Metsä

Palkittu OP Metsä kertoo metsäsi arvon

Metsä kasvaa ja kukoistaa, mutta paljonko on metsäsi arvo? OP Metsä kertoo sinulle arvon lisäksi arvion hakkuumahdollisuuksista ja metsänhoidon kustannuksista. Palvelu valittiin parhaaksi kuluttajille suunnatuksi verkkopalveluksi Grand One 2017 -kilpailussa.

OP Metsä on kaikkien metsänomistajien käytettävissä oleva palvelu, joka tarjoaa ajantasaisen tiedon metsäsi arvosta ja antaa ennusteen sen muutoksista tulevina vuosina. Sitä voivat ilman veloitusta käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. OP Metsä -palvelussa olevat tiedot perustuvat Metsäkeskuksen tietokantaan.  

OP Metsä tuo oman metsän lähelle ja ajankohtaista tietoa omistajalle

Vaikka matkaa metsän reunaan olisi satoja kilometrejä, tuo tarjoamamme palvelu sen lähemmäksi. Palvelu täydentää metsänomistajien verkkopalveluiden tarjontaa ja tarjoaa sinulle metsänomistajana seuraavat ominaisuudet ja mahdollisuudet:

  • Arvion hakkuumahdollisuuksista ja metsänhoidon kustannuksista seuraavan kymmenen vuoden aikana.
  • Tiedon siitä, milloin metsäpalstoilla on esimerkiksi harvennuksen tai taimikonhoidon aika.
  • Jos omistuksessasi on useampia metsätiloja, saat niistä tilakohtaisen arvion sekä arvion koko metsäomaisuutesi arvosta.
  • Saat metsänomistajan talousoppaan, jonka avulla voit tehdä metsäsi omistamisesta entistä vaivattomampaa ja tuottoisampaa.
  • Suomessa digitaalinen metsävaratieto on tarkkaa, mutta OP Metsä tekee sen löytämisestä ja hyödyntämisestä helppoa.
  • Saat halutessasi tarjouksen metsävakuutuksesta.

Miten saan OP Metsä -palvelun käyttööni?

Palvelun kehittämisessä on panostettu helppouteen ja yksinkertaisuuteen. Käyttäjän yksityisyyden ja tietoturvan takaa käyttöönotossa vaadittava tunnistautuminen pankin verkkopalvelutunnuksilla. Olit sitten OPn tai jonkin muun pankin asiakas, verkkotunnuksesi käyvät tunnistautumisvälineenä. Tunnistuksen jälkeen luot itsellesi henkilökohtaisen salasanan ja tiedot metsäomistuksistasi säilyvät palvelussa.

Vakaata tuottoa kotimaisesta metsästä
OP-Metsänomistaja tarjoaa ammattimaista metsänhoitoa ja vakaata tuottoa vaivattomasti.