Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaku käynnistyy 1.6.

Kesän Teemme yhdessä hyvää -lahjoituskampanja starttaa tiistaina 1.6. Kampanjan lahjoituspotti on 25 000 euroa. Tutustu ja tule mukaan!

Lahjoitusta voi hakea pankin toimialueella Keski-Suomessa oleva poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija. Hakuaika on 1.-27.6.2021. 

Hakijan tulee toimia pankin toimialueella, johon kuuluvat Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kivijärvi, Kinnula, Muurame ja Uurainen. Lahjoitusta voi hakea kaikki tahot, myös aikaisemmin pankilta lahjoituksia saaneet. Huomioithan, että lahjoitusta ei voida myöntää yksityishenkilöille, eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.

Millaista hyvää te lahjoituksen avulla tekisitte?

Lahjoituspotissa on jaossa 25 000 euroa ja potti jaetaan useamman toimijan kesken. Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankkimme arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

Tutustu hakemuslomakkeeseen ja täytä hakemus huolellisesti. Yksilöi lahjoituksen käyttökohde ja kerro meille perustelut, mitä hyvää juuri te pystyisitte lahjoituksin turvin tekemään. OP Keski-Suomen hallitus päättää lahjoituksista elokuussa. 
Täytä hakulomake viimeistään sunnuntaina 27.6. klo 23.59.

Hae lahjoitusta - tästä hakulomakkeelle

Lahjoitukset ovat osa pankin vastuullisuutta ja yhteisöllistä toimintaa. Haluamme näillä Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksilla tuottaa hyvää mahdollisimman laajasti pankin toimialueella. Tule mukaan! Vinkkaa lahjoitushausta omissa kanavissasi.

#teemmeyhdessähyvää #lahjoitus #opkeskisuomi

Ystävällisin terveisin
OP Keski-Suomi

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, pia.saikkonen(a)op.fi tai 010 256 5610