Miehet vaeltamassa turvallisin mielin, kun terveysvakuutus on kunnossa.

Terveysvakuutus

Vakuutus sairauden ja tapaturman varalta

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta
1

Paras hetki terveysvakuutukselle on juuri nyt

Terveyden turvaamista ei kannata viivytellä. Kun hankit Pohjola Terveysvakuutuksen ollessasi vielä terve, myöhemmät sairastelut tai tapaturmat eivät vaikuta vakuutuksesi kattavuuteen.

2

Valitse haluamasi laajuus terveytesi turvaksi

Voit valita Pohjola Terveysvakuutuksen laajuuden kolmesta eri vaihtoehdosta: tapaturmat ja sairaudet, kattava tapaturma tai pelkät tapaturmat. Lisäksi voit laajentaa vakuutusta valitsemillasi lisäturvilla.

3

Taloudellista turvaa sinulle ja läheisillesi

Pohjola Terveysvakuutukseen sisältyy myös toimeentulovakuutus pysyvän vamman tai kuoleman varalta. Sinä tai läheisesi saa taloudellista tukea, jos tapaturman seurauksena loukkaannut pysyvästi tai kuolet.

4

Turvaa koko hoitopolulle

Terveysvakuutuksen laaja korvauspiiri mahdollistaa turvan läpi hoitopolun - diagnoosista ja hoidosta aina kuntoutukseen asti. Pohjola Terveysvakuutus auttaa myös paluussa arkeen ja kattaa tarvittavien apuvälineiden hankintakustannuksia.

5

Terveysvakuutuksella saat Pohjola Terveysmestari -palvelun käyttöösi

Jos sairastut tai loukkaannut, ota ensimmäisenä yhteyttä terveysmestariin puhelimitse tai sovelluksessa. Terveysmestari varaa sinulle ajan sopivalle asiantuntijalle tai antaa ohjeet kotihoitoon, jos lääkärikäyntiä ei tarvita. Voit saada samalla myös vakuutuksen korvausratkaisun, jolloin sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta ja maksat lääkärikumppanillamme asioidessa pelkän omavastuun.

Terveysvakuutuksesta alennus etuasiakkaille

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas,saat alennusta myös terveysvakuutuksesta. Tarkista oletko jo etuasiakas ja pyydä tarvittaessa vakuutustarjous useammasta vakuutuksesta kerralla.

Terveysvakuutus turvaa elämän

Terveysvakuutus kulkee mukanasi läpi elämän korvaten sairauksien ja tapatumien aiheuttamia kustannuksia valitsemasi laajuuden mukaisesti. Terveysvakuutus turvaa terveyden vauvasta vaariin ja aikaisimmillaan se on mahdollista hankkia jo syntyvälle lapselle heti rakenneultran jälkeen. Itsesi lisäksi voit ostaa terveysvakuutuksen helposti myös esimerkiksi puolisollesi tai lapsellesi. Terveysvakuutus on voimassa aina 100-vuotiaaksi asti.

Mitä terveysvakuutus korvaa?

Pohjola Terveysvakuutuksesta korvataan kattavimmillaan sairauden ja tapaturman hoidon, lääkkeiden hankkimisen ja kuntoutuksen kustannuksia jopa 200 000 euron enimmäiskorvaukseen asti. Terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja parhaan mahdollisen hoidon sekä yksityislääkärillä että julkisessa terveydenhoidossa. Terveysvakuutuksen turvin voit keskittyä sairaudesta tai tapaturmasta toipumiseen ilman huolta suurista hoito- tai lääkekuluista.  

Pakollinen terveysselvitys – täytä kätevästi netissä

Terveysvakuutuksen myöntäminen ja vakuutuksen voimaan tuleminen perustuvat terveysselvityksessä antamiisi tietoihin. Terveysselvityksessä kartoitetaan nykyinen terveydentilasi ennen vakuutuksen myöntämistä. Terveysvakuutukseesi tulevat mahdolliset rajoitukset perustuvat terveysselvityksessä antamiisi tietoihin. 

Terveysselvitys lähetetään sinulle op.fi-palveluun, kun olet verkkokaupassa ostanut terveysvakuutuksen ja vahvistanut oston. Pääset täyttämään selvityksen kätevästi kirjautumalla palveluun oman pankin tunnuksilla. Huomioithan, että mikäli sinulle voidaan myöntää terveysvakuutus, vakuutus astuu voimaan vasta kun täyttämäsi terveysselvitys on käsitelty.

Suosittelemme, että turvaat itsesi Pohjola Terveysvakuutuksella ollessasi terve. Tällöin mahdolliset tulevat sairaudet ja tapaturmat eivät muodosta rajoituksia terveysvakuutuksesi korvaavuuteen.

Terveysvakuutus - turvaa tarpeesi mukaan

Pohjola Terveysvakuutus on kattavimmillaan sekä sairausvakuutus että tapaturmavakuutus. Voit kuitenkin valita omaan terveysvakuutukseesi juuri sellaisen kattavuuden, joka parhaiten palvelee tarpeitasi. Voit esimerkiksi saada terveysvakuutuksestasi täydentävän turvan jo olemassa olevaan työterveyshuoltoosi. 

Terveysvakuutuksen lisäturvat

Voit lisätä Pohjola Terveysvakuutukseen valinnaisia lisäturvia, joita saat vain meiltä. Korvaamme esimerkiksi fysioterapian kuluja myös vaihtoehtona leikkaushoidolle. Terveysvakuutukseen voit valita lisäturvaksi myös hammasturvan, joka on niin sanottu hammasvakuutus. Hammasvakuutuksen voi räätälöidä kattamaan hampaan menettämisen kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet tapaturman tai sairauden vuoksi tai pelkästään tapaturman vuoksi. Hammasvakuutus on hyvä lisäturva täydentämään terveysvakuutuksen kattavuutta.

Joskus mielikin voi sairastua, joten on helpottavaa tietää, että terveysvakuutus korvaa myös psykoterapian kuluja. Terveysvakuutus kattaa lisäksi avustajan tai kodin muutostöiden kuluja, jotta kotona asuminen onnistuisi myös sairaudesta tai vammasta toipuessa.

Terveysvakuutus kattaa usein esimerkiksi ulkoilun ja kuntoliikunnan. Jos harrastat urheiluseurassa ja osallistut kilpailuihin tai otteluihin, voit saada kilpaurheilun kattavan vakuutuksen kahdella eri tavalla. Voit joko lisätä terveysvakuutukseen urheilijan turvia tai ottaa urheiluseuran kautta erillisen Sporttiturvan. Urheiluvakuutus voi olla tarpeen myös, jos harrastat jotain riskialtista urheilulajia – tarkista silloin terveysvakuutuksesi kattavuus asiakaspalvelustamme.

Pohjola Terveysmestari -palvelu käytössäsi, kun sairastut tai loukkaannut

Kun olet turvannut terveytesi Pohjola Terveysvakuutuksella, saat käyttöösi veloituksettoman Pohjola Terveysmestari -palvelun. Palvelussa kokeneet terveydenhuollon ammattilaiset antavat sinulle neuvoja ja ohjeita terveyshuolissa.  

Jos sairastut tai loukkaannut, kannattaa olla yhteydessä terveysmestariin puhelimitse 0100 5225 tai Pohjola Terveysmestari -sovelluksessa. Terveysmestari antaa kotihoito-ohjeet tai varaa sinulle ajan sopivan lääkärin vastaanotolle. Kun otat ensimmäisenä yhteyttä terveysmestariin, sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta. Voit myös saada samalla korvausratkaisun, jolloin maksat lääkärikumppanillamme asioidessa vain pelkän omavastuun. 

Terveysvakuutuksen hinta selviää laskurilla

Paljonko terveysvakuutus sitten maksaa? Terveysvakuutuksen hinta on riippuvainen muun muassa siitä, mitä turvia valitset tarpeisiisi räätälöitävään vakuutukseen. Terveysvakuutuksen hinta muuttuu ja päivittyy tekemiesi valintojen mukaisesti. Terveysvakuutukseen on mahdollista saada myös alennusta, jos olet vakuutuksen etuasiakas tai osuuspankin omistaja-asiakas. Lisäksi vakuutusmaksuihin voidaan käyttää omistaja-asiakkaan OP-bonuksia.

Terveysvakuutuksen hintaan vaikuttaa myös vakuutukseen valitsemasi omavastuu. Omavastuuta muuttamalla vaikutat siihen, kuinka paljon itse maksat vahingon sattuessa. Mitä suurempi omavastuu, sitä pienempi hinta. On kuitenkin hyvä muistaa, että halvin terveysvakuutus ei välttämättä vahingon sattuessa ole paras tai aidosti halvin. Hinnan lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota vakuutuksen sisältöön. Katso suosituksemme ja hinta terveytesi turvalle siirtymällä laskuriin alla olevasta linkistä.

Aikuisen terveys- ja toimeentulovakuutus myönnetään pääsääntöisesti terveysselvityksen perusteella. Terveysselvityksen voi täyttää verkossa, ja selvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko vakuutusta myöntää.

Vakuutuksen voi usein saada, vaikkei olisikaan täysin terve. Esimerkiksi mahdolliset jo todetut sairaudet voivat kuitenkin vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen.

On tärkeää, ettet irtisano mahdollista olemassa olevaa vakuutusta ennen kuin saat päätöksen uuden vakuutuksen myöntämisestä.

Olemme koonneet esimerkkejä terveysvakuutuksen korvaustilanteista.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Pohjola Terveysmestari -palvelu
    
  
  
  
  
                        Henkivakuutus on turva tulevaisuuden varalle ja erityisen tärkeä silloin, kun sinulla on perhettä tai lainaa.
50 % korotus 0 €
Henkivakuutus