Muutitko Suomeen ja haluaisit asiakkaaksemme? Osallistu pilottiin

Pilotissa täytät hakemuksen, jolla toimitat vaadittavia tietoja ennen tapaamista konttorissa. Näin pystymme valmistautumaan tapaamiseen paremmin ja pääset asiakkaaksemme nopeammin.

Voit osallistua pilottiin, jos haluat asiakkaaksi johonkin näistä pankeista: OP Helsinki, OP Tampere tai OP Oulu.

Mitä tarvitset ennen hakemuksen täyttämistä?

  • Suomalaisen henkilötunnuksen: hae suomalaista henkilötunnusta rekisteröimällä henkilötietosi ja osoitteesi Suomen viranomaisille. Voit rekisteröityä esimerkiksi Digi- ja väestöviraston palvelupaikoissa, maahanmuuttovirastossa tai Verohallinnon toimipisteessä.
  • Oleskeluluvan, jos olet saapunut Suomeen EU:n ulkopuolelta. Jos olet EU:n kansalainen, sinun pitää rekisteröidä oleskeluoikeutesi Suomessa.
  • Voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen: passi, Suomen viranomaisen 1.3.1999 jälkeen myöntämä henkilökortti sekä ETA-valtion, Sveitsin tai San Marinon viranomaisen myöntämä henkilötodistus, joka kelpaa myös matkustusasiakirjaksi. Henkilöllisyystodistuksesi tulee olla ehjä ja sinut tulee tunnistaa kuvasta helposti.
  • Sinun pitää olla täysi-ikäinen.
  • Tarvitsemme kopion henkilöllisyystodistuksestasi. Jos olet tullut töihin tai opiskelemaan, tarvitsemme todisteen myös siitä. Muita syitä saapua Suomeen voi olla esimerkiksi perheside Suomeen tai paluumuutto.
  • Voit liittää mukaan myös pankin suosituskirjeen ja todistuksen suomalaisesta henkilötunnuksestasi (oleskelulupa, ote väestötietojärjestelmästä tai Verohallinnon Suomessa tilapäisesti oleskelevan ulkomaalaisen rekisteröinti-ilmoitus). Mitä enemmän lähetät tietoja etukäteen, sitä paremmin pystymme käsittelemään hakemuksesi.
  • Liitteinä laittamasi kopiot voivat olla esimerkiksi puhelimella otettuja kuvia alkuperäisistä dokumenteista. Sallitut tiedostomuodot ovat pdf, jpg, jpeg ja gif. Pdf:t eivät saa sisältää linkkejä. Yhden tiedoston koko saa olla enintään 1 megatavu (Mt). Tarkista, että kuvassa näkyvät tiedot ovat luettavissa.
  • Täytä hakemus huolella. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, soitamme sinulle viiden arkipäivän kuluessa ja sovimme ajan tapaamiselle. Jos pyydämme sinulta lisätietoja, lähetä ne käyttäen suojattua sähköpostia. Jos pyydämme sinulta lisätietoja kuten tietoja varojen alkuperästä tai käyttötarkoituksesta, lähetä ne käyttäen suojattua sähköpostia.