OP-Visa Gold

OP-Visa Gold

Uusi OP-Visa Gold on paljon muutakin kuin luotollinen maksukortti – se on vapaa-ajan assistenttisi, avain parempiin palveluihin ja vakuutus matkoille.

-

 • Maksa ja matkusta turvallisesti.

  OP-Visa Gold on turvallisin maksukortti myös ulkomailla ja verkossa maksamiseen. Kortilla maksaessasi hyödyt 180 päivän Tuoteturvasta. OP-Visa Gold sisältää myös vakuutuksen matkoille ja identiteettivarkauksien varalle.

 • Vapaa-ajan assistentti tilaa liput puolestasi.

  Hankit liput konsertteihin, varaukset ravintoloihin tai yökerhojen vieraslistoille Pohjoismaissa ja Tallinnassa vapaa-ajan assistentilta soittamalla OP-Visa Gold -asiakkaiden omaan palvelunumeroon 0100 0510.

  Lisäetu 30.9.2020 asti: käytössä laajempi, maailmanlaajuinen concierge-palvelu, joka esimerkiksi hankkii puolestasi syntymäpäivälahjat sekä hoitaa puolestasi matkavaraukset tai kukkatilaukset.

 • Nauti lentokenttien lounge-palveluista.

  Vältä lentokenttien hintavat ravintolat ja tee olosi mukavaksi loungessa. OP-Visa Goldiin sisältyvä LoungeKey avaa mahdollisuuden ostaa pääsyn lentokenttien loungeihin 120 maassa.

 • Huolettomuutta autovuokraukseen ulkomailla.

  OP-Visa Goldin matkavakuutus poistaa vuokra-auton vakuutuksen omavastuun 1 000 euroon asti ulkomaan matkoillasi. Pystyt välttämään autovuokraamoiden kalliit omavastuiden pienennysmaksut.

Hae korttia

Hinta

Osuuspankin omistaja-asiakkaan päivittäispalvelupaketissa saat OP-Visa Gold-kortin lisäpalveluineen, käyttötilin ja OP-verkkopalvelun 8,00 eurolla kuukaudessa. OP-Visa Gold -kortin hinta ilman päivittäispalvelupakettia on 7,75 euroa kuukaudessa.

Maksaminen OP Visa Goldilla

 • Joustoa elämään. Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan. Maksa pankki- tai luotto-ominaisuudella.
 • Hyödy maksuajasta. Luotolla maksettaessa on keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Maksa hipaisulla. Lähimaksulla maksat alle 50 euron ostokset kätevästi.

Vakuutukset ja turvallisuus

 • Omistaja-asiakkaalle Tuoteturvavakuutus 180 päiväksi. Kun maksat kortilla kotimaassa, verkossa tai ulkomailla, saat ostoksillesi 180 päivän vakuutuksen, 75 euron omavastuulla.
 • Vakuutus identiteettivarkauksien varalle ja ennaltaehkäisyyn. ID-Turva poistaa tarvittaessa perusteettomat maksut, peruuttaa nimissäsi tehdyt tilaukset ja poistaa identiteettivarkauksiin liittyvät maksuhuomautukset.
 • Turvaa matkoille. Kortti sisältää kansainvälisen matkavakuutuksen sinulle, puolisollesi ja alle 20-vuotiaille lapsillesi.
 • Autovuokraus ulkomailla turvallisesti ja ilman vuokraamon kalliita lisävakuutuksia. Vakuutus sisältää vuokra-auton omavastuun poiston 1 000 euroon asti ulkomailla.

OP-Visa Gold avaa pääsyn

 • Nauti Loungesta. Voit ostaa pääsyn lentokenttien VIP-lounge -tiloihin yli tuhannella lentokentällä 120 maassa ympäri maailman yhdessä matkakaverisi kanssa. Pääsyn hinta on 28 euroa henkilöltä.
 • Palvelua omasta numerosta. Premium-puhelinpalvelu, vakuutuspalvelu ja vapaa-ajan assistenttipalvelu lippu- ja ravintolavarauksiin numerossa 0100 0510.

Hae korttia

Katso myös

OP-Visa Platinum

Kun et halua huolehtia

50 €/kk
sis. kortin 2.95 €/kk ja siihen liitetyt lisäpalvelut

Tutustu ja hae

 • Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan.
 • Voit valita veloitetaanko ostoksesi debit-puolelta eli suoraan pankkitililtäsi vai credit-puolelta, jolloin voit hyödyntää kortin maksuaikaa tai käyttää kortin luottoa.
 • Käytössäsi on keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Voit valita laskullesi haluamasi eräpäivän neljästä eri vaihtoehdosta: 7., 15., 23., tai kuukauden viimeinen päivä.
 • Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat bonusta kaikista ostoksistasi, jotka olet maksanut korttisi credit-ominaisuudella. Myös käytössä oleva luoton määrä voi kerryttää OP-bonuksia.
 • Voit liittää korttiin Plussa-ominaisuuden.
 • Voit nostaa kortilta käteistä ostosten yhteydessä useiden myymälöiden kassalta, esimerkiksi K-ruokakaupat ja Tokmanni.
 • Lähimaksuominaisuudella maksat nopeasti pienet, enintään 50 euron ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Seuraat korttisi tapahtumia kätevästi OP-mobiilista, Pivosta sekä op.fi-palvelusta.
 • Voit kerryttää säästöjä joka kerta debit-puolella maksaessasi, kun otat käyttöön Säästölippaan ja säästöön siirron korttimaksusta.
 • Osuuspankin omistaja-asiakkaan päivittäispalvelupaketissa saat OP-Visa Gold-kortin lisäpalveluineen, käyttötilin ja OP-verkkopalvelun 8,00 eurolla kuukaudessa.
 • OP-Visa Gold-kortin hinta ilman päivittäispalvelupakettia on 7,75 euroa kuukaudessa sisältäen kortin kuukausimaksun 2,95 euroa ja korttiin liitetyt lisäpalvelut.
 • Korko 3 kuukauden euribor + 7,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 14,15 % (1/20). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 146,75 euroa.

Lue lisää päivittäisistä pankkipalveluista 

Voit hakea OP-Visaa, kun
 
 • olet vähintään 18-vuotias
 • olet OP:n pääasiallinen asiakas
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • asut pysyvästi Suomessa.

Voit säätää korttisi turvarajoja, nostaa luottorajaa ja muuttaa maksuohjelmaa joustavammaksi helposti verkossa tai OP Mobiilissa. Muista hyödyntää myös korttisi edut!

Nyt voit unohtaa täpötäydet lähtöaulat – VIP-loungessa saat omaa rauhaa ja yksityisyyttä. LoungeKey avaa pääsyn VIP-lounge -tiloihin yli tuhannella lentokentällä 120 maassa ympäri maailman. Voit ottaa myös matkakaverisi mukaan loungeen. VIP-loungessa käytössäsi ovat ravintolapalveluiden lisäksi mm. internet-, puhelin- ja faxipalvelut. Näet myös lennon aikataulut loungen infomonitoreista.

Vieraillessasi VIP-loungessa sinun tulee näyttää OP-Visa Gold -korttiasi. Sisäänpääsystä veloitetaan erikseen. Sisäänpääsymaksu VIP-loungeen on 28 euroa/henkilö.

Palveluun kuuluvat lounget löydät helposti osoitteesta 

tai lataamalla LoungeKey-mobiilisovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta. Palveluista voit myös jälkikäteen tarkastella loungekäyntejäsi.

Lisätietoja saat OP-Visa Gold asiakaspalvelusta p. 0100 0510, valinta 5 tai sähköpostitse opvisagold@lisaetu.fi.

Identiteettivarkaudessa toinen henkilö, jopa lähipiiristäsi, käyttää henkilötietojasi petosten tekemiseen tai muihin rikollisiin tekoihin, kuten luoton hakemiseen, ilman sinun lupaasi. Tämä voi tapahtua kenelle tahansa ja milloin tahansa. On aivan tavallista, että petoksen tekijä ottaa luottoja, matkapuhelinliittymiä, tilaa tavaroita, tai ottaa lainhuudatuksen kiinteistöösi. Petoksen tekijä pitää kaiken arvokkaan ja sinä jäät yksin velvollisuuksien ja maksuvaatimusten kanssa.

Identiteettivarkauden uhriksi joutuminen on epämiellyttävää, aikaa vievää ja voi johtaa taloudellisiin menetyksiin. OP-Visa Gold tarjoaa sinulle nyt ID-Turva -palvelun. Saat henkilökohtaista palvelua 24 tuntia vuorokaudessa vuoden ympäri. Kokeneet asianhoitajat ovat sinua varten, kun tarvitset apua. Saat ohjeita siihen, kuinka voit pienentää petoksen uhriksi tulemisen riskiä ja saat apua asian selvittämiseen, sekä seurausten rajoittamiseen, mikäli olet joutunut uhriksi.

ID-Turva auttaa sinua tekemään ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, sekä selvittämään tilanteen, mikäli petos on tapahtunut ja rajoittamaan seurauksia, jos olet joutunut uhriksi esimerkiksi:

 • Hylkää perusteettomat maksuvaatimukset
 • Peruuttaa tilatut liittymät
 • Poistaa maksuhuomautukset

Concierge-palvelu lisäetuna OP-Visa Gold -kortilla 30.9.2020 asti! Myös OP-Visa Gold -asiakkailla on syyskuun loppuun asti käytettävissään laajempi assistenttipalvelu, OP-Visa Platinumin etuihin kuuluva maailmanlaajuinen Concierge-palvelu. Concierge-palvelun avulla voi tilata vaikka kukkalähetyksen tutulle, myös ulkomaille. Concierge auttaa sinua myös etsimään ja toimittamaan syntymäpäivälahjan vaikka kumppanillesi tai kummilapsellesi sekä hoitaa puolestasi mökkivaraukset juhannukseksi tai syksyn ruskaretkille. Voit olla yhteydessä Conciergeen puhelimitse ma-la klo 10.00 - 18.00 soittamalla OP-Visa Gold -asiakaspalveluun 0100 0510, valinta 5. Palvelua voit hyödyntää niin usein kuin on tarpeen ja sen käyttö on maksutonta, mahdolliset ostot veloitetaan kortilta. Toki myös vapaa-ajan assistentin palvelut ovat käytössäsi normaalisti.

Vapaa-ajan assistenttipalvelun avulla teet kätevästi lippuvaraukset konsertteihin, musikaaleihin ja urheilutapahtumiin, pöytävaraukset ravintoloihin sekä vieraslistavaraukset ravintoloihin ja yökerhoihin Pohjoismaissa ja Tallinnassa. Voit myös kysellä paikallisia neuvoja ja vinkkejä asiantuntijoiltamme, joiden käytössä on laajat verkostot ja paikalliset kumppanit. Palvelua voit hyödyntää niin usein kuin on tarpeen ja sen käyttö on maksutonta, mahdolliset ostot veloitetaan kortilta. Varauksia voit tehdä puhelimitse ma-la klo 10.00 - 18.00 soittamalla OP-Visa Gold -asiakaspalveluun 0100 0510, valinta 5.

OP Visa-Gold -luottokortti sisältää sinulle ja perheellesi matkavakuutuksen, joka tuo turvaa matkalla syntyvien henkilö- ja omaisuusvahinkojen varalle.

Matkavakuutus kattaa Suomessa asuvan yksityishenkilön, joka on alle 91-vuotias kortinhaltija. Lisäksi vakuutus kattaa kortinhaltijan samassa taloudessa asuvan puolison/avopuolison sekä kortinhaltijan alle 20-vuotiaat matkalla mukana matkustavat lapset.

Vakuutus on voimassa, jos 100 % matkan kustannuksista (kuljetus ja majoitus) on maksettu OP-Visa Gold -kortin credit-ominaisuudella. 

Matkavakuutus kattaa esimerkiksi seuraavia tilanteita:

 • Matkasairauden tai matkatapaturman aiheuttamia hoitokuluja matkan aikana sekä matkasairaudesta tai matkatapaturmasta johtuvan kotiinkuljetuksen.
 • Matkatavaroiden vahingoittumisen tai varkauden.
 • Matkan peruuntumisen tai matkan keskeytymisen.
 • Omavastuun poiston auton vuokrauksen yhteydessä 1 000 euroon asti ulkomailla (matkan lisäksi myös auton vuokra tulee maksaa OP-Visa Gold-luottokortilla).
 • Vastuuvahinkokorvauksen muille aiheutettuihin vahinkoihin ulkomailla.
 • 24/7 Matkahätäpalvelu +358 9 4245 6233 on apunasi matkan aikana vuorokauden ympäri.

Saat lisätietoja vakuutuksen sisällöstä ja kattavuudesta vakuutusehdoista.

 

Korttimatkavakuutuksen vakuutuksenottajana on OP-Korttiyhtiö Oyj.

 

Matkavakuutuksen myöntää Inter Partner Assistance SA / AXA.

 

 

Huom! Jos matkasi on peruuntunut koronaviruksen takia, ota ensisijaisesti yhteyttä aina matkanjärjestäjään, lentoyhtiöön tai majoituksentarjoajaan hakeaksesi hyvityksiä.

Koronavirus on saattanut aiheuttaa jo alkaneiden matkojen viivästymisiä tai muutoksia. Vahinkotilanteissa noudatetaan vakuutusehtoja normaalisti, joten esimerkiksi matkan myöhästymisturva on voimassa.

Mikäli OP-Visa Gold -korttisi vahingoittuu tai katoaa, sinulla on mahdollisuus saada hätäkäteistä matkasi turvaamiseksi Visa Global Customer Assistancesta. Hätätilanteessa käteisen toimitus onnistuu majoituksen lähelle pankkiin tai valuutanvaihtopisteeseen käyttövaran puitteissa. 

Soita tällaisessa tilanteessa OP-Visa Premium 24/7 korttiasiakaspalveluun puhelin 0100 0510. Palvelu on auki ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä.

Jos olet omistaja-asiakas, OP-Visa -korttiisi sisältyy automaattisesti Tuoteturvavakuutus.

Tuoteturva kattaa OP-Visan credit- ja debit-korttiostokset

Ostoksesi vakuutetaan huolimatta siitä, maksatko ne kortin credit- vai debit-ominaisuudella.

Turvaa kommelluksilta 180 päiväksi

Korttiostokset turvataan puoleksi vuodeksi ostohetkestä kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupoissa.

Maksuton vakuutus vain omistaja-asiakkaalle

Tuoteturva sisältyy vain Osuuspankin omistaja-asiakkaan OP-Visa-kortteihin ja niihin liitettyihin rinnakkaiskortteihin.

Tuoteturva suojaa korttiostokset kommelluksilta

Aina välillä sattuu ja tapahtuu, puhelin lipsahtaa kädestä tai kahvit kaatuvat läppärille. Onneksi on Tuoteturva-vakuutus, joka suojaa OP-Visalla tehdyt korttiostokset kommelluksilta puoleksi vuodeksi. Hyödyt tästä omistaja-asiakkaan vakuutusedusta, kun käytät OP-Visa-korttiasi aktiivisesti ostoksilla.

Tuoteturva on maksuton vakuutus omistaja-asiakkaalle, jolla on käytössään OP-Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti, OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum tai OP-MasterCard -kortti. Edun saa myös näiden korttien rinnakkaiskortin haltija, kun pääkortin omistaja on omistaja-asiakas. Vakuutusta ei voi ostaa erikseen.

Turvaa ostoksesi myös ulkomailla ja verkkokaupoissa

Tuoteturva suojaa OP-Visan credit- ja debit-ominaisuuksilla tehtyjä ostoksia kotimaan lisäksi ulkomailla ja verkkokaupoissa. Vakuutus suojaa ehtojen mukaisia hankintoja 180 päivän ajan siitä, kun esine on tullut kortinhaltijan haltuun.

Tuoteturva voi korvata esimerkiksi silloin, kun upouudet silmälasit särkyvät, tuliterä tabletti pudotessaan rikkoontuu tai puhelimen näyttö hajoaa. Omavastuu on 75 euroa ja yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 euroa.

Vakuutusetu omistaja-asiakkaalle

Liittymällä omistaja-asiakkaaksi saat Tuoteturvan lisäksi muun muassa päivittäiset pankkipalvelut edullisesti ja sinulle kertyy rahanarvoisia OP-bonuksia, joilla maksetaan pankkipalvelu- ja vakuutusmaksuja. Voit myös ostaa, myydä ja vaihtaa monia rahastojamme ilman kuluja.

Lue lisää Tuoteturvasta

OP-Visa Gold puhelinpalvelusta saat apua korttiisi liittyvissä kysymyksissä.

OP-Visa Gold -kortin oma puhelinpalvelu 0100 0510 palvelee 24/7

Valikossa on 5 vaihtoehtoa:

Valinta 1: Korttiasiakaspalvelu 24/7

Valinta 2: Korttien sulkupalvelu 24/7

Valinta 3: Vakuutuspalvelut (Matkavakuutus ja vuokra-autovakuutus).

Mikäli sinulla on kysyttävää Tuoteturvaan liittyen, voit olla suoraan yhteydessä Pohjola Vakuutuksen asiakaspalveluun 0303 0303 (ma-pe klo 8-16).

Valinta 4: ID-Turva (24/7)

Valinta 5: Vapaa-ajan assistentti ja LoungeKey (ma-la 10-18)

 

Matkavakuutuksen matkahätäpalvelu 24/7 puh. +358 9 4245 6233

 

Sähköpostitse palvelemme seuraavissa osoitteissa:

ID-Turva

opvisagold@idturva.fi

Vapaa-ajan assistenttipalvelu ja LoungeKey

opvisagold@lisaetu.fi
Kortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.