Omistaja-asiakasetupeli JYP-Jukurit 11.1. + etkot

Ottelua seuraat seisomapaikalta puoleen hintaan ja etkoilla kuulet viimehetken valmentaja- ja pelaajahaastattelut.

Etuhinnalla kotijoukkuetta kannustamaan

Perjantaina 11.1. JYP-Jukurit  otteluun on OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille tarjolla rajoitettu erä seisomapaikkalippuja -50% etuhinnalla; 7 euroa (norm. 14 e). Etuhintaiset otteluliput on syytä hankkia ennakkoon!

Etkot Areenan pubipäädyssä – ilmoittaudu mukaan

Järjestimme marraskuussa historian ensimmäiset omistaja-asiakas etkot, ja oli niin mukava ilta, että päätimme järjestää tälle kaudelle vielä toiset!

Nimittäin perjantaina 11.1. pelattavaan otteluun otetaan vauhdikas varaslähtö omistaja-asiakkaiden etkoilla Areenan pubipäädyssä, A4 Cafessa, klo 17.30-18.15. Mukaan etkoille pääset osallistumaan alla olevan linkin kautta, varaa paikkasi, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Etkojen ohjelmassa
* Tervetuloa!
* Valmentaja- ja pelaajahaastattelut
* Munkkikahvit
* Arvonta

Arvomme paikan päällä etkoilijoiden kesken la 16.2.2019 pelattavaan JYP-Kalpa peliin Panorama-paikat ruokailuineen kahdelle. Eli arvonnan voittaja saa napata helmikuun peliin kaverin mukaan! Palkinnon arvo on 198 euroa, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Näistä etkoista kannattaa vinkata kaverillekin!

Nähdään Areenalla!

Etkoille pääsy edellyttää pelilippua 11.1. JYP-Jukurit peliin. Mikäli sinulla on kausikortti, muista siinäkin tapauksessa ilmoittautua etkoille, että mahdut varmasti mukaan. Varaudu todistamaan omistaja-asiakkuutesi ovella - OP-mobiilista, Pivosta tai OP maksukortista. Etkoille sisäänpääsy on A4 sisäänkäynnin puolelta.

Tervetuloa mukaan kannustamaan JYP kotivoittoon kanssamme!
Terveisin
OP Keski-Suomen väki