Mobiilimaksaminen

Helpota arkeasi ja ota OP:n mobiilimaksamisen palvelut käyttöön maksutta.

Mitä mobiilimaksaminen tarkoittaa?

Mobiilimaksaminen on älylaitteella, kuten älypuhelimella tai älykellolla, tapahtuvaa maksamista arjen eri tilanteissa. Mobiilimaksamista on:

  • Esimerkiksi kaupan kassalla tai ravintolassa maksaminen omalla älypuhelimella tai -kellolla.
  • Verkkokaupoissa ja sovelluksissa maksaminen omalla älypuhelimella.
  • Rahan siirtäminen henkilöltä toiselle puhelinnumeron perusteella.

Mobiilimaksaminen on helppoa ja nopeaa

  • Voit maksaa ostokset kaupassa näppärästi älypuhelimella tai älykellolla, vaikka lompakkosi olisi unohtunut kotiin tai korttisi ei olisi lähettyvillä. Lisäksi maksat laitteellasi nopeasti lähimaksulla myös yli 50 euron ostokset ilman kortin tunnusluvun näppäilyä maksupäätteeseen.
  • Mobiilimaksaminen helpottaa myös verkkokaupoissa ja sovelluksissa maksamista. Sinun ei tarvitse kaivaa OP:n tunnuksia tai esimerkiksi maksukorttisi tietoja esiin, kun maksat ostokset älylaitteellasi.
  • Rahan siirtäminen toiselle henkilölle on huomattavasti helpompaa, koska tarvitset tilinumeron sijaan vain toisen henkilön puhelinnumeron rahan siirtämiseen. Raha liikkuu tililtä toiselle parhaimmillaan reaaliajassa.

Mobiilimaksaminen on turvallista ja luotettavaa

  • Voit siirtää rahaa henkilöltä toiselle vuorokausi- ja vuosikohtaisten maksurajojen sisällä. Näitä ovat kortin, tilin sekä mobiilimaksusovelluksen turvarajat.
  • Kun maksat verkossa, sinun ei tarvitse antaa maksukorttisi tietoja tai henkilötunnusta verkkokauppaan.
  • Kaupan kassalla sinun ei tarvitse koskettaa maksupäätettä tai käsitellä käteistä rahaa, vaan maksat ostoksesi hygieenisesti mobiilimaksusovelluksella. Et tarvitse myöskään korttisi tunnuslukua, joten kukaan ei voi saada sitä tietoonsa.
  • Voit vahvistaa maksun laitteestasi riippuen kasvoillasi, sormenjäljelläsi tai tunnusluvullasi.

Mitä jos älypuhelimeni tai älykelloni katoaa?

Ota välittömästi yhteyttä OP Sulkupalveluun +358 (0) 100 0555 (24/7). Puhelun hinta: Normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).

 

Apple Payn tarjoaa Apple. Google Pay on Google LLC:n tavaramerkki. Samsung Payn tarjoaa Samsung. Garmin ja Garmin-logo ovat Garmin Ltd:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity yhdessä tai useammassa maassa, myös Yhdysvalloissa. Garmin Pay on Garmin Ltd:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki. Siirto-palvelun mahdollistaa Automatia ja Siirto-maksun tarjoaa OP Vähittäisasiakkaat Oyj. Kortit myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.