitetaan maksut OP-bonuksistasi.

Maksuttoman jakson päättymisestä ei tule sinulle erillistä ilmoitusta. Voit halutessasi lopettaa OP-Visa Gold -kortin OP-mobiilissa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Gold-paketin hinta osana päivittäispalveluita

Jos olet omistaja-asiakas maksaa Gold-paketti osana päivittäispalveluita 8,00 euroa kuukaudessa. Se sisältää OP-Visa Gold -paketin (eli kortin kuukausimaksun 2,95 ja siihen liitetyt lisäpalvelut), käyttötilin ja OP-verkkopalvelun. Jos sinulle on kertynyt OP-bonuksia, veloitetaan maksut OP-bonuksistasi. 

Jos et ole omistaja-asiakas maksaa Gold-paketti osana päivittäispalveluita 12,75 euroa kuukaudessa. Se sisältää OP-Visa Gold -paketin (eli kortin kuukausimaksun 2,95 ja siihen liitetyt lisäpalvelut), käyttötilin ja OP-verkkopalvelun. 

 

Gold-paketin hinta ilman päivittäispalveluita

OP-Visa Gold -paketin hinta ilman päivittäispalveluita on 7,75 euroa kuukaudessa. Se sisältää kortin kuukausimaksun 2,95 € ja korttiin liitetyt lisäpalvelut.
 

Luoton kulut

Jos luotolla on korollista velkaa, on luoton korko 3 kuukauden euribor + 8,95 % ja tilinhoitomaksu 3,50 euroa kuukaudessa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 15,07 % (6/21). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 156,15 euroa.

 

Hae korttia

Kortin lisäpalvelut

 

OP-Visa Gold -luottokortti sisältää sinulle ja perheellesi matkavakuutuksen, joka tuo turvaa matkalla syntyvien henkilö- ja omaisuusvahinkojen varalle.

OP-Visa Goldin matkavakuutus kattaa Suomessa asuvan yksityishenkilön, joka on alle 91-vuotias kortinhaltija. Lisäksi vakuutus kattaa kortinhaltijan samassa taloudessa asuvan puolison/avopuolison sekä kortinhaltijan alle 20-vuotiaat matkalla mukana matkustavat lapset.

Vakuutus on voimassa ulkomailla, jos 75 % matkan kustannuksista (kuljetus ja majoitus) on maksettu OP-Visa Gold -kortin luotto-ominaisuudella. Kotimaan matkojen yhteydessä vakuutus on voimassa, kun matkasta on maksettu Goldin luotto-ominaisuudella joko etukäteen varattu majoitus (vähintään 2 yötä) tai etukäteen varattu kuljetus (julkinen kulkuneuvo tai vuokra-auto, etäisyys kodista/kesäasunnosta/työpaikasta vähintään 50km). 

Matkavakuutus kattaa esimerkiksi seuraavia tilanteita:

 • Matkasairauden tai matkatapaturman aiheuttamia hoitokuluja ulkomaan matkan aikana.
 • Matkasairaudesta tai matkatapaturmasta johtuvan kotiinkuljetuksen.
 • Matkatavaroiden vahingoittumisen tai varkauden.
 • Matkan peruuntumisen tai matkan keskeytymisen.
 • Vuokra-autovakuutus: Omavastuun poiston auton vuokrauksen yhteydessä 1 000 euroon asti matkoillasi (auton vuokra tulee maksaa OP-Visa Gold luotolla, ja ulkomailla myös riittävä osuus matkan kustannuksista). Näin pystyt esimerkiksi välttämään autovuokraamoiden kalliit omavastuiden pienennysmaksut.
 • Vastuuvahinkokorvauksen muille aiheutettuihin vahinkoihin ulkomailla.
 • 24/7 Matkahätäpalvelu +358 9 4245 6233 on apunasi matkan aikana vuorokauden ympäri.

Saat lisätietoja vakuutuksen sisällöstä ja kattavuudesta vakuutusehdoista.

Korttimatkavakuutuksen vakuutuksenottajana on OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

Matkavakuutuksen myöntää Inter Partner Assistance SA / AXA.

 

 

Nyt voit unohtaa täpötäydet lähtöaulat – loungessa saat omaa rauhaa ja yksityisyyttä. LoungeKey avaa pääsyn lentokenttien lounge -tiloihin yli tuhannella lentokentällä 120 maassa ympäri maailman. Voit ottaa myös matkakaverisi mukaan loungeen. 

LoungeKey -jäsenyys kuuluu OP-Visa Gold -korttiisi, mutta sisäänpääsystä veloitetaan erikseen. Lounge-käynnit veloitetaan kortilta jälkikäteen ja kertamaksu loungeen on 28 €/henkilö.

Loungessa käytössäsi ovat loungen tarjoiluiden ja ravintolapalveluiden lisäksi mm. Wi-Fi, maksuttomia sanoma- ja aikakausilehtiä, mahdollisuus työskennellä viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa tai konferenssihuoneissa, viihdettä sekä mahdollisuus peseytyä ja levätä. Lounget ovat aina käytössäsi riippumatta siitä, millä lentoyhtiöllä tai missä lentoluokassa matkustat. 

Ennen ensimmäistä lounge-vierailuasi, aktivoi jäsenyytesi luomalla käyttäjätili ja rekisteröimällä korttitietosi osoitteessa www.loungekey.com/opvisagold tai LoungeKey-sovelluksen kautta. Nettisivulla valitset ”Create your account” ja sovelluksessa ”Don’t have an account?”. Rekisteröitymisen yhteydessä kortillesi tehdään katevaraus, jolla varmistetaan kortin voimassaolo, katevaraus poistuu kortiltasi viimeistään 14 vuorokauden kuluessa. Rekisteröitymisen jälkeen pääset loungeihin näyttämällä OP-Visa Gold-korttiasi, pidä siis korttisi aina mukanasi! Voit myös käyttää LoungeKey-sovellusta digitaalisena jäsenkorttina. 

LoungeKey-mobiilisovelluksen voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta, ja löydät sovelluksesta helposti myös palveluun kuuluvat lounget ja voit jälkikäteen tarkastella lounge-käyntejäsi. Tiedot löytyvät myös osoitteesta:

Lisätietoja saat OP-Visa Gold asiakaspalvelusta p. 0100 0510, valinta 5 tai sähköpostitse opvisagold@lisaetu.fi.

Jos olet maksanut tavarasta tai palvelusta korttisi luotto-ominaisuudella, voit ongelmatilanteissa hakea rahojasi takaisin luottokorttiyhtiöltä. Näin voit tehdä esimerkiksi silloin, jos yritys ei toimita ostosta tai se katoaa kuljetuksen aikana, tuotteessa on virhe, josta yritys ei suostu vastaamaan tai myyjä on mennyt konkurssiin. 

Saat suojaa myös lentoyhtiön tai matkanjärjestäjän konkurssitilanteessa. Voit hakea rahoja takaisin luottokorttiyhtiöltä myös silloin, jos lentoyhtiö tai matkanjärjestäjä peruuttaa matkan eikä korvaa sitä.

Ostoturva on kuluttajansuojalain mukainen turva. Jos myyjä on tehnyt sopimusrikkomuksen, voit esittää tekemääsi ostosta koskevan vaatimuksen eli tehdä reklamaation myyjän sijaan myös luotonantajalle, kun olet maksanut ostoksen kortin luotto-ominaisuudella. Sopimusrikkomuksesta on kyse esimerkiksi yllä mainituissa tilanteissa.

Näin teet reklamaation luottoyhtiölle

Jos olet omistaja-asiakas, korttiisi sisältyy automaattisesti Tuoteturvavakuutus.

Tuoteturva kattaa OP-Visan credit- ja debit-korttiostokset

Ostoksesi vakuutetaan huolimatta siitä, maksatko ne kortin credit- vai debit-ominaisuudella.

Turvaa kommelluksilta 180 päiväksi (1.11.2021 alkaen 365 päivää OP-Visa Gold ja OP-Visa Platinum-korteilla)

Korttiostokset turvataan puoleksi vuodeksi ostohetkestä kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupoissa.

Maksuton vakuutus vain omistaja-asiakkaalle

Tuoteturva sisältyy vain osuuspankin omistaja-asiakkaan OP-Visa-kortteihin ja niihin liitettyihin rinnakkaiskortteihin.

Tuoteturva suojaa korttiostokset kommelluksilta

Aina välillä sattuu ja tapahtuu, puhelin lipsahtaa kädestä tai kahvit kaatuvat läppärille. Onneksi on Tuoteturva-vakuutus, joka suojaa OP-Visalla tehdyt korttiostokset kommelluksilta. Hyödyt tästä omistaja-asiakkaan vakuutusedusta, kun käytät OP-Visa-korttiasi aktiivisesti ostoksilla.

Tuoteturva on maksuton vakuutus omistaja-asiakkaalle, jolla on käytössään OP-Visa Credit/Debit, OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum tai OP-Mastercard -kortti. Edun saa myös näiden korttien rinnakkaiskortin haltija, kun pääkortin omistaja on omistaja-asiakas. Vakuutusta ei voi ostaa erikseen.

Turvaa ostoksesi myös ulkomailla ja verkkokaupoissa

Tuoteturva suojaa OP-Visan credit- ja debit-ominaisuuksilla tehtyjä ostoksia kotimaan lisäksi ulkomailla ja verkkokaupoissa. 

Tuoteturva voi korvata esimerkiksi silloin, kun upouudet silmälasit särkyvät, tuliterä tabletti pudotessaan rikkoontuu tai puhelimen näyttö hajoaa. Omavastuu on 75 euroa ja yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 euroa.

Tuoteturva on voimassa vakuutusehtojen osoittamissa tilanteissa kortilla maksetuilla ostoksilla riippumatta siitä, onko ne maksettu suoraan kauppiaalle vai maksunvälittäjän (esim. ApplePay, MobilePay, Curve.com) kautta.

Vakuutusetu omistaja-asiakkaalle

Liittymällä omistaja-asiakkaaksi saat Tuoteturvan lisäksi muun muassa päivittäiset pankkipalvelut edullisesti ja sinulle kertyy rahanarvoisia OP-bonuksia, joilla maksetaan pankkipalvelu- ja vakuutusmaksuja. Voit myös ostaa, myydä ja vaihtaa monia rahastojamme ilman kuluja.

Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Mikäli sinulla on kysyttävää Tuoteturvaan liittyen, voit olla suoraan yhteydessä Pohjola Vakuutuksen asiakaspalveluun 0303 0303 (ma-pe klo 8-17).

Tuoteturvan ehdot (1.11.2021 alkaen)

Tuoteturvan tuoteseloste (1.11.2021 alkaen)

Lue lisää Tuoteturvasta

Mikäli OP-Visa Gold -korttisi vahingoittuu tai katoaa, sinulla on mahdollisuus saada hätäkäteistä matkasi turvaamiseksi Visa Global Customer Assistancesta. Hätätilanteessa käteisen toimitus onnistuu majoituksen lähelle pankkiin tai valuutanvaihtopisteeseen käyttövaran puitteissa. 

Soita tällaisessa tilanteessa OP-Visa Premium 24/7 korttiasiakaspalveluun puhelin 0100 0510. Palvelu on auki ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä.

OP-Visa Gold puhelinpalvelusta saat apua korttiisi liittyvissä kysymyksissä. OP-Visa Gold -kortin oma puhelinpalvelu 0100 0510 palvelee 24/7. Valikossa on 5 vaihtoehtoa:

 • Valinta 1: Korttiasiakaspalvelu 24/7
 • Valinta 2: Korttien sulkupalvelu 24/7
 • Valinta 3: Vakuutuspalvelut (Matkavakuutus ja vuokra-autovakuutus) ma-pe klo 9-17 
 • Valinta 4: ID-Turva ma-pe klo 9-17 (24/7 englanniksi), tai sähköpostitse: opvisagold@idturva.fi
 • Valinta 5: Concierge-palvelu ja LoungeKey ma-pe klo 9-18 (la klo 10-18 ja arkisin klo 18-22 englanniksi ja ruotsiksi), tai sähköpostitse: opvisagold@lisaetu.fi

Tee ilmoitus kadonneesta kortista tai kortin väärinkäyttöepäilystä meille välittömästi.

Mikäli sinulla on kysyttävää Tuoteturvaan liittyen, voit olla suoraan yhteydessä Pohjola Vakuutuksen asiakaspalveluun 0303 0303 (ma-pe klo 8-17).

Matkavakuutuksen matkahätäpalvelun puhelinnumero auttaa 24/7, jos joudut reissussa pulaan 
+358 9 4245 6233.

 

Lisäpalvelut, jotka poistuvat käytöstä 31.10.2021 – voit käyttää palveluita siihen saakka

 

Palvelu poistuu käytöstä 31.10.2021. Siihen saakka voit käyttää palvelua tavalliseen tapaan.

Korttiin kuuluu ID-Turva -palvelu, joka auttaa ennaltaehkäisemään, havaitsemaan ja rajoittamaan identiteettivarkautta. Kokeneet asiantuntijat ovat sinua varten ja saat henkilökohtaista palvelua, kun tarvitset apua. 

Mitä identiteettivarkaus tarkoittaa?

Identiteettivarkaudessa toinen henkilö, jopa lähipiiristäsi, saa henkilötietosi käsiinsä ja hyödyntää niitä taloudellista etua tavoitellen esimerkiksi petosten tekemiseen tai muihin rikollisiin tekoihin, kuten luoton hakemiseen, ilman sinun lupaasi. Tämä voi tapahtua kenelle tahansa ja milloin tahansa. Tietosi voivat päätyä vääriin käsiin myös tietovuodon yhteydessä tai jos esimerkiksi passisi tai ajokorttisi häviää tai varastetaan. On aivan mahdollista, että petoksen tekijä ottaa luottoja, matkapuhelinliittymiä, tilaa tavaroita tai ottaa lainhuudatuksen kiinteistöösi. Petoksen tekijä pitää kaiken arvokkaan ja sinä jäät yksin velvollisuuksien ja maksuvaatimusten kanssa. Identiteettivarkauden uhriksi joutuminen on epämiellyttävää, aikaa vievää ja voi johtaa taloudellisiin menetyksiin.

Miten ID-Turvan asiantuntijat auttavat sinua ennaltaehkäisemään, havaitsemaan tai rajoittamaan identiteettivarkautta?

ID-Turvan asiantuntijat auttavat sinua tekemään ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä ja saat ohjeita kuinka pienentää petoksen uhriksi joutumisen riskiä. Mikäli epäilet joutuneesi identiteettivarkauden uhriksi, asiantuntijat auttavat kartoittamaan identiteettivarkauden laajuuden väärinkäytön ja taloudellisen vahingon estämiseksi. Jos joudut identiteettivarkauden tai taloudellisen petoksen uhriksi, asiantuntijat auttavat sinua selvittämään tilanteen ja rajoittamaan seurauksia esimerkiksi auttamalla sinua:

 • kiistämään perusteettomat maksuvaatimukset
 • peruuttamaan tilatut liittymät
 • poistamaan luottotietoyhtiöiden asettamat maksuhäiriömerkinnät

Evästevalintasi eivät toistaiseksi vaikuta YouTuben evästekäytäntöihin. Kun käynnistät videon, YouTube voi asettaa omia evästeitä ja kerätä tietoa käyttäjistä.

Voit olla yhteydessä ID-Turvan asiantuntijoihin soittamalla asiakaspalveluun 0100 0510 (valinta 4: ID-Turva, ma-pe klo 9-17, 24/7 englanniksi).

Palvelu poistuu käytöstä 31.10.2021. Siihen saakka voit käyttää palvelua tavalliseen tapaan.

OP-Visa Goldiin kuuluu maailmanlaajuinen Concierge-palvelu, joka helpottaa elämääsi monella tavalla.

Concierge etsii sinulle vaikkapa lähimmän golf-kentän tai parhaan kalaravintolan missä päin maailmaa sitten oletkin. Vältyt salapoliisityöltä ja voit luottaa asiantuntevien ammattilaisten taitoon, joilta saat hyvät suositukset valittavaksesi. Näin voit nauttia niin arjesta kuin lomasta täysipainoisesti rutiiniluonteisten asioiden häiritsemättä. 

Concierge-palvelun asiantuntijat hoitavat monet asiat kätevästi puolestasi ja auttavat  esimerkiksi:

 • Matkan suunnittelussa, kuten aktiviteettien, lentojen ja hotellihuoneen varaamisessa
 • Lippuvarausten tekemisessä konsertteihin, musikaaleihin ja urheilutapahtumiin
 • Mökkivarausten tekemisessä hiihtolomareissulle
 • Kukkatoimitusten järjestämisessä
 • Syntymäpäivä- tai valmistumislahjan hankinnassa vaikka ystävälle tai kummilapselle
 • Pöytävarausten tai vieraslistavarausten tekemisessä, vaikka isommallekin syntymäpäiväseurueelle
 • Uuden pesukoneen hankinnassa valitsemillasi kriteereillä
 • Voit myös kysellä paikallisia neuvoja ja vinkkejä asiantuntijoiltamme, joiden käytössä on laajat verkostot ja paikalliset kumppanit - saat ehdotuksia uusista ja mielenkiintoisista elämyksistä!

Kun oma aika, voimavarat tai verkostot eivät riitä, autamme niin pienissä, suurissa kuin aikaa vievissä asioissa. Teemme kaiken voitavamme auttaaksemme sinua, jotta voit rentoutua ja sinulle jää aikaa muihin tärkeisiin asioihin, kokeile vaikka heti!

Voit olla yhteydessä Conciergeen puhelimitse soittamalla OP-Visa Gold -asiakaspalveluun 0100 0510, valinta 5

Palvelua voit hyödyntää niin usein kuin on tarpeen ja sen käyttö on maksutonta, mahdolliset ostot veloitetaan kortilta. 

 

Tietoa kortin käytöstä ja ominaisuuksista

 

 • Saat osuuspankin omistaja-asiakkaana päivittäispalvelut eli käyttötilin, OP-verkkopalvelun ja OP-Visa Gold -paketin (sis. kortin ja siihen liitetyt lisäpalvelut) 8,00 eurolla kuukaudessa. 
 • Omistaja-asiakkailla pankin palvelumaksut veloitetaan ensisijaisesti OP-bonuksista.
 • OP-Visa Gold -paketin hinta ilman päivittäispalveluita on 7,75 euroa kuukaudessa sisältäen kortin kuukausimaksun 2,95 €/kk ja korttiin liitetyt lisäpalvelut.
 • Korko 3 kuukauden euribor + 8,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 15,07 % (6/21). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 156,15 euroa.

Lue lisää päivittäisistä pankkipalveluista 

 • Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan.
 • Voit valita veloitetaanko ostoksesi debit-puolelta eli suoraan pankkitililtäsi vai credit-puolelta, jolloin voit hyödyntää kortin maksuaikaa tai käyttää kortin luottoa.
 • Käytössäsi on keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Voit valita haluamasi eräpäivän neljästä eri vaihtoehdosta: 7., 15., 23., tai kuukauden viimeinen päivä.
 • Voit liittää korttiin Plussa-ominaisuuden.
 • Voit nostaa käteistä K-ruokakauppojen ja Tokmanni-myymälöiden kassoilta.
 • Lähimaksuominaisuudella maksat nopeasti pienet, enintään 50 euron ostokset ilman tunnusluvun näpyttelyä.
 • Seuraat korttisi tapahtumia kätevästi OP-mobiilista, Pivosta sekä op.fi-palvelusta.
 • Voit kerryttää säästöjä joka kerta debit-puolella maksaessasi, kun otat käyttöön Säästölippaan ja säästöön siirron korttimaksusta.
Voit hakea OP-Visaa, kun
 
 • olet vähintään 18-vuotias
 • olet OP:n pääasiallinen asiakas
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • asut pysyvästi Suomessa.
Kerää Plussa-rahaa kätevästi OP:n kortillasi. Voit liittää K-Plussa -ominaisuuden korttiisi helposti samalla kun haet korttia.
Maksa Visalla turvallisesti verkossa Visa Secure (aiemmin Verified by Visa)

Kortilla on turvallista maksaa internet- ja muita etäostoksia. Korttiin on liitetty automaattisesti Visa Secure -verkkomaksamispalvelu.

Visa Secure on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Palvelussa sekä kauppias että ostaja tunnistetaan luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Visa Secure -logosta.

Yhdistä korttisi Apple Payhin tai Pivoon. Ne ovat maksusovelluksia, joilla voit maksaa niin kaupassa kuin verkossa käyttäen vain omaa älylaitettasi. Et tarvitse maksaessasi korttia tai kortin tietoja.

Apple Payllä ja Pivolla voit maksaa lähimaksuna eli älylaitetta maksupäätteelle vilauttaen myös yli 50 euron ostokset.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

Voit säätää korttisi turvarajoja, nostaa luottorajaa ja muuttaa maksuohjelmaa joustavammaksi helposti verkossa tai OP Mobiilissa. Muista hyödyntää myös korttisi edut!

Osuuspankin omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia kerryttävät:

 • Säästämisen tileillä olevat rahat

 • Asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina

 • Rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset

 • Maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

 

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

Katso myös

OP-Visa Platinum

Kun et halua huolehtia

50 €/kk
sis. kortin 2,95 €/kk ja siihen liitetyt lisäpalvelut

Tutustu ja hae