Nano-vakuutusten verkkopalvelu on lakkautettu ja vakuutukset päättyvät

Nanon vakuutusasiat hoituvat parhaiten, kun jätät meille soittopyynnön

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ilmoittaa sattuneesta vahingosta, jätä meille soittopyyntö lähettämällä sähköposti osoitteeseen op-nano.vakuutus@pohjola.fi. Ilmoita viestissä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle.

Lähetä soittopyyntö, jos haluat ilmoittaa sattuneesta vahingosta tai tarvitset apua missä tahansa Nano-vakuutukseesi liittyvässä asiassa.

Miksi Nano-vakuutukset päättyvät?

Nano-vakuutukset lakkautetaan osana tuoteportfoliomme yksinkertaistamista. Tavoitteena on, että voimme vastata sinun ja muiden asiakkaidemme tarpeisiin jatkossa entistä paremmin.

Nano Matkavakuutukset irtisanottiin päättymään 31.12.2019. Nano Kotivakuutuksen viimeinen voimassaolopäivä riippuu vakuutuskaudestasi, eli siitä, milloin olet ottanut vakuutuksen. Irtisanomisilmoitukset lähetettiin verkkopalvelun kautta keväällä 2019, minkä lisäksi olemme pyrkineet tavoittamaan asiakkaamme puhelimitse.

Etsitkö vakuutusta kotiisi tai uudelle matkalle?

Kun etsit kotivakuutusta, suosittelemme tutustumaan Pohjola Kotivakuutukseen. Matkalla sattuvien vahinkojen varalle suosittelemme Pohjola Matkavakuutusta. Muihin vakuutuksiin voit tutustua täältä.