NewLife-vakuutus

Turvaa kasvaneen perheesi uusi arki
1

Vanhemmille sopiva henkivakuutus

Henkivakuutus tuo turvaa, kun perheenlisäys mullistaa elämäsi. NewLife on alle 1-vuotiaan lapsen vanhemmille myönnettävä 20 000 euron henkivakuutus kuoleman varalle. Vakuutus antaa turvaa arjen pyörittämiseen toisen vanhemman menehtyessä ja sen hankkiminen on helppoa ja nopeaa. 

2

Saat ensimmäisen vuoden hintaan 0 €

Tarjoamme NewLife-vakuutuksen molemmille vanhemmille erikseen ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi. Tämän jälkeen vakuutus jatkuu automaattisesti maksullisena. NewLife-vakuutuksen lisäksi voit halutessasi täydentää turvaa henkivakuutuksella itsellesi tai Pariturvalla sinulle ja puolisollesi. 

3

Saat 50 % korotuksen korvausmäärään

Osuuspankin omistaja-asiakkaana tai Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat lisäetuna NewLife-vakuutukseen ilmaisen 50 prosentin korotuksen vakuutuskorvauksen määrään. 20 000 euron NewLife-vakuutuksen korvausmääräksi muodostuu tällöin 30 000 euroa. Lisäetu vahvistetaan vuosittain.

 

Kun ostat NewLife-vakuutuksen, käytämme päätöksenteossa apuna automaattista päätöksentekoa ja tarkistamme luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:sta.

Lue tarkemmin automaattisesta päätöksenteosta >

Turvaa uudenlainen arki henkivakuutuksella

Vauva tuo suuria muutoksia elämään ja saa vanhemmat ajattelemaan elämän prioriteetteja uudella tavalla. Miten varmistan, että vauvalla on kaikki hyvin nyt ja tulevaisuudessa? Entä millainen lapsen tilanne olisi, jos minulle kävisi jotain? Miten tuon taloudellista turvaa lapselle? Kannattaako henkivakuutus hankkia, jos minulla on pieni lapsi? Henkivakuutus on sijoitus sinulle tärkeiden ihmisten elämään ja erityisen tärkeä silloin, kun sinulla on perhettä. Vanhempien ottama henkivakuutus tuo lapselle taloudellista turvaa. Jos olet alle yksivuotiaan lapsen vanhempi, voit saada 20 000 euron henkivakuutuksen vuodeksi maksutta. NewLife-vakuutuksen korvaus maksetaan riippumatta siitä, aiheutuuko kuolema sairaudesta vai tapaturmasta. 

Tutustu myös yhden hengen henkivakuutukseen ja pariturvaan >

NewLife-vakuutuksen hinta ja voimassaolo

NewLife-vakuutus on voimassa siihen saakka, kunnes täytät 70 vuotta. Kumpikin vanhempi voi ottaa itselleen oman NewLife-vakuutuksen ja molemmille ensimmäinen vuosi on maksuton. Sen jälkeen vakuutus jatkuu automaattisesti normaalihintaisena ja turvaa arkea pitkään. Hintaan vaikuttaa valitun korvaussumman määrä sekä vakuutetun ikä. Näet vakuutuksen normaalihinnan ennen vakuutuksen oston vahvistamista. 

NewLifen keskimääräiset hinnat vuositasolla korvausmäärän ollessa 20 000 €

Vakuutetun ikä, vuotta 20 – 24 25 – 29 30 – 34 35 – 39 40 – 44 45 – 49
Vakuutuksen hinta, €/vuosi 38 € 40 € 42 € 48 € 58 € 78 €

Taulukon hinnat ovat suuntaa antavia esimerkkejä 

Vakuutus jatkuu automaattisesti ensimmäisen vakuutusvuoden jälkeen ja turvaa elämää viimeistään sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu on täyttänyt 70 vuotta.

Mitä automaattinen päätöksenteko tarkoittaa?


Automaattinen päätöksenteko tarkoittaa sitä, että päätös vakuutuksen myöntämisestä tapahtuu automaattisen järjestelmämme kautta ja asiakaspalvelijamme eivät osallistu sen tekoon. Tekemämme päätös perustuu antamiisi tietoihin, asiakasrekisteriimme ja vastuunvalintaohjeisiimme. 

Jos haluat automaattisesti annetun päätöksen asiakaspalvelijamme käsiteltäväksi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä >
Tutustu tietosuojaselosteeseen >

Voit hankkia NewLife-vakuutuksen, vaikka lapsella ei vielä ole nimeä. Täytä tällaisessa tapauksessa nimitiedoksi ”lapsi”. Lapsen nimen voit ilmoittaa meille myöhemmin lähettämällä viestin kirjautumalla op.fi-digipalveluun tai OP-mobiilista.

Lapsen vanhemman henkivakuutusturvan tulisi kattaa lainat ja vuoden bruttotulot. Lisäksi jokaisen lapsen osalta vakuutusturvaa tulisi kasvattaa 20 000 eurolla. NewLife-vakuutus on tähän tarkoitukseen suunniteltu vakuutus.  

Näin arviot oman henkivakuutustarpeesi helposti:

Henkivakuutuksen korvausmäärä
= perheen lainat
+ huoltajien vuoden bruttotulot
+ vähintään 20 000 €/huollettava lapsi
- voimassa oleva henkivakuutusturva
- perheen nykyiset varat

 

Esimerkkilaskelma  

Perheellä on 100 000 euron asuntolaina ja kummallakin vanhemmalla on 40 000 euron vuositulot. Molemmilla vanhemmilla on 180 000 euron henkivakuutus. Perheeseen syntyy vauva. Tällöin henkivakuutusturvan lisääminen 20 000 eurolla on ajankohtaista. Molemmat vanhemmat voivat siis ottaa NewLife -vakuutuksen ilman terveysselvitystä. Näin he voivat tehdä jokaisen lapsen syntymän jälkeen.

Vertaile henkivakuutuksia >

Voit ottaa tavallisen henkivakuutuksen itsellesi tai pariturvan sinulle ja puolisollesi NewLife-vakuutuksen lisäksi. Lisäturvan ottaminen kannattaa, jos pelkkä NewLife-vakuutuksen 20 000 euron korvaussumma on vähemmän kuin lainasi ja vuoden ansiotulosi. 

Suosittelemme ottamaan oman NewLife-vakuutuksen kummallekin vanhemmalle erikseen kattavamman turvan takaamiseksi, mutta halutessasi vakuutuksen voi myös hankkia vain toiselle vanhemmalle.

Ei ole. Vakuutuksenottajana voit määrätä edunsaajan, jolle korvaus kuolemantapauksessa maksetaan ja muuttaa sitä vakuutusaikana ilmoittamalla siitä kirjallisesti vakuutusyhtiöön. Voit muuttaa edunsaajia kätevästi digipalvelussa koko vakuutuksen voimassaolon ajan.

Lue lisää henkivakuutuksen edunsaajan valinnasta >

    
  
  
  
  
                        Vauvavakuutus tuo turvaa kasvavalle vauvalle.
Vauvavakuutus syntyvälle lapselle
    
  
  
  
  
                        Henkivakuutus on turva tulevaisuuden varalle ja erityisen tärkeä silloin, kun sinulla on perhettä tai lainaa.
50 % korotus 0 €
Henkivakuutus
Lapsivakuutus
Lapsivakuutus
Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehinä osuuspankit ja Pohjola Vakuutus toimivat.