Vakuutuslaskuri

Vakuutuslaskuri tekee vakuutusten vertailusta helppoa ja nopeaa. Valitse haluamasi vakuutus, vertaile vakuutuslaskurilla vakuutuksen turvia ja laske hinta vakuutukselle ennen ostoa. Tältä sivulta löydät suosituimmat vakuutuslaskurimme. Vertailun ja hinnan laskun jälkeen voit ostaa vakuutuksen kätevästi suoraan verkosta.

Vertaa vakuutuksia vakuutuslaskurilla - näin se toimii

Vakuutuslaskurilla vertailet vakuutusten turvia ja hintoja näppärästi ja nopeasti. Vertailu ei velvoita sinua ostamaan vakuutuksia, eikä syöttämiäsi tietoja tallenneta, jos päädyt jättämään vakuutuksen ostamatta.

Alta löydät suosituimmat tuotekohtaiset vakuutuslaskurimme. Vertaa helposti eri vakuutuksien hintoja ja turvia. Valitse haluamasi vakuutus ja laske vakuutuksen hinta laskurilla. Jos et ole varma mitä kaikkia vakuutuksia tarvitset, voit testata vakuutustarpeesi helposti ja nopeasti sitä varten suunnittelemallamme testillä.

Mikäli etsit vakuutuksia yrityksellesi, suosittelemme tutustumaan yritysvakuutusten hintoihin.

 

Pohjola Vakuutuksen suosituimmat vakuutuslaskurit

 

Pohjola Vakuutus on suomalainen vakuutusyhtiö, josta saat vakuutukset eri elämäntilanteisiin. Vertaa vakuutuksia helposti vakuutuslaskureillamme. Aloita vertailu valitsemalla sinua kiinnostava vakuutus.

 

Ajoneuvovakuutuslaskurit helpottavat kilpailuttamista

Mietityttääkö autovakuutuksen tai moottoripyörävakuutuksen hinta? Kun haluat vertailla tai kilpailuttaa autovakuutuksia tai vaikkapa selvittää hinnan moottoripyörän vakuutukselle, vakuutuslaskurilla saat vastauksia nopeasti ja helposti!

Ajoneuvovakuutuslaskurit näyttävät ajoneuvollesi suosittelemamme vakuutuksen ja vakuutuksen hinnan vain muutamalla klikkauksella. Laskuri kysyy sinulta auton ja moottoripyörän vakuutusten hintojen laskemisen ja vertailun tueksi muutamia tärkeitä tietoja, kuten ajoneuvosi rekisterinumeron ja henkilötunnuksesi.

Autovakuutuslaskuri ja moottoripyörävakuutuslaskuri kertovat ajoneuvosi liikennevakuutuksen hinnan. Hinnan lisäksi laskurit laskevat sinulle vakuutus- ja vahinkohistoriasi perusteella myös sinulle kuuluvat ajoneuvovakuutuksen bonukset.

Ajoneuvovakuutuslaskureissa myös turvien räätälöinti on helppoa. Voit valita vakuutukseesi tarpeitasi vastaavat lisäturvat ja vertailla niiden hintoja. Kun teet laskurissa muutoksia turviin, vakuutuksen hinta päivittyy vierellä samanaikaisesti.

Vakuutuksen hintaan vaikuttaa aina myös sinulle kuuluvat alennukset, kuten osuuspankin omistaja-asiakkaiden ja vakuutuksen etuasiakkaiden edut. Näet alennusten vaikutuksen hintaan heti, kun teet vertailua palveluun kirjautuneena. Huomioithan, että mahdollisia kampanja-alennuksia ei ole huomioitu ajoneuvovakuutuslaskurin antamassa hinnassa, vaan ne näkyvät oston jälkeen sinulle toimitettavissa vakuutuskirjassa ja laskussa.

Kun vertailet vakuutuksia ja vakuutusten hintoja, muistathan tarkistaa vakuutuslaskurin laskemaan hintaan huomioidut alennukset. Esimerkiksi jotkin määräaikaiset kampanja-alennukset eivät aina sisälly vakuutuslaskurin laskemaan hintaan, jolloin vakuutuksen hinta saattaa todellisuudessa olla alhaisempi. 

Näet voimassa olevat vakuutuskohtaiset kampanjat kunkin vakuutuksen omalta sivulta. Kampanja-alennukset huomioidaan sinulle oston jälkeen toimitettavissa vakuutuskirjassa ja laskussa.

Vakuutuslaskuri huomioi sinulle kuuluvat asiakkuuteesi perustuvat alennukset, jos olet kirjautunut palveluun. Tällaisia alennuksia ovat muun muassa vakuutuksen etuasiakkaan alennukset sekä osuuspankin omistaja-asiakkaan alennukset.

  • Aloita vakuutuslaskurin käyttö valitsemalla, mistä vakuutuksesta olet kiinnostunut.
  • Vakuutuslaskuri pyytää sinulta hinnan laskemisen edellyttämät perustiedot.
  • Perustietojen täyttämisen jälkeen pääset räätälöimään valitsemasi vakuutuksen sisältämät turvat. Vertaa vakuutuksen turvia. Huomaathan, että halvin vakuutus ei välttämättä ole paras ratkaisu. Kun muuttelet turvia, vakuutuslaskuri päivittää vakuutuksesi hintaa samanaikaisesti.
  • Vakuutuslaskurin antamaan hintaan vaikuttavat valitsemiesi turvien lisäksi myös valitsemasi enimmäiskorvaukset ja omavastuut. Enimmäiskorvaus tarkoittaa summaa, joka vakuutuksesta enintään korvataan vahingon sattuessa. Omavastuu viittaa puolestaan siihen osuuteen, minkä itse maksat vakuutuksesta korvattaessa. 
  • Kun olet tyytyväinen valitsemiisi turviin ja hintaan, voit ostaa vakuutuksen suoraan verkosta.

Kun haluat kilpailuttaa useamman vakuutuksen kerralla, voit jättää meille op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa. Teemme sinulle tarjouksen, jossa on huomioitu henkilökohtaiset etusi.