Maksa puhelimella, missä oletkin

Puhelimella maksaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista. Mobiilimaksusovellus Pivolla voit siirtää rahaa kaverille pelkän puhelinnumeron perusteella, maksaa ostokset helposti verkkokaupassa ja kaupan kassalla. Tee arjestasi entistä helpompaa ja ota mobiili lähimaksu käyttöön jo tänään!

Ota Pivon lähimaksu käyttöön ja maksa Android-puhelimellasi kaupan kassalla

Voit ottaa Pivon lähimaksun käyttöön, jos sinulla on Android-puhelin ja mikä tahansa OP-Visa-kortti. Pivon lähimaksu käy kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksupääte, ja sillä voi maksaa myös yli 50 euron ostoksia.

Näin otat Pivon lähimaksun käyttöön

Lataa Pivo älypuhelimeesi Google Play Storesta. Tämän jälkeen ota Pivo käyttöön puhelinnumerollasi ja OP:n verkkopalvelutunnuksillasi. Lopuksi aktivoi vielä Pivon lähimaksu Pivon päänäkymästä. Aktivointiin menee vain hetki ja Pivo opastaa sinut sen läpi.

Pivon lähimaksulla kaupassa maksaminen on helppoa: avaa Pivo ja vie puhelimesi maksupäätteen lähelle. Halutessasi voit aktivoida myös puhelimen kotinäkymästä maksaminen, jolloin pelkkä puhelimen näyttölukituksen avaaminen maksutilanteessa riittää.

Mobiilimaksaminen toimii Android-puhelimissa, joissa on Android-versio 6.0 tai uudempi ja NFC-tuki.

Mobiilimaksaminen on turvallista

Kun maksat puhelimellasi kaupassa, sinun ei tarvitse näppäillä korttisi PIN-koodia maksupäätteeseen.

Jotta Pivon lähimaksulla voi maksaa, täytyy aina avata vähintään puhelimen näyttölukitus ja asetuksistasi riippuen myös Pivo. Pivoon kirjaudutaan 6-numeroisella pääsykoodilla, joka voi olla myös esimerkiksi sormenjälki.

Vaikka Pivon lähimaksulla voi maksaa myös perinteistä lähimaksurajaa isompia ostoksia, määrättömästi maksuja sillä ei voi tehdä. Pivon lähimaksuun liitetään olemassa oleva korttisi, jolloin tämän kortin ja siihen liitetyn tilin käyttörajat ovat voimassa myös mobiilimaksuissa.

Pivo on maksusovellus puhelimessasi

Pivo on monipuolinen mobiilimaksusovellus, jolla maksat kätevästi kaikissa arjen eri tilanteissa. Sen avulla maksat näppärästi ostokset kaverille, verkossa ja kaupan kassalla. Lisäksi voit hyödyntää arkea helpottavia palveluja, etuja ja tarjouksia.

Pivo on ilmainen sovellus ja voit ladata sen älypuhelimeesi sovelluskaupastasi. Pivo on saatavilla iPhoneille ja Android-puhelimiin.