Maksu- ja luottokortit

Valitse sinulle sopivin kortti ja täytä hakemus. Saat uuden kortin 1-2 viikon kuluessa. Jos haluat vertailla kaikkia OP:n maksu- ja luottokortteja, valitse korttien vertailu alta löytyvästä valikosta.

 

OP Visa

OP-Visalla maksuaikaa ostoksillesi ilman lisäkuluja

  • Korotonta maksuaikaa jopa 35 vuorokautta
  • Turvaa maksuihin myös verkossa ja ulkomailla
  • Luoton siirto käyttötilille
Tutustu ja hae korttia
OP Visa Gold

OP-Visa Gold on muutakin kuin maksukortti

  • Matkavakuutus ja vuokra-auton omavastuun poisto
  • Identiteettivarkauden turva
  • Vapaa-ajan assistenttipalvelu
Tutustu ja hae korttia

Tarvitsetko uuden luottokortin tai maksukortin? Valitse sinulle sopivin kortti ja täytä hakemus. Saat uuden kortin 1-2 viikon kuluessa tilauksesta.

Luottokortit – joustoa ja turvallista maksamista

OP-Visa on varma peruskortti. Sillä hoidat ostokset arjessa, matkoilla ja netissä. Luottoa oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan 2 000 eurosta jopa 20 000 euroon saakka. Tutustu ja hae

OP-Visa Gold on enemmän kuin luottokortti. Se sisältää muun muassa matkavakuutuksen ja vapaa-ajan assistenttipalvelun. Luottoa oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan 2 000 eurosta jopa 20 000 euroon saakka.Tutustu ja hae

OP-Visa Platinum on korttien kuninkaallinen. Sen lisäpalvelut antavat kattavasti turvaa ja säästävät aikaa. Luottoa oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan 2 000 eurosta jopa 20 000 euroon saakka. Tutustu ja hae

OP-Mastercard on fiksu varakortti. Se soveltuu loistavasti arkeen ja reissuun. Luottoa oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan 2 000 - 6 000 euroa. Tutustu ja hae

Maksukortit ilman luottoa 

OP-Visa Debit on pankkikortti, jolla maksat myös ulkomailla ja verkossa. Tutustu ja hae

OP-Visa Electron sopii nuorelle ja yli 10-vuotiaalle lapselle maksukortiksi. Sillä voi tehdä ostoksia kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. Korttia ei voi hakea netissä. Lue lisää kortin hakemisesta lapselle

Usein voi olla fiksua vaihtaa korttityyppiä esimerkiksi maksukortista luottokorttiin tai luottokorttiin, jossa on enemmän lisäpalveluita.

Tutustu OP:n kortteihin. Kun löydät itsellesi parhaiten sopivan kortin, voit täyttää korttihakemuksen valitsemalla kyseisen kortin kohdalta "Hae korttia". Hakemuksen tekeminen onnistuu myös puhelimitse.

Saat uuden korttisi 1-2 viikon kuluessa.

Kun olet saanut uuden korttisi ja todennut sen toimivaksi, voit pyytää vanhan kortin lopetusta lähettämällä meille viestin. Viestin lähetys onnistuu, kun olet kirjautuneena op.fi:n.

Ilmoitathan viestissäsi:

  • minkä kortin haluat lopettaa
  • lopetettavan kortin neljä viimeistä numeroa ja
  • infon, että tuhoat korttisi itse.

Kun tuhoat vanhan korttisi, leikkaa se huolellisesti useaan osaan niin, että siru ja magneettijuova tuhoutuvat.

 

Luottokortilla maksamistasi ostoksista tulee sinulle kerran kuussa eritelty lasku. Sen saatuasi voit päättää, maksatko laskun koko summan kerralla pois vai maksatko laskun erissä.

Jos maksat koko summan kerralla saat ostoksillesi keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.

Kun luottokorttilaskusi tulee e-laskuna, voit eräpäivään asti päättää, maksatko sovitun kuukausierän, koko laskun vai jotakin niiden väliltä.  

Luottokorttilaskun maksusuunnitelmaa voit muuttaa kirjautumalla op.fi:n tai OP-mobiiliin.

Op.fi:ssä ja OP-mobiilissa voit siirtää OP-Visa tai OP-Mastercard luottokorttisi luottoa tilillesi.

Voit tilata itse uuden tunnusluvun maksu- tai luottokortillesi helposti kirjautumalla op.fi:n. Kirjaudu, valitse kortti johon tarvitset uuden koodin ja tee PIN-koodin tilaus. Kirjaudu op.fi:n ja tilaa uusi PIN-koodi.

Monet nettikaupat käyttävät Visa Secure (aiemmin Verified by Visa) tai Mastercard SecureCode -todentamispalveluita. Niiden avulla maksat netissä turvallisesti. Niiden käyttäminen vastaa allekirjoitusta. Palvelut todentavat luotettavasti niin sinut, kuin nettikaupankin eli molemmat kaupanteon osapuolet.

Kun käytät verkkokauppaa, joka käyttää Visa Secure tai Mastercard SecureCode -todentamispalveluita, voit maksaa netissä turvallisesti. 

Kun nostat kortillasi käteistä tai maksat sillä ostoksia, voit valita käytätkö omalla tililläsi olevia rahoja eli Debitiä vai luottoa eli Creditiä.

Uusimme kaikkien asiakkaidemme luotolliset OP-Visa -kortit vuosien 2019-2020 aikana. Lue mitä tehdä, kun saat uuden luottokortin tai laskun? 

Kaipaatko lisää tietoa korttien käytöstä, esimerkiksi luottokortilla maksamisesta ulkomailla tai turvarajoista?

Tutustu usein kysyttyjen kysymysten osioon.