Kaipaatko varmuutta verkkoon? Ilmoittaudu maksuttomaan opastukseen

Varmuutta verkkoon -viikolla 20.-24.5.2024 opastamme senioreita ja muita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä OP:n digitaalisten palveluiden käytössä ja turvallisessa asioinnissa.

Tilaisuudet järjestetään Hämeenlinnan, Riihimäen ja Lahden konttoreillamme ja ne ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kaikissa tilaisuuksissa on varattu aikaa myös henkilökohtaiselle opastukselle. Tarjoamme jokaiselle päiväkahvit, tervetuloa!

Lahden Varmuutta verkkoon -tilaisuus järjestetään yhdessä Telian kanssa

Kaikissa tilaisuuksissa OP Hämeen henkilökunta kertoo turvallisesta pankkiasioinnista ja OP:n digitaalisten palveluiden käytöstä. Neuvomme, miten pankkiasiointi verkkoympäristössä onnistuu sujuvasti ja turvallisesti omalla laitteellasi, joten otathan tilaisuuteen oman älypuhelimen tai tabletin mukaan.
 
Lisäksi Lahden tilaisuudessa Telia kertoo laitteiden käytöstä ja verkkoturvallisuudesta. 

Ilmoittauduthan tilaisuuteen

Osallistumispaikkoja on rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan tilaisuuteen linkin kautta viimeistään 16.5.2024. Henkilökuntamme auttaa mielellään ilmoittautumisessa, kaikissa konttoreissamme.
 
Hämeenlinnan konttorilla
tiiistaina 21.5. klo 14-15.30, Kasarmikatu 6, käynti sisäpihan kautta.
 
Riihimäen konttorilla
keskiviikkona 22.5. klo 14-15.30, Keskuskatu 12, 11100 Riihimäki. Käynti infoaulaan, josta henkilökuntamme ohjaa kokoustilaan.
 
Lahden konttorilla
perjantaina 24.5. klo 14-16, Aleksanterinkatu 20, Kauppakeskus Trio 4.krs. Pääsette pankin 4.krs kokoussaliin Kauppakeskus Trion hisseillä joko parkkihallista alueelta B, tai katutasosta Päijänne-aukiolta.
 
Tilaisuus järjestetään yhdessä Telian kanssa. OP Hämeen asiantuntijat kertovat, kuinka hoidat pankkiasioitasi turvallisesti sekä Telian asiantuntijat antavat vinkkejä laitteiden käyttöön sekä verkkoturvallisuuteen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä: https://www.lyyti.in/varmuutta-verkkoon-2024-lahti