Tervetuloa asioimaan

OP Hailuoto (viralliselta nimeltään Hailuodon Osuuspankki) sijaitsee Hailuodon saaren keskustassa. Olemme lähellä asiakasta – saaressa sijaitsevan konttorin lisäksi pankillamme on kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat täyden palvelun pankistamme kaikki finanssipalvelut saman katon alta:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot elämän eri tilanteisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Hailuoto on asiakkaidensa omistama, suomalainen pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2019 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 146 000 euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja vakuutusmaksuja.

Vuoden 2019 lopussa pankillamme oli yhteensä 2 620 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 1 505. Asiakkaita palvelemme neljän finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia kaikille asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme kauniin saaremme kehittämiseen.