Hyvä Tekniikan Akateemisten Liitto TEKin jäsen

Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ja Pohjola Vakuutus Oy ovat sopineet, että kaikki ennen 1.1.2015 ostetut TEKin tapaturma- ja matkavakuutukset päättyvät vakuutuskauden vaihtuessa aikavälillä 1.6.2018 – 1.5.2019. Yhdenmukaistamme asiakkaidemme vakuutustuotteita tarjotaksemme asiakkaillemme nykyaikaisen vakuutusvalikoiman. Lisäksi ennen vuotta 2015 otetut vakuutukset eivät vastaa vaatimuksia, jotka aiheutuvat valmismatkojen peruutuusehtojen muutoksista 1.7.2018 voimaan tulevan EU-direktiivin johdosta.

Liittosi tiedottaa tästä asiasta myös jäsenlehdessä, jäsenkirjeessä ja verkkosivuillaan.

Tämä kirje ei koske sinua, joka olet ostanut matkavakuutukset liittosi eduilla 1.1.2015 tai sen jälkeen.

Tarjolla nykyaikaisemmat matkavakuutukset päättyvien tilalle

Tilalle Pohjola Vakuutus tarjoaa sinulle ja perheellesi nykyaikaiset matkustaja- ja matkatavaravakuutukset uusilla hyvillä jäseneduilla. Vakuutusten myöntäjä on Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen.

Liiton kautta saat uusiin vakuutuksiin seuraavat alennukset:

  • 20 prosentin pysyvä alennus Eurooppalaisen Matkustajavakuutukseen
  • 5 prosentin pysyvä alennus matkatavaravakuutukseen

Vakuutukset jäsenalennuksilla myös perheenjäsenille

Eurooppalaisen Matkustajavakuutuksen voit ostaa pysyvällä alennuksella puolisollesi ja samassa taloudessa asuville lapsille.

Matkatavaravakuutus koko perheelle otettuna kattaa talouden kaikkien jäsenten matkatavarat. Kun perheenjäsenesi muuttaa pois taloudesta, päättyy matkatavaravakuutuksen turva etuineen häneltä.

Miten saat uudet jäsenedut?

Ota yhteyttä palvelunumeroomme 0303 0303* ja mainitse puhelun alussa Tekniikan Akateemisten Liitto TEKin  jäsenyydestä. Kerromme mielellämme tarkemmin vakuutuksista ja jäseneduistasi.

*Puhelu maksaa kotimaisesta kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelinliittymästä 0,0835 euroa/puhelu + 0,12

Teetkö joskus yli 1000 euron hintaisia matkoja?

Voit muokata Eurooppalaisen Matkustajavakuutuksen turvia ja voimassaoloaikaa tarpeidesi mukaan. Matkustajavakuutus on entistä kattavampi muun muassa seuraavilta osin:

  1. Matkan peruuntumiseen varaudut nykyistä turvaasi kattavammin. Matkatoimistot eivät korvaa enää yhtä laajasti peruuntumiskuluja kuin aiemmin uuden vuonna 2018 voimaan tulevan matkapalveluyhdistelmiä koskevan lain myötä. EU:n matkapakettidirektiivi esimerkiksi siirtää matkojen sairaustapausperuutuksien kulujen korvausvelvollisuuden matkustajalle. Nykyinen vakuutuksesi korvaa peruuntumisissa ainoastaan valmismatkan toimistokulut tai kuluja enintään 1 000 euroon saakka, vaikka todelliset peruuntumiskulut ja matkan hinta ovat usein huomattavasti suuremmat. Eurooppalaisen Matkustajavakuutuksen peruuntumisturvaan voit valita sinulle sopivan enimmäiskorvauksen.
  2. Saat paremman turvan myös matkan odottamiseen, menetettyihin matkapäiviin ja evakuointiuhkiin.
  3. Matkavakuutukset ovat voimassa jopa 100-vuotiaaksi asti.

Lisäksi voit maksaa vakuutuslaskuja kertyneillä bonuksilla. Uudet matkavakuutukset kerryttävät omistaja-asiakkaalle OP-bonusta.  Omistaja-asiakas voi hyödyntää OP-bonuksia vakuutusmaksun maksamiseen > op.fi/edut