Vakuutuslaskuri

Vakuutuslaskurilla vakuutusten vertailu onnistuu jouhevasti. Valitse haluamasi vakuutus, vertaile vakuutuslaskurilla vakuutuksen turvia ja laske hinta vakuutukselle ennen ostoa. Tältä sivulta löydät suosituimmat vakuutuslaskurimme. Vertaile vakuutuksia ja hintoja, ja osta etsimäsi vakuutus kätevästi verkossa.

Vakuutuslaskuri - näin se toimii

Vakuutuslaskurilla vertailet vakuutusten turvia ja hintoja näppärästi ja nopeasti. Vertailu ei velvoita sinua ostamaan vakuutuksia, eikä syöttämiäsi tietoja tallenneta, jos päädyt jättämään vakuutuksen ostamatta. Alta löydät suosituimmat tuotekohtaiset vakuutuslaskurimme. Valitse haluamasi vakuutus ja laske vakuutuksen hinta tuotekohtaisilla vakuutuslaskureilla. Mikäli etsit vakuutuksia yrityksellesi, suosittelemme tutustumaan yritysvakuutusten hintoihin.

  • Aloita vakuutuslaskurin käyttöä valitsemalla alta, mistä vakuutuksesta olet kiinnostunut.
  • Vakuutuslaskuri pyytää hinnan laskemisen edellyttämät perustiedot.
  • Perustietojen täyttämisen jälkeen pääset räätälöimään valitsemasi vakuutuksen sisältämät turvat. Muutellessasi turvia, vakuutuslaskuri päivittää vakuutuksesi hintaa samanaikaisesti.
  • Vakuutuslaskurin antamaan hintaan vaikuttavat valitsemiesi turvien lisäksi myös valitsemasi enimmäiskorvaukset ja omavastuut. Enimmäiskorvaus tarkoittaa summaa, joka vakuutuksesta enintään korvataan vahingon sattuessa. Omavastuu viittaa puolestaan siihen osuuteen, minkä itse maksat vakuutuksesta korvattaessa. 

Vertaillessasi vakuutuksia ja vakuutusten hintoja, muistathan tarkistaa vakuutuslaskurin laskemaan hintaan huomioidut alennukset. Esimerkiksi jotkin määräaikaiset kampanja-alennukset eivät aina sisälly vakuutuslaskurin laskemaan hintaan, jolloin vakuutuksen hinta saattaa todellisuudessa olla alhaisempi. 

Näet voimassa olevat vakuutuskohtaiset kampanjat kunkin vakuutuksen omalta sivulta. Kampanja-alennukset huomioidaan sinulle oston jälkeen toimitettavissa vakuutuskirjassa ja laskussa.

 

Suosituimmat vakuutuslaskurimme

 

Ajoneuvovakuutuslaskurit ovat uudistuneet

Mietityttääkö autovakuutuksen tai moottoripyörävakuutuksen hinta? Oli tarkoituksenasi sitten autovakuutusten vertailu, kilpailutus tai vaikkapa moottoripyörän tai auton vakuutuksen hinnan selvittäminen, vakuutuslaskureillamme saat nopeasti vastauksia entistä helpommin!

Uudistetut ajoneuvovakuutuslaskurit näyttävät ajoneuvollesi suosittelemamme vakuutuksen ja vakuutuksen hinnan vain muutamalla klikkauksella. Autovakuutuslaskuri ja moottoripyörävakuutuslaskuri kertovat myös ajoneuvosi liikennevakuutuksen hinnan, ja laskurit laskevat vakuutus- ja vahinkohistoriaasi perustuen myös sinulle kuuluvat ajoneuvovakuutuksen bonukset. Lisäksi pääset räätälöimään vakuutukseesi tarpeitasi vastaavat lisäturvat, vakuutuksen hinnan päivittyessä vierellä samanaikaisesti.

Huomioithan, että mahdollisia kampanja-alennuksia ei ole huomioitu ajoneuvovakuutuslaskurin antamassa hinnassa, vaan ne näkyvät oston jälkeen sinulle toimitettavissa vakuutuskirjassa ja laskussa. Auton ja moottoripyörän vakuutusten hintojen laskemiseksi ja vertailemiseksi kysymme sinulta muutamia tärkeitä tietoja, kuten ajoneuvosi rekisterinumeron ja henkilötunnuksesi.