Betala med telefonen, var du än är

Det går snabbt, enkelt och tryggt att betala med telefonen. Med mobilbetalningsappen Pivo kan du överföra pengar till en kompis enbart på basis av telefonnumret, betala inköp enkelt i nätbutiken och vid butikskassan. Underlätta ditt dagliga liv och börja använda den mobila kontaktlösa betalningen redan idag!

Börja använda Pivos kontaktlösa betalning och betala med din Android-telefon vid butikskassan

Du kan börja använda Pivos kontaktlösa betalning om du har en Android-telefon och vilket OP-Visa-kort som helst. Pivos kontaktlösa betalning fungerar i alla butiker som har en terminal för kontaktlös betalning och med den går det att betala inköp också över 50 euro.

Så här börjar du använda den kontaktlösa betalningen i Pivo

Ladda ner Pivo i din smarttelefon från Google Play Store. Aktivera sedan Pivo med ditt telefonnummer och OP:s nättjänstkoder. Till slut ska du ännu aktivera Pivos kontaktlösa betalning i Pivos startvy. Aktiveringen tar bara en stund och Pivo hjälper dig.

Med Pivos kontaktlösa betalning betalar du enkelt i butiken: öppna Pivo och för din telefon nära betalterminalen. Om du vill kan du också aktivera betalningar i telefonens hemvy. Då räcker det med att öppna skärmlåset då du vill betala.

Mobilbetalningarna fungerar med Android-telefoner som har Android-versionen 6.0 eller nyare samt NFC-stöd.

Läs mer om Pivos kontaktlösa betalning (på finska)

Mobilbetalningar är trygga

Då du betalar med din telefon i butiken behöver du inte knappa in kortets PIN-kod i terminalen.

För att kunna betala med Pivos kontaktlösa betalning måste du alltid åtminstone öppna skärmlåset och beroende på dina inställningar också Pivo. Du loggar in i Pivo med en sexsiffrig åtkomstkod som också kan vara till exempel ditt fingeravtryck.

Trots att du med Pivos kontaktlösa betalning kan betala inköp som överskrider gränsen för den traditionella kontaktlösa betalningen går det inte att betala hur mycket som helst med den. Du har anslutit ditt kort till Pivos kontaktlösa betalning, och då gäller de bruksgränser som du har satt ut för det här kortet och kontot i anslutning till det också vid mobilbetalningarna.

Pivo är en mobilbetalningsapp i din telefon

Pivo är en mångsidig och bekväm mobilbetalningsapp. Med den betalar du enkelt inköp till kompisar, på nätet och vid butikskassan. Dessutom kan du dra nytta av tjänster, förmåner och erbjudanden som underlättar vardagen.

Pivo är en avgiftsfri app som du kan ladda ner i din smarttelefon från din appbutik. Pivo finns att få för iPhone- och Android-telefoner.

Läs mer om Pivo

Ladda ner Pivo från appbutiken