Keltainen kortteli ylhäältä kuvattuna.

Kesytä asuntolainasi

Kun haluat keskittyä elämiseen, ota kesytetty asuntolaina. Kokonaisvaltaiseen pakettiin kuuluu asuntolainan lisäksi sinulle sopiva suojaus korkojen nousun varalle. Kesytetty asuntolaina helpottaa arkeasi ja talouttasi, kun asumisen kulut ovat ennakoitavissa pitkälle tulevaisuuteen.

Korkokäyrien heilahtelu aiheuttaa epävarmuutta, jota voi onneksi lieventää. Kun otat meiltä kesytetyn asuntolainan, voit valita korkosuojista itsellesi parhaiten sopivan: Korkokaton tai omistaja-asiakkaan Pitkän kiinteän koron. Takaisinmaksuturvalla varaudut asuntolainan ottajan yleisimpiin riskeihin.

Korkokatto asuntolainasi suojaksi

Korkokaton avulla nautit tulevaisuudessakin matalista koroista ja nopeasti lyhenevästä lainasta. Asuntolainasi korkoprosentille laitetaan katto, jonka yli korko ei nouse sovittuna ajanjaksona. Korkokatosta et maksa etukäteen mitään - se sisällytetään lainasi marginaaliin.

Omistaja-asiakkaan Pitkä kiinteä korko

Pitkä kiinteä korko on ainutlaatuinen suoja asuntolainan korolle koko laina-ajalle, jopa 25 vuodeksi. Voit saada sen Osuuspankin omistaja-asiakkaana. Halutessasi maksat pois kiinteäkorkoisen asuntolainasi ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Takaisinmaksuturva on lainanottajan perusturva

Takaisinmaksuturva auttaa selviämään asuntolainan kustannuksista, jos jotain yllättävää sattuisi lainanottajalle: työttömyys, sairausloma, vakava tapaturma tai kuolema.

 

Asuntolainan, Korkokaton ja Pitkän kiinteän koron myöntää osuuspankki.

Takaisinmaksuturvan myöntää OP-Henkivakuutus Oy ja/tai AXA.