Digitaaliset palvelut ovat apunasi arjessa.

Digitaaliset palvelut aina apunasi

OP-mobiilin, verkkoneuvottelun ja muiden digitaalisten palvelujen avulla voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi helposti ja joustavasti juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Helppoa asiointia OP-mobiilissa

OP-mobiilin avulla hoidat tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiat kätevästi ja turvallisesti missä ja milloin vain. Voit kirjautua OP-mobiiliin vaikka sormenjäljelläsi ja hyväksyä tapahtumat näppärästi Mobiiliavaimella avainlukulistan sijaan. 

Päivittäinen pankkiasiointi onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tabletilla.

  • Voit tarkastella lainojasi, maksaa ja hyväksyä laskuja, seurata tiliesi saldoja ja siirtää rahaa tililtä toiselle kätevästi. Siirto-maksulla siirrät rahaa reaaliajassa vain puhelinnumeroa käyttäen.
  • Voit seurata korttitapahtumia, muuttaa korttisi turvarajoja ajantasaisesti ja halutessasi myös korottaa korttisi luottorajaa.
  • Tärkeät vakuutustietosi kulkevat aina taskussasi ja vahingon sattuessa voit tehdä korvaushakemuksen mobiilisti Vahinkoapu-palvelussa.
  • Voit käydä osakekauppaa, seurata sijoituksiasi ja markkinauutisia sekä lukea osaketutkimuksia maksutta.
  • Omistaja-asiakkaana löydät myös helposti tiedon kertyneistä OP-bonuksistasi.

Lataa ilmainen OP-mobiili sovelluskaupastasi ja kokeile. Sovelluksen käyttöä varten tarvitset omat OP:n verkkopalvelutunnukset, älylaitteen ja internet-yhteyden. 

OP-mobiilin tuottaa OP-Prosessipalvelut Oy. Siirto-palvelun mahdollistaa Automatia ja Siirto-maksun tarjoaa OP Asiakaspalvelut Oy.

Vakuutukset ja Vahinkoapu käden ulottuvilla

OP-mobiilissa vakuutusten tiedot kulkevat aina mukanasi ja voit helposti tarkistaa, mitä vakuutuksesi kattavat. Asiakkaanamme saat etuja vakuutuksista, joten jos jokin vakuutus puuttuu, on nyt hyvä hetki laskea hintoja ja tutustua vakuutuksiimme tarkemmin.

Kun vahinko sattuu, saat avun OP-mobiilin Vahinkoavusta – löydät sieltä nopeasti lähimmän lääkäri- tai korjaamokumppanimme yhteystiedot sekä ohjeet vahinkotilanteeseen ja korvauksen hakuun.

Henkilökohtaista palvelua paikasta riippumatta

Keskustele asiantuntijamme kanssa esimerkiksi lainasta tai säästämisestä sinulle sopivassa paikassa tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä Teams-sovelluksessa.