Lähimaksu kännykällä.

Maksa puhelimella, missä oletkin

Puhelimella maksaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista. OP:n mobiilisovellus Pivolla voit siirtää rahaa kaverille pelkän puhelinnumeron perusteella, maksaa ostokset helposti verkkokaupassa ja kaupan kassalla ilman erillisiä kortteja tai käteistä rahaa. Tee arjestasi entistä helpompaa ja ota mobiili lähimaksu käyttöön jo tänään!

Ota Pivon lähimaksu käyttöön ja maksa Android-puhelimellasi kaupan kassalla

Uudistamme OP:n korttien ominaisuuksia ja lisäämme niihin mobiilimaksamisen mahdollistavan ominaisuuden, jonka ansiosta voit tehdä ostoksia Android-puhelimellasi kaupan kassalla. Uudistetut kortit tulevat käyttöön vaiheittain:

  • Jos käytössäsi on OP-Visa Electron, OP-Visa Debit, Uusi OP-Visa Credit/Debit -kortti, voit ottaa Pivon lähimaksun käyttöön jo nyt.
  • OP-Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin mobiilin lähimaksamisen saat käyttöön uuden korttisi myötä. Postitamme parhaillamme uudistettuja OP Visa Credit/Debit -kortteja asiakkaille. 
  • OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum ja OP-Visa Business Card -korttien tuki on tulossa myöhemmin vuoden 2019 aikana. 

Näin otat Pivon lähimaksun käyttöösi 

Lataa Pivo älypuhelimeesi Google Play Storesta. Tämän jälkeen tunnistaudu Pivoon puhelinnumerollasi ja OP:n tunnuksillasi. Ota vielä lopuksi Pivon lähimaksu käyttöön Pivon päänäkymästä. Käyttöönottoon menee vain hetki, jonka jälkeen puhelimesi toimii maksuvälineenä.

Voit maksaa mobiililaitteen lähimaksulla samalla tavoin kuin kortillasi. Avaa Pivo ja Pivon lähimaksunäkymä ja vie puhelimesi lähimaksukyvykkään maksupäätteen lähelle. Halutessasi voit aktivoida myös kotinäkymästä maksaminen, jolloin pelkkä puhelimen näyttölukituksen avaaminen maksutilanteessa riittää. Lähimaksurajat eivät koske mobiililaitteella tehtäviä lähimaksuja.

Mobiilimaksaminen toimii Android-puhelimissa, joissa on Android-versio 6.0 tai uudempi ja NFC-tuki.

Mobiilimaksaminen on turvallista

Kun käytät lähimaksua puhelimellasi, sinun ei tarvitse syöttää korttisi PIN-koodia maksupäätteelle. 

Mobiilimaksuvälineeksi on liitetty olemassa oleva korttisi, jolloin tämän kortin ja siihen liitetyn tilin käyttörajat ovat voimassa myös mobiilimaksuissa.

Turvallisuutesi varmistamiseksi on tärkeää huolehtia, että käyttämäsi ohjelmistot ovat ajan tasalla. Huolehdithan puhelimestasi kuten kortistasi!

Jos puhelimesi katoaa, soita Pivon asiakaspalveluun numeroon 020 356 789 (ma–su klo 6–23, paikallisverkosta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min, matkapuhelinverkosta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) ja pyydä sulkemaan Pivo. Muina aikoina soita sulkupalveluun 0100 0555 ja pyydä sulkemaan Pivoon liitetty mobiilimaksuominaisuus. Huomioithan, että mobiilimaksamiseen liitettyä korttia ei tarvitse sulkea puhelimen kadotessa.

Jos korttisi katoaa, soita sulkupalveluun 0100 0555 ja pyydä korttisi sulkemista.

Pivo on maksusovellus puhelimessasi

Pivo on monipuolinen maksusovellus, jolla hoidat maksut ja seuraat talouttasi. Sen avulla maksat näppärästi ostokset kaverille, verkossa ja kaupan kassalla. Samalla Pivo auttaa sinua pysymään ajan tasalla omasta taloudestasi. Pivossa voit hyödyntää arkea helpottavia palveluja, etuja ja tarjouksia.

Pivolla voit maksaa kaverille, kun tiedät vastaanottajan puhelinnumeron. Sinun ei siis tarvitse tietää tilinumeroa. Pivolla onnistuvat myös aina reaaliaikaiset Siirto-maksut, vaikka vastaanottajan pankki olisikin eri kuin maksajan.

Pivolla voit myös maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Klikkaa ostokset ostoskoriin ja valitse maksutavaksi Pivo. Hyväksy maksu Pivolla ilman avainlukujen ja luottokortin tietojen näppäilyä.

OP:n asiakkaana voit maksaa ostoksesi Android-puhelimella Pivon avulla nopeasti ja turvallisesti kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksuja tukeva maksupääte.

Pivo on ilmainen sovellus ja voit ladata sen älypuhelimeesi sovelluskaupastasi. Pivo on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.