Joulupojat

OP Keski-Suomi mukana Joulupuu-lahjakeräyksessa

Joulupuu-lahjakeräys on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle, että lahjan saajalle ja hänen perheelleen. Keräys järjestetään jo 16.kerran ympäri Suomen vapaaehtoisvoimin paikallisten Nuorkauppakamarien ja Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimesta. Keräys järjestetään ajalla 30.11.-9.12.

OP Keski-Suomi on mukana keräyksessä tarjoamalla pääkonttorin yhdeksi keräyspisteeksi Jyväskylän keskustassa. Keräyksessä mukana oleminen on osa pankin yhteiskuntavastuuta ja yhteisöllisyyttä.

Joulupuu-kampanjassa kerätään joululahjoja lastensuojelun piirissä oleville, huostaan otetuille, sijaisperheessä tai lastenkodissa asuville tai muuten perhetilanteen vuoksi vähävaraisille lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät ilman joululahjoja. Keräys toteutetaan vapaaehtoisvoimin, ja lahjat toimitetaan saajilleen Jyväskylän kaupungin sosiaalitoimiston kautta. Vuonna 2017 Jyväskylän alueella keräyksen avulla toimitettiin lähes 4000 lahjaa. 

Keräysaika

Jyväskylässä keräys järjestetään ajalla 30.11.-9.12.2018. Keräyspisteinä toimivat OP Keski-Suomen Kauppakadun pääkonttorin lisäksi kauppakeskus Seppä, Keljon kauppakeskus (keräyspiste RC Jyväskylä -myymälässä), Palokan kauppakeskus, Alko Jyväskylä keskusta Sokos sekä Kielo Office Solutions -toimipisteiden aulapalvelut (Innova 1, 2 ja 4, Mattilanniemi 6-8, Ylistö 26, Ohjelmakaari 10). Keräyspisteet ottavat lahjoja vastaan aukioloaikojensa puitteissa. OP Keski-Suomen keräyspisteen keräyspäivät ovat 30.11., 3.-5.12. ja 7.12. 

Muihin pankin toimipisteisiin tuodut paketit

Myös muihin pankin toimipisteisiin on mahdollista tuoda keräykseen tulevia lahjoja. Kaikki lahjat toimitetaan pääkonttorille ja kootaan yhteen keräyksen päätyttyä.

Pakettien merkintä

Paketissa olevaan pakettikorttiin tulee merkitä:

  • onko lahja tytölle tai pojalle,
  • minkäikäiselle lahja on tarkoitettu ja
  • lahjan sisältö.

Pääkonttorin keräyspisteeltä löytyy pakettikortteja, muissa toimipisteissä pakettikortti tulee hankkia itse.

Omatekoinen lahja käy, kunhan se on käyttämätön ja uusi. Myös 17-21 vuotiaat nuoret ovat tämän avun piirissä. Heille sopivia lahjoja ovat muun muassa arjen käyttötavarat tai esimerkiksi hygieniatuotteet.

Lahjaideoita ikäryhmittäin löytyy täältä https://joulupuu.org/lahjavinkit/

Hanki sinäkin joulumieli itsellesi ja lahjan saajalle lähtemällä mukaan keräykseen! 

Lisätietoa:

Jyväskylän Joulupuu-lahjakeräys: projektipäällikkö Miia Valkonen, puh. 040 845 3959 tai sähköposti joulupuu.jkl@gmail.com
Valtakunnalliset Joulupuu -verkkosivut sekä Joulupuu Jyväskylän Facebook-sivut  ja Instagram-tili.

OP Keski-Suomi: viestintäpäällikkö Pia Saikkonen p.010 256 5610 tai sähköposti pia.saikkonen@op.fi