Nuoret naiset hymyilevät ja nojaavat seinään.

Tervetuloa Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaaksi

Etuasiakkaana saat tuntuvia etuja useimmista vakuutuksistasi

Kattavimmat alennukset keskittämällä

Kun olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas ja osuuspankin omistaja-asiakas, saat jopa 10 % alennusta vakuutuksistasi ja 250 € omavastuuedun kotivakuutukseesi. Omistaja-asiakkaana kertyneitä bonuksiasi käytetään myös kätevästi vakuutusmaksuihisi.

Nuorten edut 18–27-vuotiaalle

Tarjoamme nuorille etuasiakkaille jopa 21 % alennuksen lähes kaikista arjen vakuutuksista.

Talouskohtaisia alennuksia vakuutuksistasi

Etuasiakkaan edut koskevat kaikkia taloudessasi! Olethan jo yhdistänyt taloutesi vakuutukset? Voit tehdä sen kirjautumalla sisään ja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi helposti verkkoviestillä.

Etuja ja alennuksia asiakkuutesi mukaan

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat tuntuvia etuja ja alennuksia vakuutuksistasi. Kun olet samanaikaisesti myös osuuspankin omistaja-asiakas, nautit entistä paremmista eduista ja alennuksista.
Etuasiakkaan edut

Näin yhdistät taloutesi vakuutukset

Kun yhdistät taloutesi jäsenet, saat etuasiakkaan edut käyttöön kaikille taloudessasi asuville. Taloustietojen muuttaminen onnistuu ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä op.fi-palvelussa, OP-mobiilissa tai puhelimitse. Osuuspankin asiakkaana voit myös asioida konttorissa. Verkkoviestin lähettäminen asiakaspalveluumme on helppoa:

1. Kirjaudu sisään op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.
2. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kohdassa Viestit ja kerro, että haluat yhdistää taloutesi kokonaisuudeksi
3. Asiakaspalvelu pyytää sinulta tarvittavat tiedot taloutesi jäsenistä ja yhdistää taloutesi.

Mitä eroa on vakuutuksen etuasiakkaalla ja osuuspankin omistaja-asiakkaalla?

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkuus muodostuu, kun sinulla on vakuutuksia kolmesta eri kategoriasta. Saat etuasiakkaan alennukset, vaikka et olisi OP:n pankkiasiakas. Osuuspankin omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi. Saat etuja ja alennuksia niin pankki- kuin vakuutusasioinnistasi, kerrytät OP-bonuksia, joita käytetään esimerkiksi vakuutusmaksuihisi, ja hyödyt yhteistyökumppaneidemme eduista. Parhaat edut saat, kun olet sekä vakuutuksen etuasiakas että osuuspankin omistaja-asiakas. Vakuutuskategorioita on yhteensä viisi:

Voit tarkistaa tarkat henkilökohtaiset alennuksesi ja etusi vakuutuslaskustasi ja vakuutuskirjastasi. Asiakkuutesi tilan voit tarkistaa helposti verkossa.

NewLife on alle 1-vuotiaiden lasten vanhemmille myönnettävä henkivakuutus, jossa henkivakuutusturva on 20 000 €/vanhempi. Vakuutus antaa lapsen vanhemman menehtyessä turvaa arjen pyörittämiseen sekä esimerkiksi lapsen koulutuksen varalle.

Tarjoamme NewLife-vakuutuksen molemmille vanhemmille erikseen ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi. Tämän jälkeen vakuutus jatkuu automaattisesti maksullisena.

Vakuutuksen voi ottaa heti lapsen syntymän jälkeen aina siihen asti, kun lapsi täyttää 1 vuotta. Vakuutus ei edellytä terveysselvityksen täyttämistä. Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy.

Omistaja-asiakkaana saat henkivakuutuksen vakuutusmäärään 40 %:n korotuksen veloituksetta. Korotusprosentti vahvistetaan vuosittain ja se on voimassa vuoden kerrallaan.

Henkivakuutus auttaa läheisiäsi taloudellisesti, jos kuolet sairauden tai vamman seurauksena. Korvaustilanteessa maksamme edunsaajillesi vakuutuskorvauksen 40 prosentilla korotettuna. Henkivakuutuksen korvausmäärän ollessa esimerkiksi 20 000 euroa, maksamme korvaustilanteessa edunsaajillesi 28 000 euroa. Voit ottaa henkivakuutuksen joko yksin tai läheisesi kanssa pariturvana. Vakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy.

18-27-vuotiaana saat 21 %:n alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista, kun ostat vakuutuksia kolmesta eri kategoriasta. Etu koskee seuraavia vakuutuksia:

  • arvotavaravakuutus
  • kotivakuutus
  • eläinvakuutus
  • venevakuutus
  • henkilövakuutukset
  • jatkuva matkustaja- ja matkatavaravakuutus

Huomioithan, että alennuksen piirin eivät kuulu henki- ja työkyvyttömyysvakuutus, ajoneuvovakuutukset tai myynnistä jo poistuneet sairauskuluvakuutukset ja Easy-vakuutuspaketit.

Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy asioinnistasi OP-bonuksia, joita käytetään esimerkiksi pankin palvelumaksuihin ja vakuutuslaskuihin. Bonuslaskurilla lasket kätevästi arvion sinulle kertyvistä OP-bonuksista.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat Omakoti-vakuutukseen jopa 250 euron omavastuuedun.

Et maksa omavastuuta tai se on normaalia pienempi, kun omaisuudellesi sattuu Omakoti-vakuutuksesta korvattava palo-, luonnonilmiö- tai rikosvahinko ja maksettava korvaus ylittää valitsemasi omavastuun.

Jos esimerkiksi 600 euron polkupyöräsi varastetaan ja omavastuusi on 250 euroa, et omavastuuedun ansiosta maksa omavastuuta lainkaan. Jos omavastuusi olisi samassa tilanteessa 500 euroa, jäisi sinulle omavastuuedun hyödyntämisen jälkeen maksettavaksi vain 250 (eli 500–250) euron omavastuu.

Tuoteturva suojaa luottokortilla tekemäsi credit- tai debit-ostoksesi puoleksi vuodeksi. Maksuton Tuoteturva kuuluu automaattisesti kaikkiin omistaja-asiakkaiden OP-Visa, OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum tai OP-Mastercard -kortteihin. Vakuutus on voimassa myös rinnakkaiskortilla, kun pääkortin omistaja on omistaja-asiakas.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat Pohjola Vakuutuksen asiamiehenä.