Vakuutuslaskuri

Haluatko tietää, mitä vakuutuksia suosittelemme sinulle ja perheellesi? Entä kiinnostaako sinua vakuutusten vertailu ja vakuutuksen hinnan laskeminen ennen ostopäätöstä? Verkkokaupan vakuutuslaskurilla vertailet vakuutusten hintoja näppärästi ja nopeasti. Valitse haluamasi vakuutuslaskuri, syötä haluamasi turvat ja laskuri laskee hinnan valintojesi mukaiselle vakuutukselle.  Vakuutusten vertaileminen ja hintojen laskeminen vakuutuslaskurilla eivät velvoita sinua ostamaan vakuutuksia, eikä syöttämiäsi tietoja tallenneta. Koska vakuutuslaskurimme toimivat verkossa, voit halutessasi ostaa vakuutukset helposti samalla kertaa.

 

Uudistetut ajoneuvovakuutuslaskurimme - liikennevakuutuksen ja kaskon hinta käden käänteessä

 

Mietityttääkö autovakuutuksen tai moottoripyörävakuutuksen hinta? Oli tarkoituksenasi sitten autovakuutusten vertailu, kilpailutus tai vaikkapa moottoripyörän tai auton vakuutuksen hinnan selvittäminen, vakuutuslaskureillamme saat nyt vastauksia käden käänteessä ja entistä helpommin!

Uudistetut laskurit näyttävät ajoneuvollesi suosittelemamme vakuutuksen ja vakuutuksen hinnan vain muutamalla klikkauksella. Auto- ja moottoripyörävakuutuslaskuri kertovat myös ajoneuvosi liikennevakuutuksen hinnan, sekä vakuutuslaskurit laskevat vakuutus- ja vahinkohistoriaasi perustuen myös sinulle kuuluvat bonukset. Lisäksi pääset räätälöimään vakuutukseesi tarpeitasi vastaavat lisäturvat, vakuutuksen hinnan päivittyessä vierellä samanaikaisesti. Huomioithan, että mahdollisia kampanja-alennuksia ei ole huomioitu vakuutuslaskurimme antamassa hinnassa, vaan ne näkyvät oston jälkeen sinulle toimitettavissa vakuutuskirjassa ja laskussa.

Auton ja moottoripyörän vakuutusten hintojen laskemiseksi ja vertailemiseksi kysymme sinulta muutamia tärkeitä tietoja, kuten ajoneuvosi rekisterinumeron ja henkilötunnuksesi. Syöttämiäsi tietoja ei tallenneta. Auto- ja moottoripyörävakuutuslaskurin löydät alta.

Kotivakuutuslaskuri, matkavakuutuslaskuri, henkivakuutuslaskuri ja muut vakuutuslaskurimme

 

Verkkokaupastamme löydät kätevät vakuutuslaskurit myös muiden sinua kiinnostavien vakuutusten hintojen laskemiseen ja vertailuun. Vakuutuslaskurin käyttäminen on helppoa – laskeaksesi vakuutuksen hinnan sinun tulee ainoastaan valita vakuutettava kohde, täyttää tarvittavat tiedot ja valita haluamasi turvat. Muiden vakuutustuotteiden vakuutuslaskurin löydät alta.

Miten vakuutuslaskuri toimii?

 

Aloitat verkon vakuutuslaskurin käytön valitsemalla, mistä vakuutuksesta olet kiinnostunut. Tämän jälkeen vakuutuslaskuri pyytää hinnan laskemisen edellyttämät perustiedot. Auto- ja moottoripyörävakuutuslaskurin kohdalla tällaisia perustietoja ovat esimerkiksi ajoneuvon rekisterinumero, malli sekä omistajuus. Matkavakuutuslaskurin kohdalla voit valita, haluatko turvata sekä matkustajat että matkatavarat, Henkivakuutuslaskuri pyytää puolestaan perustiedot vakuutettavasta henkilöstä.

Perustietojen täyttämisen jälkeen pääset räätälöimään valitsemasi vakuutuksen sisältämiä turvia. Kun muokkaat turvia, vakuutuslaskuri päivittää vakuutuksesi hintaa samanaikaisesti. Vakuutuslaskurin antamaan hintaan vaikuttavat valitsemiesi turvien lisäksi myös valikoimasi omavastuut. Omavastuu määrittelee sen osuuden, jonka maksat itse vahingon sattuessa.

Vakuutuslaskuriin syöttämiäsi tietoja ei tallenneta ennen vakuutuksen ostamista. Voit siis rauhassa vertailla eri vakuutuksia ennen ostopäätöstä. Kun olet ostanut vakuutuksen, saat muutaman pankkipäivän sisällä vakuutuksen asiakirjat verkkopalveluusi.

 

Vakuutuslaskuri ja alennukset

 

Vertaillessasi vakuutuksia ja vakuutusten hintoja, muistathan tarkistaa vakuutuslaskurin laskemaan hintaan huomioidut alennukset. Esimerkiksi jotkin määräaikaiset kampanja-alennukset eivät aina sisälly vakuutuslaskurin laskemaan hintaan, jolloin vakuutuksen hinta saattaa todellisuudessa olla alhaisempi. Näet voimassa olevat vakuutuskohtaiset kampanjat kunkin vakuutuksen omalta sivulta. Kampanja-alennukset huomioidaan sinulle oston jälkeen toimitettavissa vakuutuskirjassa ja laskussa.