Henkilövakuutus

Henkilövakuutus on turva terveydellesi. Vakuutuksella turvaat oman ja lähimmäisen terveyden esimerkiksi äkillisen sairastumisen ja tapaturmaisen loukkaantumisen varalta. Henkilövakuutus on apunasi myös, mikäli perheen taloudellinen toimeentulo heikkenee ikävimmän eli perheenjäsenen kuoleman yllättäessä. Henkilövakuutukset ovat hyvinvointisi suojana myös matkustaessasi maailmalla, urheillessasi urheiluliiton organisoimassa toiminnassa sekä pohtiessasi suojaa esimerkiksi työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden varalle. Valitse alta haluamasi henkilövakuutus, tutustu vakuutukseen, laske hinta ja osta vakuutus kätevästi verkossa.

 

Pohjola Terveysvakuutus - turvaa läpi elämän

 

    
  
  
  
  
                        Vauvavakuutus tuo turvaa kasvavalle vauvalle.
Vauvavakuutus syntyvälle lapselle
Miehet vaeltamassa turvallisin mielin, kun terveysvakuutus on kunnossa.
Aikuisen terveysvakuutus
Lapsivakuutus
Lapsivakuutus

 

Muut henkilövakuutukset

 

Matkustaja lähdössä turvallisin mielin reissuun, kun matkavakuutus on kunnossa.
Matkavakuutus
Urheiluvakuutus
Talkoovakuutus
    
  
  
  
  
                        Henkivakuutus on turva tulevaisuuden varalle ja erityisen tärkeä silloin, kun sinulla on perhettä tai lainaa.
50 % korotus 0 €
Henkivakuutus
Sporttiturva
Kahden hengen yhteisellä pariturvalla turvaat perheesi taloutta, jos menehdyt.
Pariturva
NewLife-vakuutus
OP Vakava sairaus ja henkiturva
Kolme turvaa samassa paketissa: vakava sairaus, tapaturmainen pysyvä haitta ja henkivakuutus.
Työkyvyttömyysvakuutus

 

Miksi henkilövakuutus kannattaa?

Vakuutuksella turvataan usein koti, talouden menopelit ja tärkeimmät arvoesineet. Kaikkein tärkein, terveys, jää monesti vakuuttamatta.

Henkilövakuutus kuitenkin kannattaa, sillä vakuutuksella varmistat parhaan mahdollisen hoidon terveytesi ailahdellessa. Sairastuminen tai loukkaantuminen sattuu yleensä äkillisesti ja yllättäen, ja henkilövakuutuksella varmistat, että pääset vahinkotilanteessa pikaisesti parhaaseen hoitoon ja takaisin arkeen. Henkilövakuutus voi olla taloudellisena turvana myös perheellesi tilanteessa, jossa vakuutuksenottajana menehdyt tapaturmaan tai sairauteen.

Mitä vahinkoja henkilövakuutuksesta korvataan?

Henkilövakuutuksesta maksettava korvaus on riippuvainen siitä, minkä henkilövakuutuksen valitset. 

Kattavimman terveysvakuutuksen saat kun yhdistät siihen tapaturmavakuutuksen ja sairauskuluvakuutuksen. Terveysvakuutuksesta korvataan esimerkiksi lääkäri-, tutkimus- ja kuntoutuskuluja. Matkavakuutuksella saat suojaa terveydellesi ja halutessasi myös matkatavarallesi reissatessasi maailmalla. Jos vakuutetulla on henkivakuutus ja hän menehtyy tapaturmaisesti tai sairauteen, korvataan edunsaajalle kertaluonteinen summa. Henkivakuutuksen voi hankkia itselleen tai kahden henkilön pariturvanaOP Vakava sairaus ja henkiturva -vakuutus antaa turvaa kolmelle osa-alueelle: vakavan sairauden, tapaturmaisen pysyvän haitan ja kuolintapauksen varalle. Vakuutuksesta maksetaan vakuutuksenottajan valitsema kertakorvaus. Näet tarkat tiedot henkilövakuutuksen korvaavuudesta valitsemalla yltä haluamasi henkilövakuutuksen.

Tällä sivulla esitellyt vakuutukset ovat vapaaehtoisia henkilövakuutuksia yksityishenkilöille. Halutessasi voit tutustua myös Pohjola Vakuutuksen tarjoamiin yrityksen lakisääteisiin henkilövakuutuksiin työntekijöille.

Henkilövakuutuksen hinta helposti verkosta

Kuinka paljon henkilövakuutus sitten maksaa? Henkilövakuutuksen hinta riippuu siitä, minkä vakuutuksen valitset, mitä turvia sisällytät vakuutukseen ja minkä omavastuun määrittelet valitsemillesi turville. Valikoi haluamasi vakuutus yltä, jonka jälkeen pääset laskemaan vakuutukselle hinnan verkossa. Voit räätälöidä vakuutuksen sisältämät turvat kattamaan vahinkotilanteita haluamallasi laajuudella. Kun olet valinnut turvat ja omavastuut, näet valintojesi mukaisen vakuutuksen alustavan hinnan, minkä jälkeen pääset vielä muokkaamaan vakuutuksen sisältöä.

Huomioithan, että tiettyjen henkilövakuutusten kohdalla ostaminen onnistuu vain soittamalla. Tällöin pääset käymään vakuutuksen sisällön ja hinnan läpi yhdessä vakuutusasiantuntijoidemme kanssa.

Veloitukseton Pohjola Terveysmestari -palvelu apunasi terveyshuolissa ja tapaturman sattuessa

Kun terveytesi on turvattu Pohjola Vakuutuksen henkilövakuutuksella, saat käyttöösi myös veloituksettoman Pohjola Terveysmestari -palvelun. Pohjola Terveysmestari on terveysneuvontapalvelu, johon voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, kun pohdit kannattaako lähteä lääkäriin.

Terveysmestarit tekevät hoidontarpeen arvion, antavat omahoito-ohjeet tai ohjaavat sekä varaavat ajan puolestasi sopivan lääkärin vastaanotolle. Vakuutusasiakkaanamme saat Pohjola Terveysmestari -palvelun kautta nopeasti ajan lääkärikumppaneidemme vastaanotolle, jossa asiointi on helppoa.

Jos sairastut tai loukkaannut, ota ensimmäisenä yhteyttä terveysmestariin Pohjola Terveysmestari -sovelluksessa tai puhelimitse 0100 5225. Palvelu on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-22. Kun asioit palvelussa, vältyt myös vahinkoilmoituksen tekemiseltä, koska terveysmestari hoitaa sen puolestasi. Valitse haluamasi henkilövakuutus yltä ja tutustu vakuutuksen hyötyihin vahinkotilanteessa.

Lue lisää Pohjola Terveysmestari -palvelusta

Terveysvakuutus – vapaaehtoinen henkilövakuutus Pohjola Vakuutukselta

Pohjola Vakuutuksen Terveysvakuutus on terveytesi turva läpi elämän. Voit räätälöidä vakuutuksen tarpeisiisi sopivaksi ja valita, haluatko vakuutuksen pelkästään tapaturmien vai tapaturmien ja sairauksien muodostamien kulujen varalta. Turvatessasi itsesi tai lähimmäisesi tapaturman varalta, saat vakuutuksesta korvauksen, kun joudut hoidettavaksi esimerkiksi kaatuessasi tai satuttaessasi itsesi tapaturmaisesti vapaa-ajalla. Laajentamalla vakuutuksen turvaa koskemaan myös sairastumista, voit hakea vakuutuskorvausta myös sairastuessasi äkillisesti ja joutuessasi sairastumisen johdosta käymään lääkärissä. Vakuutus on apunasi myös, mikäli sinut ohjataan tapaturman tai sairauden myötä esimerkiksi magneettitutkimukseen, leikattavaksi tai kuntoutukseen.

Henkilövahingon sattuessa apunasi on Pohjola Vahinkoapu

Vahinkoapu on haavereiden hakukone. Henkilövahingon sattuessa saat palvelusta avun ja toimintaohjeet tilanteeseesi helposti ja nopeasti. Kirjoita palveluun sattunut vahinko ja palvelu etsii tilanteeseesi sopivat ohjeet. Löydät palvelusta myös Pohjola Terveysmestari -palvelun ja sinua palvelevien kumppaneidemme yhteystiedot. Vahinkoavusta löydät myös tietoa vakuutuksen korvaavuudesta.

 

Tutustu muihin terveyden ja hyvinvoinnin palveluihimme

 

Pohjola Terveysmestari -palvelu