Vakuutusedut ammattiliiton jäsenille

Upseeriliiton vakuutusedut

Upseeriliiton jäsenenä saat automaattisen vakuutusturvan lisäksi omat vakuutukset jäsenhintaan
1

Liiton automaattinen vakuutusturva

Kun liityt Upseeriliiton jäseneksi, sinut turvataan automaattisesti liiton valitsemilla vakuutuksilla. Tutustu näihin vakuutuksiin sivun alalaidasta.

2

Omat vakuutukset jäsenhintaan

Pyydä tarjous haluamistasi vakuutuksista, ilmoita jäsennumerosi ja hyödynnä Upseeriliiton jäsenen alennukset ja muut jäsenedut.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Upseeriliiton jäsenetuna arjen vakuutukset jopa -20 %

Upseeriliiton jäsenenä saat nyt kodin ja perheen vakuutuksesi jopa kolmeksi vuodeksi etuhintaan. Myös perheenjäsenesi voivat kuulua vakuutusten piiriin. Kodin ja perheen vakuutuksiksi luetaan kotivakuutus, oikeusturva- ja vastuuvakuutus, terveysvakuutus, toimeentulovakuutus, jatkuva matkavakuutus, arvotavaravakuutus ja pienvenevakuutus.
1. Vuosi: -20 %; 2. Vuosi: -15 %; 3. Vuosi: -5 %
Vahinkoapu on apunasi 24/7

Kasko vuodeksi -20 %

Kasko on vapaaehtoinen autovakuutus. Sen avulla varaudut omaan autoosi kohdistuviin erilaisiin pelti- ja lasivaurioihin ja varmistat, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti.

Upseeriliiton jäsenetuna saat 20 % alennuksen autosi kaskon ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista. Alennus koskee yksityiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton uutta Super- ja Kevytkaskoa, sekä matkailuauton tai matkailuperävaunun uutta Isokaskoa. Alennusvuoden jälkeen vakuutus jatkuu normaalihintaisena.

Tutustu ajoneuvovakuutuksiin

Henkivakuutukseen veloitukseton 56 % korotus

Tarjoamme sekä Upseeriliiton jäsenelle, että samassa taloudessa asuvalle puolisolle, kuluttoman 56 % korotuksen henkivakuutuksen korvausmäärään. Vakuutuksen korvausmäärä tulee olla 10 000 euron ja 50 000 euron väliltä. Kuluttoman korotuksen suuruus vahvistetaan vuosittain, ja tämä 56 % korotus on voimassa vuoden 2018 ajan.

Yrittäjän palvelut ja edut

Tarjoamme yrittäjälle palveluita, jotka sujuvoittavat kiireistä arkea ja tukevat yrityksen toimintaa. Tällaisia ovat mm. mukana kulkeva OP-yritysmobiili sekä yrityksen riskienhallintaan liittyvät palvelut. Tarkemmat tiedot yrittäjän palveluistamme löydät sivun alalaidasta.

Yrittäjänä saat myös vastaavat edut kodin ja perheen vakuutuksista, henkivakuutuksesta sekä autovakuutuksesta. Vastaavasti yrittäjänä voit hyötyä omistaja-asiakkaamme ainutlaatuisista eduista.

Ammatillinen ryhmävastuu- ja oikeusturvavakuutus

Mitä vakuutus korvaa?
Vakuutettuja ovat Liiton varsinaiset jäsenet sekä kadetit toimiessaan upseereina virassaan, toimessaan tai ammatissaan. Vakuutuskauden aikana liittoon liittyneet jäsenet ovat vakuutettuja jäsenyyden alkamisesta lähtien.

Vastuuvakuutuksesta korvataan vakuutetussa toiminnassa vakuutuksen voimassaoloalueella toiselle aiheutettu henkilö- ja esinevahinko vakuutusehtojen mukaisesti. Oikeusturvavakuutuksesta korvataan puolestaan vakuutusehtojen mukaisesti ne välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Vakuutus on voimassa Pohjoismaissa.

Vakuutus on kuitenkin voimassa myös Pohjoismaiden ulkopuolella, mikäli ne seikat, joihin vakuutustapahtuma perustuu, ovat syntyneet kansainvälisissä tehtävissä, jotka liittyvät vakuutetun viranhoitoon kuuluviin tehtäviin, kriisinhallintatehtäviin tai kansainvälisen avunantamiseen kuuluviin tehtäviin. Edellytyksenä on lisäksi, että asiaa käsitellään Suomessa Suomen lakien mukaisesti.

Vakuutusmäärä ja Omavastuu
Vastuuvakuutuksen vakuutusmäärä henkilö- ja esinevahingoissa on 100 000 euroa vahinkoa kohden. Omavastuu on 100 euroa jokaisessa vahinkotapahtumassa. Oikeusturvavakuutuksen vakuutusmäärä on 10 000 euroa vahinkoa kohden. Omavastuu on 15 % kustannuksista, kuitenkin vähintään 150 euroa jokaisessa vahinkotapahtumassa.

Toiminta vahinkotilanteessa
Ole aina yhteydessä ensin Upseeriliiton toimistoon, jos sinulle sattuu vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen piiriin kuuluva vahinko.

Järjestövakuutus

Mitä vakuutus korvaa?
Järjestövakuutuksessa vakuutettuina ovat Upseeriliiton, sen jäsenjärjestöt sekä edellä mainittujen jäsenet ja toimihenkilöt järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa ollessaan. Jäsenten turvana on matkustaja- ja matkatavaravakuutus sekä toissijainen kasko.

Toiminta vahinkotilanteessa
Vahingon sattuessa ole aina yhteydessä tilaisuuden järjestäjään.

Upseeriliiton jäsenenä saat alennuksia kodin ja perheen vakuutuksistasi seuraavasti:

1. vuosi: -20 %
2. vuosi: -15 %
3. vuosi: -5 %

Kotivakuutus

Kotivakuutuksellamme turvaat kotisi ja kodin irtaimiston kätevästi yhdellä vakuutuksella. Kotivakuutus turvaa kotisi, vapaa-ajan asuntosi ja tavarasi mm. murron, palon ja äkillisen vuotovahingon varalta. Vakuutus täyttää myös vuokralaisen tarpeet vuokra-asunnon turvaamiseen.

Terveysvakuutus

Terveysvakuutuksellamme varmistat parhaan mahdollisen hoidon sitä tarvitessasi. Terveysvakuutus on muokattavissa juuri sinun tarpeisiisi, ja voitkin valita siihen eri laajuuksia sekä monenlaista turvaa sairauden ja tapaturman varalle. Vakuutuksella varmistat mahdollisimman nopean kuntoutumisen ja voit myös ennaltaehkäistä jo olemassa olevan sairauden pahenemisen. Lisäksi terveysvakuutus mahdollistaa erilaisten lääkärin määräämien terapioiden hyödyntämisen.

Matkavakuutus

Matkavakuutuksemme koostuu matkustajavakuutuksesta ja matkatavaravakuutuksesta. Matkustajavakuutuksella turvaat itsesi matkalla sattuvien tapaturmien ja matkan aikana alkavien sairauksien varalta. Matkatavaravakuutus korvaa puolestaan matkatavarasi kaikkialla maailmassa. On hyvä huomioida, että matkavakuutuksesta korvataan mm. matkan peruuntumisia ja keskeytymisiä, matkalta myöhästymisiä sekä matkan odottamisia.

Arvotavaravakuutus

Arvotavaravakuutuksella saat turvaa kodin ulkopuolella kuljettamillesi arvotavaroille. Tällaisia arvotavaroita ovat mm. erilaiset kalliit soittimet, kamerat, objektiivit, kellot sekä korut. Arvotavaravakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, ja turvaa näin ollen kallisarvoisen omaisuutesi missä ikinä kuljetkin.

Pienvenevakuutus

Venevakuutuksella saat pienveneellesi kattavan suojan niin satamassa kuin vesillä sattuvan vahingon varalle. Vakuutus turvaa veneen niin törmäyksen, myrskyn kuin ilkivallan aiheuttaman vaurion varalle, ja vakuutuksesta korvataan myös kuljetuksessa tai telakoituessa aiheutuneita vahinkoja. Venevakuutukseen sisältyy aina myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus, jossa vakuutettuina ovat veneen omistaja, haltija sekä kuljettaja.

Toimeentulovakuutus

Toimeentulovakuutus antaa taloudellista turvaa itsellesi ja läheisillesi, jos loukkaannut tai kuolet tapaturmaisesti. Vakuutus on voimassa myös matkustaessasi ja urheillessasi.

Oikeusturva- ja vastuuvakuutus

Joskus voi käydä niin, että aiheutat toiselle vahingon, jonka olet velvollinen korvaamaan. Saatat myös tahtomattasi joutua tilanteeseen, jossa tarvitset oikeudellista apua omien oikeuksiesi puolustamisessa. Vakuutus koskee myös kaikkia läheisiäsi, jotka asuvat kanssasi saman katon alla.

Tarjoamme yrittäjille palveluita, jotka sujuvoittavat arkea ja tukevat yrityksen toimintaa. Yrittäjälle suosittelemme seuraavia palveluita:

Riskienhallinnan palvelut

Yritystoimintaan sisältyy aina riskejä. Mitä paremmin olet tietoinen yrityksesi toiminnan mahdollisista riskeistä, sitä paremmin olet kykeneväinen hallitsemaan niitä ja suojautuman riskeiltä ennakkoon oikeanlaisilla toimenpiteillä.

Kun tunnistamme yrityksesi riskit, voimme auttaa yritystäsi sekä minimoimaan riskien haitalliset vaikutukset että hyödyntämään mahdollisuudet ottaa oikeanlaisia riskejä.

OP-yritysmobiili

Yrityksen vakuutus- ja pankkiasiointi onnistuu kätevästi verkossa. Tämän lisäksi voit hoitaa yrityksesi asiointia ajasta ja paikasta riippumatta mobiililaitteella, kun lataat käyttöösi OP-yritysmobiilin. OP-yritysmobiili sisältää peruspalvelut, joiden avulla hoidat yrityksesi arkiset pankkiasiat helposti. Lisäksi käytössäsi on mobiili laskutuspalvelu asiakas- ja tuotehallinnan tueksi. Pääset seuraamaan yrityksesi laskutustietoja, ja voit toimittaa laskuja asiakkaillesi haluamallasi tavalla.

Yrittäjän palvelunumerot

Yrittäjänä saat apua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa numerosta 0303 0303 (valinta 3, arkisin klo 8-22). Kyseisestä numerosta saat apua myös Ilmarisen työeläkkeeseen liittyen. Vakuutusasioissa voit myös olla yhteydessä sähköpostitse: yrityspalvelut@op.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää pankkiasiointiisi tai säästöihisi tai sijoituksiisi liittyen, palvelee sinua paikallisen osuuspankkisi ohella yritysten neuvonta numerosta 0100 05151 (arkisin klo 8-17).

OP Vahinkoapu ja Pohjola Terveys

Apu on lähellä vahingon sattuessa. OP Vahinkoavusta löydät kattavat ohjeet vahinkotilanteiden varalle. Syöttämällä palveluun sattuneen vahingon saat toimintaohjeet, joiden avulla saat mahdollisimman nopean avun. Jos loukkaannut tai sairastut, voit hyödyntää Pohjola Terveyden palveluita nopean ja ammattitaitoisen avun saamiseksi. Pohjola Terveys hoitaa koko sydämellä ja varmistaa, että pääset takaisin arjen normaaliin rytmiin niin nopeasti kuin mahdollista.

Vahingon sattuessa on tärkeää, että saat apua mahdollisimman nopeasti. Tällä varmistat sen, että pääset takaisin normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti.

OP Vahinkoavusta löydät helpot ohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin sekä sinua lähimmän kumppanimme, oli kyseessä sitten sairastuminen, kännykän rikkoutuminen tai kolari. OP asiakkaana voit lisäksi tehdä vahinkoilmoituksen OP mobiili –sovelluksella välittömästi vahingon sattuessa. Vahinkoavun pikainen ohjeistus sekä välitön vahinkoilmoitus muodostavat hyvän pohjan ikävistä sekä yllättävistä vahinkotilanteista selviämiselle.

Matkavakuutuksen myöntää Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Henkivakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy. Muut vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.